Livet fortsätter att ta oväntade vändningar..

Sitter här vid min dator och tänker. Livet har blivit så komplicerat.. Jag längtar tillbaka till den tiden då kärlek var en puss på kinden och sorg var när luften gick ur fotbollen. Allting var så enkelt förut, nu är allting så svårt.. eller är det verkligen det?! Det kanske bara är jag som är så dum och ska göra allting så komplicerat jämt.

De senaste dagarna har varit jobbiga, inte bara för mig utan även för nära och kära. Många tankar som snurrar runt i huvudet och humöret har gått upp och ner. Jag känner mig så otroligt hjälplös ibland.. Det finns verkligen ingenting som jag kan göra för att hjälpa och trösta och inget som kan ändra hur någon känner... Hjälplös!

Vaknade igår morses av ett telefonsamtal. Ett samtal som inte bara fick mig att gråta, det fick mig även att le. Plötsligt såg det ljusare ut igen, jag kände värmen inom mig. Det var en härlig känsla, jag hoppas att jag får behålla den. Jag var tvungen att kolla samtalslistan två ggr för att se att jag inte drömde... det var ingen dröm :D det hade hänt, på riktigt!

Massa människor kan få dig att gråta, ännu fler kan få dig att le. Men det krävs någon riktigt speciell för att du ska gråta och samtidigt le.  Du är speciell! <3

Detta har jag lärt mig den senaste veckan:
Livet är som en berg- och dalbana. Det har sina höjdpunkter och sina djupa dalar. Vissa dagar känner man sig åksjuk och vill bara hoppa av. Andra dagar kan det vara sjuhelsikes kul :P
Jag hoppas bara att jag stannar på toppen, har varit för mycket dalar den senaste tiden.. nepp, nu får det vara nog med djupa tankar för ikväll..

Och glöm inte bort,
Du är en speciell person i mitt liv <3


En liten kärleksförklaring

Har inte träffat Fredrik sen i lördags nu (förutom ett snabbt hej i söndags kväll). Det känns som att det var en vecka sedan vi träffades nu..tiden går så sakta när jag inte är med dig och så snabbt när jag är med dig. Det är inte rättvist, borde vara tvärtom ;P Igår kväll läste jag igenom min blogg på lunar som jag skrev under de första veckorna/månaderna vi var tillsammans. Precis så känns det nu också. För varje sekund som jag är ifrån dig vill jag barar träffa dig ännu mer.

Här är delar av ett inlägg från Torsdagen den 28 December 2006 KL: 01.06

En sak jag har funderat på ett tag är varför det mest skrivs om olycklig kärlek. Det kan handla om vänner som sviker, obesvarad kärlek eller kärlek till ngt man älskar men aldrig kommer få. Varför skrivs det alltid om brustna hjärtan istället för om hjärtan som brinner av längtan efter den man älskar även fast man bara har varit ifrån varandra i några timmar. Jag har funderat och kommit fram till att det är så mkt svårare att beskriva hur mkt man tycker om och älskar någon än hur mkt man ogillar ngt/ngn, Bara de personer som har upplevt samma härliga känska av Lycka kan förstå den. Känsla av smärtan kan man känna ifrån andra saker, men den känslan man har i sig när man är Lycklig, den är obeskrivlig!

Det är så jag känner för dig Fredrik, du är min stjärna. Tycker om dig så mkt att jag inte kan beskriva det i ord. Det närmsta jag kan komma är Jag älskar dig, men ändå är det långt ifrån för hur mkt jag egentligen tycker om dig. Imorgon (idag, 28 december -06) har vi varit tillsammans i 11 månader, 11 helt UNDERBARA månader med dig. Har så många minnen som jag aldrig kommer glömma, fler hoppas jag på att det blir. Minns i sommar när du var med mig och min familj på campingsemestern =) eller när jag åkte med din familj till Smögen över dagen, grillningen hos natte, sen kväll på stranden med grillning och bad. Jag har haft så många fina stunder med dig älskling! Hoppas att det förblir så en lång tid framöver.

