Tidsfördriv..

Blev inget shoppande idag, vi (sofie) var för seg :P Får ta en heldag imorgon med IKEA och drottninggatan, låter bra i mina öron =)

har precis kollat färdigt på en film, baby mama. Den var helt ok faktiskt funderar på att starta en ny, sofie kommer ju inte hem förrän vid kvart över 10 och björn jobbar men hans bror och en tjej från gbg (som är amerikanska) är här, men de kollar på tv, å jag är ju inte världsbäst på eng så jag är inte så social just nu känner jga.. men men

Hejhopp för mig så länge!
Bilderna får jag lägga in på datorn när ja kommit hem..


In mot city, så småningom...

Sitter för tillfället här vi datorn och lyssnar på Sofies vackra stämma till Mr. Lonley när hon sminkar sig ;) haha!
Blev sent igårkväll, men det var det absolut värt ;) var bara lite segt att gå upp i morses.-. ja sov som en stock när björn gått upp vid 5 och åkt till jobbet.. Skönt!!!

Idag ska Sofie jobba vid kvart i två till typ tio så jag får kika runt lite själv i staden och hoppas på att jag kan hitta rätt tunnelbana tillbaka till Nacka och saltsjöbadet eller vad det nu heter =)
Fasen vad bortskämda de är med trafiken här, det är ju bara 10 min mellan t-banorna, å de blir jättestressade att hinna med den som går om två min ist för att ta det lugnt i fin takt å ta den som går om ca 12 min ist, haha!

Pinsamt igår i nacka Forum. Jag och Sofie åkte rulltrappan upp då sofie tappar balansen och drar tag i mig så att jag också vinglar till.. det pinsamma var bara det att killen som åkte innan hade en tröja som vi läste på där det stod "high speed limits are for pussies". Det pinsamma var bara att jag läste högt och precis när sofie tappar balansen så läser jag sista ordet varpå det blir litehögre eftersom jag också tappar balansen och blir rädd att ramla..  när vi kom upp från rulltrappan så ser vi hur de som satt i fiket tittar och ler mot oss , PINSAMT!!!!!!!! Tur att vi inte har så många rulltrappor i Lidköping ;)

Har inte varit här så länge nu, men längtar efter Fredrik. Känns som att tiden går så långsamt när man är i från varandra med ett så stort avstånd som vi har nu, men på lördag ska vi äntligen träffas igen, wohoo! det positiva med att vara ifrån varandra ett litet tag är att det blir så mkt roligare när vi ses igen.
nu ska vi snart dra,,, när sega sofie är färdig ;) Ikväll väntas saltsjöbadets (eller vad det  nu heter)  specialare: Hamburgarpita, låter intressant!

Ha det bra, hejhej!



Toodiloo

Då var jag äntligen framme =) Sofie å björn slappar i soffan framför Heroes och jag ska snart krypa till kojs. Det har varit en lång dag.. 3,5 timmars tågresa + 1 timme buss till skövde (+tiden för t-banorna).. å inte nog med det, jo Sofie missar ju såklart t-banan så hon hann inte möta mig.. fick åka själva, läskigt! tycket inte om det på dagen och jag kan säga att jag var inte mindre rädd på¨kvällen/natten direkt :P men jag överlevde ju iaf.. Nu är jag äntligen framme och vå får se vad som står på morgondagens schema =)

Min resa startade kl. 18.12 från vinninga väg, 184.. jag var hemma hos Sofie ca halv 12.. nu är jag lite lagom seeg, fyy fasen :P

Ha det toppen allihopa, godnatt!


Hockey, hockey och lite mer hockey

Ja det är den tiden på året nu ;) Men det är lite mysigt att sitta upp och vänta till nhl-matcherna börjar runt 1-2 på natten och bara ligga framför tv:n brevid Frdrik. I går var jag och kollade på när älsklingen spelade med J20, alltid lika kul att se honom spela. Sedan på kvällen var det melodifestivalen och nhl på tv:n. Ikväll spelade han match med a-laget.. läste på Lidköpingsnytt:

Hockey: Ny förlust för HCL

Publicerad söndag, 08 februari 2009, 19:14 av Redaktionen

HC Lidköpings hemmamatch mot Linköping i kväll slutade med  en ny stor förlust. Gästande Linköping vann med 19 mål mot Lidköpings enda, det gjordes av Fredrik Larsson i tredjeperioden efter förspel av Robin Kristiansson och Johan Fagerberg.

Synd att jag inte kollade ;)



Här har vi ju mitt "lilla" hockeyfreak ;)
Älskar dig! ♥

Nu är det snart dags att sova, ha det bra allihopa!


I brist på annat att göra ;)

Sitter hemma och väntar på att tiden ska gå.. Ska inte åka iväg till Götene på buggkursen förrän vid 4 tiden så det är ett tag kvar. Jag har sysselsatt mig med allt annat än vad jag borde göra. Jag har till exempel tittat på tv ist för att städa rummet och jag har kollat på bilder på datorn ist för att plugga :S

Men när jag var sysselsatt med allt annat än att plugga så hittade jag bilderna från Lanzarote, december 2006. Jag har inte sett de bilderna på hur länge som helst. Nu fick jag ju ännu mer resfeber :P Men jag tänkte iaf dela med mig av några av bilderna för att värma lite nu när snön har hittat hit igen, enjoy!

                                                                 

Wow, snacka om tidsbrist! Jag skulle ju kunna göra en hel resekatalog ;P Ni behöver nog inte ens gissa vem som höll kameran på den semestern :P jag kan lova att om ni tittat på alla bilderna så har ni sett hela Lanzarote ;) hihi! Och jag förstår att de spelade in Star Wars där med tanke på "månlandskapet" som sträcker sig över hela ön med alla vulkanerna, rätt coolt första halvtimmen men sedan tröttnade men påd trista färgen på landskapet ;)

Fia gumman, flygbilderna är för dig så du vet hur det ser ut ovanifrån =)
Såå coolt med molnen under sig och det är så sjukt att lyfta i soluppgången, lovely! <3


RSS 2.0