Ojdå! Värst vad det var uppdaterat här ;) hehe!

Eller kanske inte.. skäms lite över att inte ha skrivit alla tokigheter som ständig sker i mitt liv. Så att ni har något som kan roa er vardag menar jag ;P hehe och glädjas åt att ni är inte ensamma om att vara klantiga om så är fallet =)

Jo, vad har jag gjort på sistone då? hmm, för det mesta så har det varit skolarbete faktiskt =( tyvärr får man inte ens vara ledig dagarna mellan jul och nyår utan att man måste fixa på en uppsats. men jag antar att det är väl bara att kämpa på , livet blir väl inte enklare för att man väntar antar jag :P

Julen var härlig, trots att den inte var vit.. den rackarns snön både kom och förvann dagen innan julafton. Snacka om att ge falska förhoppningar ;) Men som sagt en lyckad jul. Fick massor med fina julklappar och god mat i gott sällskap. Men ja måste ändå erkänna att det bästa var att få träffa min älskling på kvällen =) Tack för julklapparna, Sigge slår allt ;) hihi!

Jag och syrran tokar oss lite framför kameran ;) hehe! Är även tvungen att visa en bild på vår fina julgran =) jag är riktigt STOLT över den. det tog mig en timme att vandra runt i vår skog för att hitta den perfekta granen. Men tänkte av alla de granar som finns så måste det ju finnas någon som passar min idealgran ;P haha! Å det gjorde det =) Tack pappa för att du högg ner den, det visade sig att den visst var lite större än vad jag trodde när den väl föll ned på marken. pappa skojade med mig och frågade om det var den som skulle stå på torget i Lidköping. =) Vi kämpade å bar på granen i nån kilometer å så var det dags att lasta upp den på kärran. sådär jag hittade den perfekta julgranen iår också =) Kanon! Längtade till att få pynta den!

image77

image78

Den var snyggare med alla klapparna under ;) hihi!


Idag fredagen den 28 december har jag träffat Sofia en stund och så har jag umgåts med min kära familj :P Ikväll så spelade vi "melodifestivalen-spelet" som man kör via DVD-spelaren. det var inte det bästa jag spelat, men det var inte heller det värsta :P Det slutade iaf med att mamma och pappa vann och vi alla tog ton till vinnarlåten som de valde: ABC, du är min tankar.... med Anna Book.. HAHA! Då längtade jag bara efter att Fredrik skulle ringa :P
och efter att han väntat ett himla tag så ringde äntligen telefonen.. men jag listade ut ganska snabbt att han inte hann prata när han ringde från ishallen. Han skulle ut med killkompisarna, otippat ;) jaja, men får ju förhoppningsvis träffa honom imorgon <3

Imorgon blir det fotboll med brudarna, kul att äntligen få spela lite igen =) Vi ses där tjejer! Nu ska vi spöa Saleby :P

Du är ljuset i min vinternatt!


3 timmar på ett fik i lilla Lidköping

Ja, vad gör man inte för att få umgås med vännerna. Synd bara att de skulle stäng vid 20.00  jag hade kunat sitta och prata hela natten kändes det som. Var hur trevligt som helst att träffa er tjejer! Amanda, Carro, Ellen och Lindha nu blir det snart en ny shotkväll ;) jag är taggad, mycket taggad! =)

Annars har dagen varit relativt lugn. steg upp vid 11 tiden, fick massa sms å insåg att det inte var nån idé att försöka somna om. Så duktig som jag var steg jag upp och började plugga. Fixade lite men ledsnade ganska så snabbt =(  Men blev på bra humör när jag läste Sofias blogg. Kul att ni hade det så kul på Winnerbäck i Linköping, är så avundsjuk! Vi måste träffas snart gumman, danspasset imorgon kanske ;P

Sedan blev dagen bara bättre och bätte. Fredrik ringde och vi bestämde att han skulle komma hit en sväng innan jag skulle inte till stan å fika med tjejerna. Vi kollade på en film som hette GOAL eller ngt liknande ;P hehe! Det ar en jobbig känsla för jag kände helatiden att jag hade sett filmen, men Fredrik trodde mig inte ;P hehe till slut så insåg jag väl att ja kanske inte sett den :F hehe!

Jag skiner upp som en sol bara jag ser dig,
du betyder så otroligt mkt för mig älskling! <3

Då var man tillbaka till verkligeheten igen då

Jag tog mig friheten att ta en långhelg så har inte haft så mkt för mig. Efter festen i lördags så har jag mest bara slappat. Igår var jag och Sofia och tränade Carolinas pass- medel 75 min. det var jobbigt! mina fötter kändes som stora betongklumpar. Märktes att ja<g inte tränat på ett tag :S för ett tag sedan så tränade jag upp till 4 ggr i veckan. Sen startade allt skolarbte och jag fick en förkylning. SÅ nu är det jobbiga att bygga upp allting igen, men de tär bara att hålla i =) hehe!

Ikväll så var det jobb i Skara, det var faktiskt riktigt kul ida. Inget bråk alls, SKÖNT! =) På fredagska jag nog vikariera igen. Är spänd men det kommer säkert bli jättekul.

Annars så hoppas jag bara på att min älskling ska bli frisk och att jag snart får träffa dig! Vi hann ju inte träffas så mkt förra gången vi sågs ;P haha! Sömntuta!

Saknar dig! Krya på dig!

Pusspusssss!

RSS 2.0