"Boys are lika stars, there is a million of them out there. But only one can make your dreams come true!"

Och nu nästan två år sedan vi blev tillsammans så har jag samma känslor. Det är otroligt! Jag vet att vi haft det jobbigt och svårt ett tag, men det är bra nu. Hoppas att du känner likadant, jag vill inte förlora dig igen!



        
Västkusten 2006 <3


Jag älskar dig Fredrik Larsson, du är helt UNDERBAR!
Pussar till dig! <3


Det är insidan som räknas ;)

Och tur är det! För så här såg jag och Sofia ut tidigare idag :D Inte för snyggt! Hihi, men roligt hade vi! Vi ser ut som hulken nästan, med den gröna geggan i ansiktet. men måste erkänna att nu är jag len som en barnrumpa i ansiktet ;) hihi!

image85

Dagen började tidigt (för att vara mig) :P hihi! Runt 10-tiden åkte jag och Sofia till stan för att ta en shoppingtur. Sofia var riktigt shoppingsugen idag :P Jag köpte bara lite saker så att ja kan (försöka) hålla koll på mina skolpapper. Efter en stunds shopping käkade vi på Söderströms. Mmm, mumsiga mackor de hade där =) En haltimme senare och proppmätta vandrade vi vidare på staden en stund. På eftermiddagen var den inplanerat simning och avslappning i varmvattensbassängen på badhuset.. UNDERBART! Hann även med en stund i bastun. I korta drag kan jag säga att denna dag varit en mycket sund och hälsosam dag, ännu en lyckad dag!

Ikväll kollade jag på outsiders på kanal 3. Var bara tvungen eftersom jag själv känner att jag har ett visst sug efter choklad ibland...eller ja ganska ofta :P hehe! Men för er som såg på programet så verkar det ju inte var så svårt att bli av med det. Bara trycka på några ställen på kroppen och säga ramsor ;) hehe! Neejdå krävs nog mer än så. OCh vill bara tilläga att jag inte alls är som hon i programmet, hon var verkligen beroende. Hehe minns att jag skrivit tidigare här på bloggen att jag har en viss förkärlek till choklad och att det nästan blir som en drog.. Men jag trodde inte på största allvar att det fanns människor som var beroende av just bara choklad. Fast det är ju gott ;) hihi Mmm Marabou :D


...........

Kom hem efter träningen med humöret på topp! Passet var hur kul som helst så det blir nog fler söndagar på Friskis & Svettis. Efter träningen åkte jag och Sofia till Malin för att hämta lite kvarglömda saker. Jag blev superglad när vi svängde in på gatan och jag såg att det lös i Fredriks lägenhet intill =) Så nu har även Sofia fått se lägenheten. Efter en titt hos både Malin och Fredrik så var det dags att bege sig hemåt...

Lite senare på kvällen ringer telefonen. Jag blev glad när jag såg vem det var, men insåg ganska snabbt att inget var som vanligt... Något hade hänt. Rösten var darrig och tonen var låg. Hur ska man ta såna här nyheter, det är så svårt.. Allting förändras. Jag vill bara säga att jag finns här för dig dag som natt om du känner att du behöver någon att prata med..


image84


Allting kan förändras på några få sekunder. Från att vara uppe bland molnen och sväva till att ramla pladask rakt ner. Falla fritt flera meter och veta att någon gång kommer jag träffa marken. Hur ser framtiden ut? Ingen vet... allt vi kan göra nu är att leva i nuet och inte ta någonting förgivet. Ta tillvara på varje sekund!


♥   ♥   ♥   ♥   ♥



 

The perfect week-end

Internet har krånglat och tiden har gått åt till annat så därför kommer in liten week-end update nu =)

Efter skolan i Fredags var det äntligen dags att träffa Fredrik :D Biobesök var bokat och filmen var National treasure 2. Jag tycker att filmen var bra men som vanligt så ryckte jag till på ett ställe där ngt oväntat hände i filmen. Alltid lika pinsamt, varför måste jag vara så lättskrämd? :S Innan biobesöket hann vi även med att spana in Fredriks lägenhet. Han visade så stolt sin tavla som han satt upp i köket, ta ner den! ;) hehe han hade satt upp den bara för att retas med mig :P Slappade en stund i den nya soffan innan det var dags att bege sig mot folkan. Kvällen blev lyckad!

