Snön faller!

Myssss! Helgen i Linköping med tjejerna har varit kanon och som bonus på detta så kom lagom till vi kom hem. Har två dagar "lediga" innan redovisningnen och nu när det är så härligt med snö ute så kommer det inte bli mkt pluggande gjort om jag känner mig själv. Det är mycket mysigare att krypa ned under en filt i soffan med älsklingen och bara låta tiden gå, underbart!  

Igår var det släktkalas för mig och min syrra, trevligt.. det var full rulle på småkusinerna :P På torsdag så smäller det, ska bli skönt ;) det tråkiga är att jag har redovisning då, men det ska nog gå bra.

Bäst att jag får lite plugg gjort innan älsklingen kommer tillbaka från hockeyträningen med de så barnen.. önska mig lycka till ;) Haha!

Ps. Imorgon är det Magnus Betnér på programmet med Sofia, ser jag fram emot, skojskoj!
Ha det bra allihop!

Bättre förr?

Ibland är man så mitt inne i allt att man inte tar tid till att stanna upp och uppskattar allt man har. Detta var något viktigt en av våra kursansvariga sa på kursintroduktionen till kursen Kreativitet i pedagogisk verksamhet, och jag håller med. Ibland är man alldeles för upptagen för att märka alla vackra saker som finns omkring oss. Varför tar vi oss inte tid när den finns där, eller gör den verkligen det?
 
Härom dagen tog jag mig tid att bläddra igenom gamla foton som fortfarande inte har blivit placerade i några album (framtida jobb!). Jag kände hur glad jag blev av att se på dessa bilder som jag tagit, alla mina vänner var med, släktingar och djur fick också vara med. Helt UNDERBART! Jag längtar speciellt tillbaka till en dag, en varm sommardag men min bästaste bästa kompis som det hette på den tiden ;) Vi skulle åka ut i Sofie och hennes familjs båt. Solen stekte och vi svalkade oss genom att bada hela dagen, vi käkade Ing-Maries goda pasta sallad. Lennars körde båten på vågorna bara för att reta lilla Elina och jag och Sofie satt i fram och letade grund =) Vilken härlig sommar! Hittade en bild från en av alla dagar på sjön med familjen Johansson-Andersson. Den säger allt, två bästisar som kramar varandra i en båt med solnedgången i vattnet som bakgrund. Faan vad jag saknar dig Sofie och den tiden då vi kunde träffas varje dag.. (Ps. orkar inte skanna in bilden ikväll så får bli nån annan dag, men dessa får duga så länge, hihi!)..



  

Nu är det dags för fotbollsträning, ska bli sköj!
Imorgon är det tillbaka till verkligheten med skolarbete och regn, fy fan!
Ha det bra!


RSS 2.0