Moffa & Mialisalätt

Idag är det exakt 4 år sedan min morfar somnade in för alltid. Jag minns den dagen lika tydligt än. Det var den värsta i mitt liv. Jag minns samtalet från pappa och den långa vägen till volvo för att sedan få skjuts hem av pappa.

Livet kändes inte längre värt att leva och jag minns än idag alla de tankar som jag fick. För er som inte känner mig så hade jag en väldigt bra relation med min morfar. Släkten betyder mycket för mig och tanken av att han och mormor bara bodde 50 meter ifrån mig gjorde att jag sprang dit varje ledig stund jag fick. Vi åkte på utflykter och det bästa jag visste var att vara i sommarstugan, morfars barndomshem.

Saknar dig så otroligt mycket och önskar än idag att jag skulle få en chans till att säga farväl. Allting kom så plötsligt, bara över en natt förändrades så mycket. Jag saknar ditt alltid så glada humör och ditt skratt. Jag minns när du & mormor kom och kollade på mig när jag splade fotboll. Jag ville göra allt så bra som möjligt för att göra er stolta.

image101

Även fast du inte finns här med mig idag,
så kommer du altid att finnas i mitt hjärta.
Du är en stor del av mitt liv
Jag saknar dig! ♥



 


Dags att träna igen ;P

Sitter å slappar lite innan träningen. Har suttit i nån timme å försökt att förstå tre engelska artiklar som vi ska ha seminarie om imorgon :S Plus att jag har gjort en bedömning på en uppsats som också är tills imorgon :P det är mkt nu, om ni missat det ;) HAHA! Men humöret är iaf lite bättre nu när vädret är fint.. det lockar lite till att sätta sig ute å läsa så har fått lite gjort nu denna vecka, hoppas bara att jag orkar hålla i.. det är ju bara 6 veckor kvar till det efterlängtade SOMMARLOVET!! Wohoo! ;)  Men som sagt, mkt att göra innan..

Var ute å åkte en sväng på inlines i fredags, var himla roligt faktiskt. Å i söndags spelades träningsmatch mot Rackeby, dessvärre förlust med 0-2, tror ja det blev. Men på söndag då börjar serien! Då j*klar, då ska vi spöa Norra Fågelås så att det skriker om det :P haha! Kom å kolla om du inte har ngt för dig :P

Hepp, dags att dra! Ha det vackert å ut i det fina vädret! ;)

// Världens BÄSTA Karlsson =)

Något att tänka på:

det finns så många sköna människor

som aldrig kommer fram,

precis som böcker i ett bibliotek

som bara står och samlar damm

För om man bara tittar utanpå

så missar man en värld

som man aldrig får en aning om

fast hela tiden finns den där


en del är långa, andra korta

en del är hemma, andra borta

en del är tunna, andra tjocka

men alla har de nått att ge


det finns så många sköna människor

som liksom aldrig får en chans

dom blir berömda efter pärmarna

precis som resten inte fanns

men det som öppnar sig där inuti

är värt sin vikt i guld

för varenda människa har sin egen saga

viktig för sin egen skull


det finns så många sköna människor

som liksom alltid kommer snett

precis som böcker i ett bibliotek

dom kommer aldrig till sin rätt

en ynklig rygg utav ett mäktigt verk

är allt som sticker fram

av alla andra sidor ser man ingenting

och det är både synd och skam



Inte konstigt att man känner sig lite vilsen ibland, bara en i mängden..








Rena helvetet

Vill bara säga innan ni läser detta inlägg att detta är ett inlägg för min skulle. ett inlägg för att jag ska få ur mig all frustration kring mitt skolarbete. Ber även i förväg ursäkt för att jag använt lite fula ord. Vill ni inte läsa gnäll så är det lika bra ni slutar läsa här, och hoppas på att mitt humör är bättre nästa gång ni tittar in här.

Kom hem efter en toppenmatch borta mot ENV. Vinst med 4-2 å till och med lilla jag fick tillföra mitt till laget idag. jag stod för 2-2 målet rakt upp i krysset ;) finfint! Humöret var på topp efter matchen, det var så roligt att spela, alla var så bra å kämpade verkligen!

Sen gick det bara utför.... Dags att ta fram skolarbetet. det är helt otroligt att det kan förstöra så mkt som det gjorde ikväll.. bröt i hop totalt om jag ska vara ärlig. Fattar ingenting av det jag läser och är inte bara förvirrad. jag är j*vligt förbannad! Förbannad på lärare som arbetar med att lära ut om pedagogik. Den som ser någon pedagogik i att ge ut en bok till eleverna som de ska läsa medvetna om att det är en svår bok och ger till uppgift att skriva 2 frågor till varje kapitel som ska kopplas samman till kursmålen till kursen Kulturmöte och KUlturkonflikt som vi nu läser. Hur lätt är det att skriva frågor om någonting som man inte förstår?! Jag fattar inte hur de har tänkt! De säger ju själva att det är en konstig bok, men va fan ta bort den då, å ficxa uppgifter som man lär sig något på inte bara ngt som retar upp en! AAAAAAAhhhhh jag blir tokigt! JAG HATAR, FULLSTÄNDIGT HATAR SKÖVDE HÖGSKOLA med dess inte så intellegenta och professionella lärare, fy fan säger jag bara..

Det var skönt att få detta sagt och jag vet att det är många fler än jag som känner precis likadant. Det vore ju tråkigt att ännu fler skulle hoppas av nu på grund av en bok, på grund av att lärarna inte lägger kraven på en rimlig nivå. Vi var 120 pers när vi började i höstas, nu är vi inte ens 80 pers kvar.. det är ovanligt många elever som hoppat av, å de står där som fån och undrar varför.. ja men för fasen, ta till er den kritik vi ger er istället för att försöka försvara er. läs kursutvärderingarn och gör nått!

Det var ett tag sen...

Som ni märkt så har jag inte varit särskilt aktiv här den senaste tiden.. har varken haft tid eller lust om jag ska vara ärlig.

Jag kom nyss hem från staden Lidköping efter en liten tripp till bowlinghallen. Jag och sofia spöade nästa, med stora ord NÄSTAN... för oj vad nervösa de blev när vi tog ledningen.. dessvärre slutade det med vinst till grabbarna.. men det bjuder vi på, bättre det än att de blir tjuriga ;) haha eller vad säger du Sofia? ;P

Imorgon väntas fotbollsmatch och redan idag värmde jag upp med mamsen. Blev ett varv i spåret, härligt.. måste bli lite oftare.. men är så tråkigt att bara springa där.. har ju gjort det sen man var liten.. men konditionen blir jubättre iad, å det är ju bra. Som sagt imorgon väntas fotbollsmatch med A-laget borta mot Edsvära-Norra Vånga. Förra året slutade träningsmatchen med förlust., så nu får vi tagga till brudar!

Dags att krypa ner under täcket. Ha det fint!
Världens BÄSTA Karlsson


RSS 2.0