Vaknade lördag morgon av stormen. Utemöblerna på Fredriksbalkong for omkring som bara den. Då kändes det skönt att ligga i din famn å ha känslan av trygghet. Några timmar senare var det dags för mig att ta bilen hem till lilla Vinninga. Å, nej fredrik jag blåste inte iväg ;P
På eftermiddagen åkte jag mamma å pappa till Mariestad och provade fotöljer, tog ett himla tag innan vi bestämde oss, och när vi väl bestämt oss så ändrade vi oss :P hehe. På vägen hem fick jag köra. Det är inte varje dag man får köra blen när mamma och pappa är med. Men detta tillfälle var speciellt, det var nämligen vår nya bil =) Så jag ville testa på att köra vår nya pärla ;P
Kvällen hade även den mycket att erbjuda. Det väntades nämligen tjejkväll hos Emma :D Supermysigt! Mycket snack och vi såg även på en film. Alltid lika kul att träffas och snacka, det får vi göra om!

Idag är det söndag och denna dag har tyvärr inte lika mycket att erbjuda som de andra dagarna haft. Känner mig lite smått rastlös men kan inte förstår varför.. jag är ju jättetrött. Kom hem kvart i två i natt från Emma och klockan kvart i tolv i dag så kom mina ssmåkusiner Sara och Stina inspringade på mitt rum och väckte mig =) hehe det var ju också ett himla sätt att vakna på. Men det var kul att se dem :D det enda som är inplanerat idag är träning emd Sofia. Blir nog medel-puls om jag minns rätt. Iaf ska det bli härligt att göra ngt.

Denna helgen har verkligen varit superb! Har hunnit med pojkvännen, vännerna och snart lite träning också :P Perfekt! Lägger tyvärr inte in några bilder nu, kanske uppdaterar senare. Har ej lagt in bilderna på datorn än... Hejhej å ha det så bra! / Maria

Ännu en dag avklarad ;P

Har egentligen inte pysslat med så mkt idag. Mest träffat vänner och såklart Fredrik ;) Tyvärr inte så länge som jag hoppats på, men får ju se mer av dig imorgon <3

Förmiddagen började med pluggning. Anna-Maria och Rebecca kom hit och vi fixade det sista på vårt arbete. Hoppas verkligen att vår handledare blir nöjd nu, jag är så trött på skiten! Nu vill jag bara fokusera framåt. Imorgon börjar ännu en ny kurs, hoppas verkligen att introduktionen är bättre än på den kursen vi startade igår. Den var kass! Som som vanligt så kommer allt kännas kaos och inte förrän man lämnat in alla uppgifter och läst alla böckerna förstår man meningen med kursen, Förhoppningsvis! Hihi! Nää usch vad jag gnäller om skolan, fast det stämmer ju =) men orkar bara inte skriva ned de positiva sakerna. Men de finns, ja lovar ;)

Kvällen avslutades med ett träningspass (medel) på Friskks & Svettis tillsammans med Sofia. Kände mig slö innan passset kom igång.. men sen var det baraatt köra :P Skönt att slappna av efteråt. Så efter en dusch och lite kvällsmat var det dags att parkera här =)

Avslutningsvis vill jag skriva några ord som är värda att tänka på dagar när du är lite nere.

"Livet har inte sprungit ifrån dig,
det har bara tagit en liten omväg.."



Första träningen på konstgräs för iår

Snart är det dags att ta på sig det sexiga understället och de tjocka tröjorna. Ska nämligen på första utomhusträningen idag. Skönt att slippa grusträningar!  Har varit en seg dag idag. Började klockan 10.15 i Skövde med en introduktion till kursen Hållbar utveckling (7.5 hp).. det visade sig tyvärr att våra kursledare var helt flummiga och jag var bara mer förvirrad efter introduktionen än innan :S Men jag ska försöka göra mitt bästa iallafall. Annars har dagen varit lugn.. slappat i soffan sedan ja kom hem från Skövde.. Ingen idé att börja läsa kurslitteraturen än, fattade ju inte vilka böcker det var ;) hehe!

