Lillen ska snart bli stor ;)

Snart är jag inte den enda som inte fyllt 20 längre. Idag är det endast en ynka månad kvar, läääängtar! Hittade mitt gamla inlägg från förra året med min önskelista, ska bli intressant vad jag fått och vad jag fortfarande drömmer om att få =)

Min absoluta önskelista:

♥ Att simma med delfiner i ett hav med turkosblått vatten (Fortfarande väldigt hör prioritet, vore så häftigt!)

♥ En resa med min älskling Fredrik (Var i Spanien i somras, UNDERBART! Men en resa till vore ju inte fel ;) haha!)

♥ 15 miljoner så att jag slipper plugga eftersom jag slipper skaffa jobb ;)  (Vore fortfarande inte så tokigt, jobbigt i plugget nu..)

♥ Blomsterbud, är så överraskande och kul att få (Romantiskt!)

♥ Massvis med mjölkchoklad- Jag har blivit beroende! :P Mmm, marabu (Är fortfarande inte botad, är det ens möjligt?!)

♥ Klassreunion med BF3B (ett måste! Saknar alla så mycket!)

♥ Snorkla/dyka bland massa färgglada fiskar och med havssköldpaddor (Kan ju göra det samtidigt som ja dyker med delfinerna, hihi)

♥ Att åka till den grekiska ön Santorini - Det sägs att de har världens finaste solnedgång där (Vill fortfarande se den solnedgången på något annat sätt än i en resekatalog)

♥ Att ha ett djur antingen en katt fast helst en hund. Men vet att hundar kräver så mkt tid :( (Snacka om att drömma, kommer ju aldrig få en katt...ahhhh!!!!)

♥ En pool i trädgården - POOLPARTY!!! Wohoo! ;) (På sommaren förvandlas vi allhopa till vattendjur, härligt!)

♥ Att alla mina underbar vänner som flyttat för att plugga eller jobba flyttar tillbaka hit, saknar er! (Några har ju kommit hem medan andra har rest, typiskt!)

♥ En helg i gbg med jul på Liseberg och övernattning på hotel, billigt med studentrabatt ;) Mysfaktor på MAX! (Också väldigt hög prioritet, snacka om dröm week-end, MYS!!! Var visserligen på Liseberg i somras, skitkul! Men på vintern är det annorlunda, fin stämmning om det är snö också)

♥ Att Roomservice staylar om mitt rum,
   helst en väggtapet med en solnedgång vid stranden med palmer och vågor (Vore ju inte fel)

♥ Ett avslappningsrum i vår källare, skulle bli hur snyggt som helst.. haha kankse med hjälp av Roomservice ;) (Äh, vad fasen om vi ändå ska ha en avslappningslokal kan vi väl lika gärna ha en festlokal också ;) Haha!)

Att Sverige vinner fotbolls VM - haha en början kan ju iaf vara EM ;)
   Vadå? man kan väl få önska iaf ;)
(INGEN KOMMENTAR)

♥ En ny garderob full med massa nya fina kläder - vore inte fel inte! (Har insett att jag inte behöver så mkt mer kläder, eler vad säger du Sofia? =P)

♥ Americas funnies homevideos samlings DVD ;) (fortfarande skitkul!)

♥ En samling av alla de bästa Amerikanska romantiska komedierna, älskar dem! (VILL HA, ÄLSKA!!!)

♥ Massa fler säsonger av Greys anatomy och On Tree Hill och Vänner! (de blir som en drog!)

♥ Snö på julafton och de andra juldagarna samt på nyårsafton! (Ett måste)

♥ Fred på jorden! - Hehe förlåt, ja kunde inte låta bli. Såg på Miss secret agent i veckan =) (haha, ja tanken var ju fin iaf, men är det inte på tiden att göra ngt åt saken då??!)

Ojoj, det var nog inte en enda sak som jag fått uppleva, bättre lycka nästa år kanske, alltså detta året ;) Hoppas på det för många utav de sakerna är något jag drömmer om dagligen, iaf utomlandsresan med delfner och snorkling.. kan ju inte låta bli när väder är så trisst och skolan får en deprimerad.

