oron växer

sitter hemma ensam på mitt rum.. kan inte göra skolarbetet och kan inte göra någonting överhuvudtaget.. sitter bara här i min ensamhet och tänker... finns så oerhört många tankar som snurrar runt inom mig.. det är jobbigt att inte veta hur framtiden ser ut, jag går bara och oroar mig. Men fortsätt kämpa på, det är inte din tid än. du har så mycket kvar att ge till oss <3 

Krya på dig farmor!

Tänker på dig dag som natt,
vill att allting ska bli bra igen
 jag vill se dig pigg och kry igen
jag håller tummarna
och hoppas att vi har en lång tid framöver tillsammans

Det var inte länge sen jag körde dig till kss
men det känns som att det var länge sen
tiden går så långsamt av att inte veta vad som kommer hända
jag vet att du har så ont
och det finns ingenting jag kan göra
känner mig så hjälplös
saknar dig!

Tänker på dig farmor, krya på dig <3







fortsätter att kämpa på

Sitter på mitt rum i min lilla ensamhet och skriver på min portfolio. Kände att det var dags för en liten rast, så passar på att skriva lite här =)

Gårdagen bjöd på en kväll med Sofia, pojkarna skulle spela tv-spel.. men slutade med en kväll på Gabbes för dem.. Så vi bestämde oss för att gå ut å käka på stan. blev en pizza på Rhodos, mums! Efter det var det dags att åka till kronocampingen för en runda minigolf. Men när vi kom fram hade de redan stängt. Vi skulle åkt in till stan tidigare men jag skjutsade min farmor till akuten på kss eftersom de har stängt hela j*kla sjukhuset i stan... åhhh, blir så irriterad men orkar inte ta den diskussionen här å nu =)

Eftersom det inte var någon minigolf uppen och det bara var massa fulla och läskiga killar så vi bestämde oss för att bege oss ut på en promenad istället. Å du Sofia, vi kommer nog aldrig att hitta den där stenen :P hihi! Efter det tog vi bilen en sväng (hemligt) och efter det blev det en glass på McDonalds som avslutning på kvällen. Tack för sällskapet, killarna dissade ju oss ;) hehe!

Hepp, nu blir det att återgå till pluggandet.. attans också,men nu är det inte långt kvar till sommaren Wohooooo, å kämpa på allihop!


nu är det dags! =)

ska alldeles strax cykla upp till lindvallen för ett träningspass, ska bli så gött! hoppas att det blir en rolig träning och att allring går bra med de nya sulorna, vill inte ha mer skoskav :S får se om det kommer en liten update efter träningen, men tror inte det.. måste nog tyvärr fixa lite skolarbete då, har inte blivit så mkt gjort än så länge..
Vi hörs! Hejhej!!!

super-sula i fotbollsskorna

nu har jag lagt skolarbetet lite på hyllan.. längtar till första fotbollsträningen på en och en halv vecka. har inte hunnit med att träna för allt skolarbte. ni som känner mig vet att jag klättrar på väggar ifall jag inte får röra på mig, blir så sjukt rastlös ibland. och det går inte riktigt ihop med att sitta vid datorn 24 timmar omdagen.

igår var jag hos sjukgymnasten björn andersson och hanfick ta en titt på mina inte så normala fötter. det visade sig även där att jag inte var som alla andra. nä mitt fel var tvärtemot vad som vanligtvis är delet. mina fötter gick utåt istället för innåt.. låter konstigt med det förklarar varför jag haft problemmed skoskav på den sidan hälen. så nu har jag fått någon slags super-sula som ska fixa så att min häl stabiliseras upp. och förhoppningsvis löser det mitt skoskavsprobelm annars blir det apoteket nästa för att köpa en silikonstrumpa och efter det sportortopeden i Vänersborg.

på kvällen var det dags för avslutning med jobbet i skara, det var lite sorligt eftersom jag inte vet om jag har tid att jobba i höst eller om det blir ngt överhuvudtaget på grund av att det inte är så många barn som är med. men kvällen var iaf lyckad, fick en present av två killar, ett fint kort och choklad, snacka om fullträff ;) haha vi spelade minigolf och jag måste tyvärr erkänna att jag förlorade mot två av killarna, menden bjuder jag på =) sedan spelade vi fotboll mot föräldrarna och det blie oavgjort men måste säga att vi hade övertaget =) har varit kul att jobba med ungdomarna i skara men nu är det dags för sommaruppehåll.

Sommar, sommar, sommar..... åh, vad underbart!!!! ser fram emot att spöa Fredrik i minigolf ;) japp, du har rätt det var en utmaning =) haha!
Sofie, ja kommer snart till Stockholm och räddar dig ;) saknar dig, ring så fort du kan igen =) så att vi kan fortsätta planera på din bok: "14 suger med 20 är ännu värre" ;) haha ja tror vi får söka patent på den titeln så att ingen snor den :P hehe!  Ha det bra!