Nepp, nu är det dags att käka lite innan träningen. Sedan är det dags att knyta på fotbollskorna. Fr ta mina grusskor tror ja, de andra är det hål i och de tredje får jag skoskav av :S

Hepp konstgräset i Skara väntar på mig ;)
Ha det så bra, kanske skriver mer ikväll.. Ha det gött allihop!

Tjejdag :D

image83


Sofia & Maria


Dagen började med att jag som vanligt blev väckt av ett telefonsamtal. Idag var det att mammas Dammsugare kommit som hon väntat på i en månad, så hon blev ju iaf glad. men men det var väl dags att gå upp. klockan var ju ändå 11.30 :P Klockan halv 3 bar det iväg mot Sofia. Skulle hämta upp henne så vi kunde ha en dag på stan :D Började med att hon gick på en arbetsintervju, Håller tummarna för dig gumman! Sedan möttes vi på stan och det var dags för fika.. Vid 4 klev vi in på fiket och inte förrän vid halv sex kom vi på att vi kanske borde bege oss till gymmet eftersom passet började vid sex. Tack för sällskapet idag, det var en riktigt fikastund vill jag lova :P Det får vi göra om =)

Passet var roligt, och det kändes skönt att få röra lite på sig. Imorgon väntas fotbolsträning med brudarna på konstgräs i Skara... Ooops! kom nyss på att jag inte har några fotbollsskor längre :S det gick hål i dem :( Jaja, det löser sig väl förhoppningsvis ;) Annars så händer det inte så mkt i morgon. Ska för första gången på en vecka till Skövde för kursintroduktion. Kommer bli en lååång dag. Börjar redan vid 10.15 :(

Nu är det snart dags att parkera i sängen framför TV:en, det är ju HITCH =) Rolig film tycker jag, Kärlek kärlek o kärlek <3 hihi! VAdå tjej-film? eh, jag gillar den iaf :D




Vänskap

Livet blir berikat
av kompisar och vänner
- att människor vill dela
sånt man gör och sånt man känner.

Så mycket man får lära,
så mycket som blir sagt...
Så mycket som kan hända
i vänskaplig kontakt.

Ja, det ger så mycket glädje
att vara fler än en.
Att man har nåt gemensamt
i nuet... då... och sen....

Att ha just dig till vän
ger skäl till tacksamhet.
För du är bra på vänskap
- det hoppas jag du vet!


Spegel, spegel på väggen där... eller? ;)

Ursäkta rubriken.. en intern pik till min pojkvän ;P Förlåt, ja kunde bara inte låta bli! Ett tillfällde lik detta kommer nog aldrig igen =) hehe!

Nog om det! Dagen började med pluggning, STUD... eller inte ;) Fick ingen kanonstart på dagen direkt. Gick motstridigt upp vid halv elva för att klockan 11 skulle Anna-maria och Rebecca komma och vi skulle fixa kompletteringen på ett arbete, men inte förrän en timme och en kvart senare ringde det på dörren.. Kändes segt men var lika bra att köra igång.

Vid tre-tiden var det dags för en ansiktsbehandling.. Ojojoj, riktigt skönt :P om ni inte gjort det så prova. Ge bort det i present till någon kompis som du tycker är värd det.. känns riktigt fräscht nu efter. Behandlingen tog ca en halv timme och efteråt fick jag lite tips om krämer och sånt..svindyrt så ja köpte inget :P hihi snåljopen Maria, neej men ska ja vara ärlig så ä det ganska onödigt kände jag att köpa en liten burk för ca 500:-