Hepp, nu ska jag laga lite mat..magen skriker!
Ha det fint! Toodiloo!


plugg, plugg och mera plugg!

Livet är allt bra surt ibland. Men det har sina dalar men även sina toppar. När det gäller skolan så är det en tuff period framöver medan resten av mitt liv börjar ljusna allt mer och mer nu. Helgen har spenderats med datorn, skolböckerna, familjen, vännerna och såklart älsklingen... måste erkänna att jag saknar fotbollen och alla tjejerna i laget, vill börja träna nu igen! Men i början av november kör det igång igen, skojsigt!! =)

Gårdagen var riktigt trevlig, det gjorde du bra Amanda! Hoppas på att få lite bilder av de som var med under kvällen. Maten var superb, helt makalöst gott. Måste bara ha receptet på den kycklingen! muuuums!

Nu känner jag att jag producerat ner lite text på ett papper till min inlämningsuppgift men ännu är den inte klart. fattas ca en sida och varken referenser, rubriker eller teckensnitt är rätt ännu. Så finns mycket att justera innan imorgon kväll.. Har inte riktigt orkat ta tag i det ännu. Men om jag kämpar tappert nu några timmar så hinner jag iväg med Amanda och kolla på innebandyn innan jag ska träffa fredrik.

Imorgon är en ny dag med nya  bekymmer - det är nämligen så att vi ska till högskolan och ha litteraturseminarium :S bläää! det är tråkigt, men min grupp är bra så kanske kan bli några givande diskussioner iaf, nu ska jagh sluta att tröka ut er med mitt tjöt om skolan ;P Hoppas ni haft en bra helg!

 Tjingeling! // Maria


Morsning korsning

Tar en paus i mittpluggande, har inte fått så mycket gjort den senaste timman så väljer att ta en paus. Men är ändå rätt stolt att ha skrivit 2 A4 sidor idag om min barnsyn. Synd bara att det krävs ca 2 sidor till innan måndag kväll, å jag har ingen aning om vad jag ska skriva mer om. Men nog pratat om det!

Gårdagen i Göteborg med älsklingen blev inte riktigt som jag tänkt mig, det blev fan så mycket bättre.. Jag kan bara säga en sak, det är tur att vi inte är riktigt lika impulsiva =) Jag behövde bromsa honom lite så att han inte skulle köpa hela IKEA ;) Men köpet är gjort så nu ser jag fram emot att få det klart! Kan fortfarande inte sluta le när jag tänker på gårdagen, crazy!!

Ikväll är det parmiddag som gäller, tyvärr inte med Fredrik.. Låter konstigt ja vet, men orkar inte förklara hela historien men han kunde helt enkelt inte vara med tyvärr =( Men ska iaf bli trevligt att träffa idre-tjejerna igen ;) var ett himla tag sedan nu, snart dags för shotkväll kanske? :P så ikväll gäller det att klä sig fint ocg fixa fina frillan!

Har tyvärr inga bilder för detta inlägg så fick ta en ur arkivet =) Sitter med syrrans bärbara, våran andra dator är på lagning och min har inte word så den kan jag inte göra skolarbetet på :S Ha det finfint så länge, ciao!



Du & Jag <3


Mys!

Sitter hemma på mitt rum och myser i mörkret, endast ljuset från mina nya ljus lyser upp rummet. Härlig doft av Fransk vanilj, luktar inte för starkt utan alldeles precis lagom :) Mys! önskar att jag inte vore ensam här ;) Men, man kan inte få allt man vill här i livet. Men jag är allt bra bortskämd med vänner, släkt och kärlek. Imorgon väntas en härlig resa till Göteborg med älsklingen. Blir shopping på stan och även en sväng på IKEA. Jag har suttit en stund nu ikväll på IKEAs hemsida och kollat. Hittade bland annat en byrå jag vill ha, får se vad jag bestämmer mig för imorgon, men nu är jag het på att göra någonting åt mitt rum!

