Hallå där!

Sitter här som ett stort frågetecken och undrar om jag ska till Skövde imorgon och arbeta vidare med projektarbetet.. Under tiden jag väntar på svar så kollade jag runt lite på internet. Blev överlycklig då jag fann denna underbara dikt som Björn läste på melodifestivalen i Göteborg, där han för övrigt gjorde en tjusig entré, han kanske borde gå med mig å Sofia på danspasset. HAHA! Hörde idag att han kommer härfrån trakten, lite kul tycker jag =) Tillbaka till dikten ;P

VAD ÄR KÄRLEK?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,
när du fnissar som en liten flicka.
När man känner nåt man can´t deny,
when the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen,
när Simba återvänder i Lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla,
- Min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut,
då ser man galen ut.
Men det har egentligen inte hit att höra,
det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång,
och vi sitter på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten,
våga fall som ett löv.
Våga chansa och se om det går,
vad är fegt? vad är mod?
What is love? Baby don´t hurt me,
don´t hurt me no more.

Bra va? hehe ja tycker den säger allt ;) Hehe!


Ikväll är älsklingen iväg på hockeymatch i jönköping, Hejja Voutilainen ;)
Längtar tills du kommer vägen förbi, saknar dig! Pusss

Nu är det dags at kolla på det omtalade tv-programmet "Klass 9A" Pluggar ju till lärare så känner att det vore bra :P har ni inget att göra så kolla på det, verkar riktigt bra. Pedagoger som gör undervärk med ungdomar med kassa betyg. Frågan är om det är pedagogerna som är superbra eller om tv-insplningen motiverar eleverna. Ska iaf bli kul att se resultatet.

Heeej så länge!

Söndag, vilodag?

Hehe, ja det tycker ju iaf Fredrik.. ligger här brevid mig nu och sover som en stock. Men förstår honom, han har ju arbetat hela veckan... fast det har ju iofs jag också gjort ;P eller ja jag har ju varit på VFU. Veckan har varot alldeles kanon. Den har bestått av träning, VFU och Fredrik... Satt nyss och kollade på olika resemål med flyg. Är j*vligt sugen på att bara dra iväg, lngt, långt bort. Vill bara glömma allt skolarbete som man helatiden har efter sig och bara dra iväg å slappa. Ligga på stranden å götta sig. Ta en drink på kvällen i en mysig bar längs strandpromenaden. Åh, nu längtar jag verkligen tilbaka till Spanien och resan med Fredrik i somras. Det var nog den bästa resan hittills i mitt liv, å då har jag rest många gånger vill jag lova.. Men Tunisien med Sofies familj och Polen med Sofia får jag ju inte hellet glömma. UNDERBART!!

Kanske borde få liv i Fredrik nu, han sover ju bort hela dagen =) men det har han ju inget emot.. det är nog bäst att låta honom sova.. jag får v'äl helt enkelt hitta på ngt annat. Hade gärna tränat ikväll, men glömde gympakläderna hemma igår när jag åkte till Fredrik.. så det får bli någon annan kväll :D

Ha det bra allihop!
Maria

Sofia & Maria goes wild on the dancefloor ;)

Wohoo! Äntligen var det återigen för ett danspass med Sofia. Mkt roligare än förra gången. Roligast är när vi gårcat-walk =) hehe! Det var riktigt jobbigt idag när det inte var så många så kunde man ta ut rörelserna mkt mer. Härligt rolig träning vill jag lova. NÄr passet var slut å vi lämnade salen satt en tjej utanför och sa: Tja-tja, vad bygger man för muskler när man dansar eller!? HAHAHA, jadu endel kanske vet om att det går att bygga muskler på annat sätt än bara lyfta skrot. å så kanske vi inte var där för att bli några bodybuilders, vi tränade konditionen, balansen, smidigheten och framför allt så hade vi J*VLIGT roligt, eller vad säger du Sofia :D

Nej nu får jag nog ta tag i livet lite, eller ja skolarbetet ;P hehe Annars är allt bra vettu =) Men har massa saker hängande efter mig och får aldrig riktigt lust att sätta mig med det.. tyvärr så blir "att-göra-listan" bara längre å längre å det blir allt svårare å svårare att somna på nättrena för att ja känner att jag inte gjort vad jag skulle på dagen som varit :S  

Ps. Sorry att det är lite tråkigt utan bilder.. men vill göra dem snygga med ramar å sånt innan jag lägger ut dem å det kan jag inte än :D hehe måste uppdatera Adobe photoshop först ;) Ds.

Blända av för helvete!

Ahhh, jag blir tokig på alla bilar som bländar av helljuset på ett behagligt avstånd men som sätter på helljuset igen precis INNAN de passerar. Faaaaan vad sur jag var ikväll när jag åkte hem efter jobbet i Skara. Jag mötte 3 bilar som allihop gjorde likadant!

Nu vet jag vad du tänker Sofia ;) : Hehe, du som alltid glömmer av att blända av till halvljus. 
 