Efter så träffade jag Fredrik :D Vi åkte fram till stan och sprang som galningar å letade efter fotoramar till hans hockeyplanscher. Snåla jag komin i bilden igen.. men vem fan köper två fotoramar för 600 spänn?!! Jaja, efter en stund på stan åkte vi vidare till lägenheten för att montera upp en spegel, säger inte mer än så ;P hehe! hann till och med få upp en klocka ;) bra jobbat :D

Dagen avslutades med ett träningspass på Friskis & Svettis med Sofiiiia :D:D:D Vi testade på det nya danspasset, tyvärr var det inget för vår smak. det förra kände mkt roligare och det var mer taktkänsla och inlevelse, nu var de tmest hopp och krångliga rörelser ;P hehe! Så imorgon blir det Carolinas medel-pass ist. Äntligen är det dag att börja röra på sig igen efter all hosta och förkylningar. Tyvärr så går kortet ut snart :S men det är väl bara att köpa ett nytt ;) hihi! För nu är jag taggad! :D

Dags att sova, men innan det vill jag bara skicka in en liten bild från Lanzarote... Åh, sooooool! Varmt å skönt!
För er som ej varit på Lanzarote vill jag bara säga att ni behöver inte åka dit bara för att se hur landskapet ser ut, den här bilden visar allt. Stenar, torkad lava och vulkaner, ajpp det är det ensa som finns där. och efter en vecka är man rätt trött på att inte se ngt annat än sten ;P hehe! Men det var varmt å skönt =)

image82

Lilla jag bland alla stenar =)



Stenåldersmaskin

Vaknade klockan 07.00 av en hemsk alarmsignal, det var dags att gå upp... Det enda som tröstade mig var att min älskling låg brevid  :D Han skulle iväg och träna små grabbar i hockey så jag satte mig i bilen och på vägen hem drömde jag om att få krypa ner i min säng och sova vidare. Tyvärr så var det minusgrader så det tog en evighet för mig att skrapa rutorna innan jag påbörjade resan mot min sköna säng. Har sagt det förut och säger det igen: Varför är bilrutorna så breda? Är det inte tänkt att man ska kunna skrapa hela rutorna eller?! Det är så pinsamt när det blir en lite sträng kvar i mitten, men det löser sig när värmen i bilen börjar ta fart ;) hihi!



image79
Se vad bra jag kämpat. Isen satt hårt som attan ;P


Vid halv 12 kom mamma in och väckte mig, dags för lunch! Seegt att gå upp men tjänade inget till att ligga kvar och dra sig. Käkade lite och gick sedan upp på mitt rum igen. Ringde Amanda. Det var ett tag sedan vi träffades så hon frågade om jag ville med och kolla på innebandy. Såklart sa jag, vi for iväg och IBK vann! Härligt kämpat! Kul att träffa dig en stund Amanda, det får vi göra oftare!

Kvällen blev ett hopp tillbaka i teknikens utveckling kan man säga. Ett STORT hopp tillbaka. Mamma plockade fram gamla filmer från när hon var ett år. Hehe, ganska underhållande =) Tänkte lägga ut en bild på maskinen som visade alltihop ;P snacka om stenåldersmaskin!



Nu sitter jag här och skriver med ljudet från TVn. Det är landskampen mellan Costa Rica - Sverige. 0-0 efter en första halvlek. Sverige missar öppet mål och hela publiken hånar oss.. Precis innan halvleksvilan sätter Costa Rica ett skott i det svenska målets stolpe, som tur var inget mål. Men nu får ni skärpa er grabbar! Sätt de chanser nu får!

Nepp, nu är det dags att sova snart. Imorgon väntar pluggning med Anna-Maria och Rebecca på förmiddagen. vid 14.45 ska jag på ansiktsbehandling på KICKS (julklapp från mamma) efter det ska jag hjälpa Fredrik att packa lite saker till sin nya lägenhet (som för övrigt blir superläcker) efter det, vid 20.00 väntas ett danspass med solstrålen Sofia =) Äntligen ska jag träna igen. Lääängtar!

Du hjälper mig framåt när livet vill bakåt, tack!
Sov så gott!


RSS 2.0