Ikväll har jag verkligen gjort allt annant än vad jag borde (som vanligt). Och vad jag borde göra är att plugga :S Har många bollar i luften nu, men försöker att ha så bra koll som möjligt på dem. Får väl se hur jag lyckas i slutändan, men jag måste nog skärpa till mig lite om allting ska gå ihop för mig. Man ska ju må bra också och få njuta av vad livet har att ge. Imorgon är en sådan dag, bara glömma allt skolarbete och bara få vara, bara få vara med dig <3 UNDERBART!

Nu är det dags att få någonting vettigt gjort, ha en mysig kväll!

Om det skulle tändas en stjärna varje gång jag tänker på dej,
så skulle himlen vara ganska ljus nu.. tihii!

Du vet att du betyder mycket för mig!


Nepp, nu är det på tiden att det händer någonting här ;)

Har humörsvängningar, en trött kropp och rummet är stökigt igen :S Ojojoj!
NEj nu är det dags att ta tag i saker o ting igen, bättre vanor!

På grund av förkylningen har jag inte tränat på ett tag och det känns i kroppen. Är sugen på att gå på ett pass ikväll, men måste ju tänka lite på alla svängar man tar til stan, bensinen är ju inte precis jättebillig =( Så får bli någon dag då jag är lite mer välplanerad och tar med mig träningskläderna när jag ändå är i stan. Men nu startar fotbollsträningarna snart också så ska bli kul, även fast det bara är 1 gång i veckan.
 
Helgen har hittills varit helskön! Fredagen var jag bara hemma med mamma å pappa å slappade framför tv:en och käkade gott ;) Hann även med att se på Doobidoo, skojigt!
Lördagen resulterade i en heldag med älsklingen, först en sväng på stan med lite shopping och lunch och sedan var det bara slapp och matlagning, Härligt! Hann även med att plugga lite medan Fredrik kollade på all hockey som var på tv, synd bara att de inte vann ;)
Söndag, dagen idag.. Är tänkt att dagen ska innehålla plugg, plugg och mer plugg.. men får se hur mkt jag orkar. Just nu är jag inte så sugen alls på att läsa böcker och skriva uppgifter, men blir nog bättre när ja kommer igång. Får tänka mig att belöningen blir ett härligt varmt och mysigt skumbad med hårinpackning, body-skrub å levande ljus, mys!
Obs! Ej att glömma avsnittet av One Tree Hill ikväll ;)


Lussebandyn -05, En trött Fredrik efter vattenkriget på läktaren som DU startade ;)
Kärlek vid första ögonkastet, Älskar dig!


Ha det bra, nu ska jag plugga! :S


Snabba puckar ;)

Ja livet fortsätter att överraska, det lönar sig att inte ge upp!
Mycket har hänt vilket också är anledningen till varför det har stått ganska stilla här.. sorry!
Men nu är jag tillbaka gladare, piggare och lyckligare!
Förresten, när jag tänker efter tar jag tillbaka piggare.. har nämligen råkat på en rackarns förkylning :S

Vad har jag haft för mig då?
Jag har umgåts med mina nära och kära.
Sofie har varit hemma från Stockholm en vecka, roligt!
Har även hunnit med att träffa Sofia och Elina.
Så det har varit fullt ös ;) Tjejkväll, shopping, fika, spel-kväll och massa tjejsnack =)
Men det bästa av allt är att jag har fått spendera tid med Honom igen, Min älskling!

Nu är det daags att få ordning på saker och ting som kommit åt sida mitt i allt kaos som varit. Så i veckan bestämde jag mig att rensa ut mina garderober, det tog mig väldigt lång tid :P Men det är skönt nu när det är klart.
Nästa projekt är att ta tag i studierna igen, det har legat på hyllan den senaste månaden.. så nu har jag lite att ta igen, men det är bara att kämpa på. Jag är på VFU nu så det är roligt att få vara ute i verksamheten å traffa alla barn, trots att de gjort mig förkyld :P hihi! Imorgon är en nydag och då börjar jag klockan 06.15, men det positiva är att jag slutar 12.15 =)

Hoppas att ni tycker att det är roligt att jag är tillbaka =)
Ha det bra allihop!



Underbart att få vara vid din sida igen.
Du betyder mycket för mig! ♥
 

RSS 2.0