Nu har känslorna lagt sig

nu har känslorna lagt sig och jag har förstått att det inte är någon idé att lägga energi på att bråka. det är bara två veckor kvar till sommarlov och det ska bli skönt att få koppla av. men innan dess är det mkt kvar i skolan. tack för idag!

JAG ORKAR INTE MER!

händer inte så mkt på dagarna längre
antingen skola, fotboll eller fredrik
saknar den tiden då man kunde göra vad man ville
nu finns det bara massa krav som hela tiden pressar en
lider av sömnbrist, svårt att somna
och när jag väl somnat så vaknar jag tidigt på morgonen
är alldeles för stressad och känner att bägaren är på väg att rinna över..
jag orkar inte med det här mer
orkar inte ens skratta och le
jag kan inte njuta av livet på samma sätt som förr...
vill att all skit ska ta slut, JAG VILL HA SOMMARLOV!!


En dag närmre sommarlovet :P

Vaknade brevid älsklingen när han skulle iväg till jobbet, Sa hej då och somnade om. Idag började skolan efter lunch.. kändes segt att åka 45 min för att bara gå på EN föreläsning å sen åka 45 min i bil hem igen... usch segt.. så på förmiddagen passade jag på att handla inför helgrn. Hittade två linnen på GinaTrict och en bh på H&M. Få nog börja kolla lite på vad jag investerar mina pengar i.. känner att de börjar rinna iväg på massa kläder ;) haha men längtar ju så till sommaren så köper bara massa linnen ;)

Efter skolan var det dags att plugga.. har suttit med kompletterings uppgiften till hållbar utvecklings kursen hela dagen.. var tvungen att ta en paus vid 20.00 för att ja fick så ont i huvudet å efter det har jag inteokmmit igång ordentligt igen :S

Nu sitter jag bara och väntar på att Sofia ska ringa när hon kommit hem från vårruset och att Fredrik ska ringa efter att hockeyn är slut (Sverige-Danmark). Annars har jag även talat med Sofie på telefon idag =) Mkt trevligt att du ringer när du har rast eller inget för dig, olyckligtvis var jag på väg till skövde. Men vi ses ju på lördag :D Wohoo! Ser fram emot en riktigt härlig sommarhelg med vänner och grillning... sen vaknar jag dagen därpå och nner ångesten komma över mig för att jag inte pluggade kvällen innan.. men nån vila måste jag väl få ha?!

Att jag aldrig kan skriva ett kort inlägg, ja måste bättra mig :P
Av ren lathet valde jag att inte lägga in bilder idag heller..hihi!
Ha det gött!


Time to work!

Japp, nu är det snart dags att åka iväg till Skara för att jobba lite med barnen. Det är ju fint väder idag så vi ska vara ute å leka lite har jag tänkt, låter som ett bra jobb va? ;) hehe!

Jag låg ute lite och pluggade förut. När ja kom in hade jag bränt både axlarna och ryggen. Attans också, men det går nog ner snart hoppas jag. annars var det riktigt skönt att ligga ute på gräset och plugga. kom faktiskt ganska långt med min kompletteringsuppgift i kursen Hållbar utveckling. Så håll tummarna för mig när jag skickar in den ;P hehe

Efter jobbet ska ja till stan (Lidköping) för att spendera lite tid med min underbara pojkvän Fredrik, längtar redan! <3 Men jag får vänta lite till för nu ska jag dra till Skara. Ha det bra allihop, hoppas att några blev glada över lite update från min sida ;) hihi!

Hejhej!

Här händer det inte mkt..

Livet går i ett, finns inte mång stunder man kan sätta sig ner och ta det lugnt utan att ha dågit samvete över att inte göra ngt skolarbete. Ska bli skönt med sommar. Bara 4 vecokr kvar nu, kämpa på!

Ikväll spelade vi (Vinninga AIF´s damlag) match borta mot Vreten. Matchen slutade med vinst, 1 - 8! Varav jag gjorde 2 mål utav alla mål  ;) Det ni, trodde inte inte om mig va? ;) haha kan säga att jag blev lika chockad som mina lagkompisar, men det är alltid lika kul.. har blivit 3 mål totalt iår än så länge. Tidigare år har jag inte ens gjort ett.. VI hade riktigt bra spel ikväll iaf, alla pratade och ville ha bollen. Det var skitkul å vi körde över dem totalt, fy fan vad gött!!

Imorgon ska jag och Anna-maria arbeta med vår B-uppsats som ska göras klart på 2 ynka veckor, vi har mycket att ta i niu som sagt. men vi ska iaf till Wennerbergskolan på intervjuer, ska bli hur kul som helst att träffa alla igen, både lärare och elever! =) 

Kvällen ska spenderas hos Fredrik <3 

Ha det underbart, för det har jag ;) haha!

RSS 2.0