Ja, men då har jag ju dig =) som påminner mig, kanon! Man blir faktiskt inte lika bländad på långt avstånd som det blir för mig innan jag kommer på att blända av.. Men inte fan tror man att de ska sätta på helljuset igen precis framför en, AJ mina ögon säger jag bara! Förlåt för dessa svordomar, men jag var tvungen att få dennaa ilska ur mig ;)

Passion

Söndagen har spenderats med Fredrik <3 Vi tog oss en riktig slappar-dag. dega i soffan framför film, då leker livet :p hehe men imorgon 'r det måndag och en veckas VFU väntar, så det är bäst att vara uppvilad :D

Kollade på Dirty Dancing 2 på tv´n ikväll. Snacka om att det fanns passion i den filmen, både mellan dansarna och till dansen ;) hehe! Hade ju inte varit fel att kunna dansa så =) Övning ger färdighet, jag får börja imorgon... eller övermorgon, eller kanske dagen därpå :P Eller, ja rättare sagt, det kommer nog aldrig bli av. Kanske lika bra det :D

Imorgon väntas som sagt VFU (Verksamhets Förlagd Utbildning) igen. Vilket jag egentligen vill kalla praktik, men det är tydligen skillnad :S Högskolan och dess krångliga termer, blir tokig! Men det ska iaf bli kul att komma tillbaka till klassen. Trivdes riktigt bra där i höstas å jag tvivlar inte på att de kommer vara lika underbar nu :D men det återstår att se.

På måndagskvällen är det jobb i Skara som vanligt en gång i veckan. vet inte riktigt vad jag ska hitta på med ungdomarna imorgon, men det brukar lösa sig. Det brukar bli planering efter hur många som är där, men man måste ju såklart ha ngt i tanken innan man åker dit. Det kommer nog gå finfint!

Ha´re great!

Bilder säger mer än ord

image91

Ikväll kommer min kära syster hem efter nästan en veckas skidsemester i Norge.
Lika som bär, eller inte :P
Syskonkärlek <3

Hej allihopa!

Sitter framför datorn som vanligt.. Kom hem från fotbollsträningen för ett tag sedan, seg i benen! Eller ja seg i hela kroppen.. Får inga ord ur mig ikväll tyvärr är alldeles för trött. Har en liten tanke om imorgon bara. Det är ju Alla <3 Dag, varje tjejs drömdag för att bli uppvaktad av sin pojkvän. Men varför ska det egentligen behövas en speciell dag för det? Kan man inte visa varandra varje dag att man tycker om varandra och bryr sig. Fast å andra sidan om man tänker på de killar/tjejer som inte har den lyckan att få dela denna dag med någon så kanske de vågar ta klivet att uppvakta någon de hemligt håller kär. Lite mysig tanke tycker jag allt.

Show me some loove, baby! ;)
Ha det underbart!

RASTLÖS!!!!!!

Har inget att göra.. oops fel av mig. Har egentligen massor att göra men har ingen lust! Har iaf gjort lite nytta idag när det gäller skolarbetet. fast borde väl egentligen göra mer..

Men kan inte koncentrera mig, vill bara att timmarna ska gå så att jag kan börja jobbet snart. För att sedan komma hem och prata med dig =) Känns som att det var längesen vi träffades nu, fast det var det ju inte :D Längtar bara efter dig ändå <3

Å nu var Sofia och Natte hemma efter en kort visit i Danmark hos Jocke. Hoppas att resan varit bra. Ser frma emot att kolla på lite bilder någon kväll Sofia!

Hepp, nu får jag väl återvända till att inte-göra-någonting-meningsfullt bara för att få timmarna att gå :P Ha det underbart!

Spring aldrig själv i skogen ;)

Igår på kvällen fick jag och mamma en tokig idé. Vi gav oss iväg till elljusspåret för att ta en löprunda. Det var kolsvart ute och vi var inte säkra på hur länge ljuset skulle vara tänt i eljusspåret..så för säkerhetens skulle tog vi med en pannlampa :P Som tur var behövde den inte komma till användning. Aldrig mer att jag ska springa där när det är mörkt säger jag bara. Det var riktigt kusligt, dimman låg över åkrarna och skogen var ödsligt.. Tur att mamma var med annars hade jag nog slått världsrekord på 2,5 km ;) hahaha!

Har tyvärr lite problem med att lägga upp bilden.. men ska försöka lösa dett. Vill ju stolt visa upp mina skor :P haha med den snygga lime-gröna sulan =)

Vi sprang inte så långt, men det var skönt att röra lite på sig. Anledningen till att vi skulle ut var att jag skulle prova mina nya träningsskor.. eller ja nya och nya, jag köpte den för ett halvår sen (PINSAMT)! Men det betyder inte att jag inte tränat, jag har bara inte tränat löpning då jag behöver mina löpskor ;) hehe! Nu har jag försvarat mig ocksp :P

Här var det bloggtorka =)

Ja, här har det inte hänt ngt på ett tag. Har varken haft ork eller lust så beslutade mig för att strunta i det några dagar. Jag har väl egentligen inte haft så mkt för mig de senaste dagarna. Ha mest träffat Fredrik, stackarn har ju blivit sjuk.. å så har jag ju såklart tränat fotboll och till och med spelat cup.. åkte dessvärre ut på straffar mot Vedum i kvartsfinalen. Tycker det är tråkigt att det ska behövas avgöras på det viset.. men, men jag kan inte ändra regelboken ;P har även hunnit med en mysig filmkväll his Emma. Tack så mkt, var riktigt trevligt!

I dagarna väntas fika med Sara från Skara :) Ska bli riktigt kul att träffa henne, har inte sets sen min fest i november.. shit, det var längesen! Annars så är det mest träning på kvällarna, hoppas att ja kan träffa Sofia ngt i veckan också :)

Hepp, nu får det vara nog för ikväll. Ha det så bra!

RSS 2.0