Vad tiden går långsamt när man inte gör någonting..

Fy vilken seg helg jag har inte gjort någonting! bar slappat, borde ha läst massor i böckerna man är inte klar i tanken för att göra det. har så mkt annat som snurrar runt, men ja måste läsa klart snart ändå så vi kan börja med arbetet. imrgon är det VFU för första gången på högskolan VFU = Verksamhets Förlagd Utbildning, se vilka fina ord de har på högskolan, åååh hatar deras förkortningar å deras onädigt "professionella" ord :P  ursäkt mitt utbrott alldeles nyss, ja ska lugna mig :D


Jo idag så kom mina kära småkusiner hit igen, vi byggde med lego och lekte hej vilt i hela huset. riktigt roligt. sen så kommer det. min femåriga kusin som har träffat Fredrik kanske 2 ggr eller ngt frågar vad han gör nu.. och ja blir paff , jag menar hur säger man till en femårig flicka att ens pojkvän gjort slut, hon kan ju inte förstå att känslor kan svalna. men hon frågade om jag var ledsen å så sa hon att hon skulle göra mig glad. jag tycker att hon är så söt, varför kan man inte vara ett barn igen, då allting var så enkelt, nu för tiden blir allting bara så komplicerat.

Här är en bild på min kusin Sara (och lilla Stina fick också vara med på kortet) som skulle bygga Eiffeltornet, och det gjorde hon. se så fint det blev. Hon lyckades få mig gladare :D


                     image48







LONELY

You and me we are no more,
and that's making me so sore.
Yes it makes me want to scream,
you and me it was my dream.
Don't know exactly how I feel,
but I know my love was real.
And I know it was for you
hoping that you loved me to.
Baby it is understood,
now I know you were too good.
Now I know just what I had,
crying lonely coz I'm sad.
I hope that someone will be there
to show me that they really care.
When I'm thinking of tomorrow,
the only thing I see is sorrow.
The only thing I see is pain,
lonely crying in the rain.




Lördag.....

Finns inget att säga, för jag har verkligen inte gjort någonting idag. jobbigt att lämna sängen, ensam hemma och det finns ingenting att göra. jag känner mig så ensam! har typ kollat på tv hela dagen, förut fotboll nu hockeyn.. jaa vad ska ja ta mig till... är så trött på allting! detta trista gråa vädet :S hoppas ni har det bättre än jag!






I still hear your voice when you sleep next to me.
I still feel your touch in my dreams.
Forgive me my weakness,
But I don't know why,
Without you it's hard to survive.

'Cause everytime we touch,
I get this feeling.
And everytime we kiss,
I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last.
'Need you by my side.
'Cause everytime we touch,
I feel the static.
And everytime we kiss,
I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so?
I can't let you go.
'Want you in my life.

Your arms are my castle,
Your heart is my sky,
They wipe away tears that I cry.
The good and the bad times,
We've been through them all,
You make me rise when I fall.

'Cause everytime we touch,
I get this feeling.
And everytime we kiss,
I swear I could fly.
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last.
'Need you by my side.



Översvärmning :S

Hände inte så mkt på dagen, såg två polisbilar på vägen till skara annars var det lugnt. satt hela dagen och pratade med min basgrupp. riktigt trevligt. nästa vecka så väntar det praktik på Wennerbergskolan, ska bli riktigt kul!

jag kom hem från skolan och tog det lugnt.  kom på att det var länge sen jag tog ett varmt och härligt lugnande bad. så ja tappade upp vatten och hoppade i.. UNDERBART! men sen så händer det... jag skulle skölja ur hårinpackningen och tänkte tappa ur vattnet samtidigt. märker inte att det är stopp i avloppen så att vattnet rinner ut å¨badrumsgolvet. jag har sköljt ur hårinpackningen och ska kliva ur badet.. det är då jag ser det.. det rinner vatten ända bort till andra änden av badrumet... Ahhh tänker jag, typiskt mig!!! haha så ja ropade på pappa så han fick komma och skura upp,ja hade brottom, skulle äta och göra mig iordning för förfest och utgång till Stadt!
kul att se er där pojkar, har inte träffat er på ett bra tag Jocke å natte1! så himla kul att Lilla erik också kan festa på stadt nu :S grattis lillerik, nu är du ju nästan lika stor som ja ;) haha! Härligt att träffa alla gamla klaskompisar igen, saknar er!

Lägger in en bild på min lilla katastrof i badrummet ;) Haha!
Om ni kollar riktigt noga så ser ni hur vattnet runnit på mattan.



                                  image47


Ullared

Seeegt att åg upp så tidigt! gick upp klockan 5 och halv 6 satt vi ibilen. det var jag som skulle börja köra. det var svårt eftersom det var så mkt dimma, man hade inte så bra sickt framåt kan ja lova.. det värsta var när vi kom ut på E20 där de hade vägarbete, så de hade inga linjer på vägen :S men men det gick ju bra..
haha sen att jag råkade missa avfarten till borås är en annan sak ;P haha mamma kommer på i alingsås att vi skule svängt av i vårgårda. men det blev en 3 mil längre biltur, vi fick ta den andra vägen hem, det är skönt med variation :D

ja, har inte så mkt mer att säga om denna dagen mer än att nu är man snart pank ;P hehe nejdå det r lugnt, men ja ska noginte shoppa på ett bra tag. jag köpte iaf två jackor ett par vinterskor och ett par jeans, samt lite prylar och tröjor. det var inte så farligt mkt folk där heller, vi hade tur :D

Ullared imorgon, solsemester till jul? ;P

nu har det hänt mkt(som alla andra dagar), idag beslutade jag mamma och jenny oss för att vi imorgon ska åka till ullared. ska bli kul, men är rädd att det kommer vara mkt med folk :S mamma läste på expressen tror ja det var att de varit sjukt mkt folk där i tisdags, men vi chansar. upp tidigt och köra! vi är ju trots allt tre tjejer så mkt babbel kommer det nog bli under bilturen ;)

jaja, annars har dagen varit helt ok, var kul att komma till skolan, var ju ändå en vecka sen, låter konstigt, men träffade ju alla kompisarna som man pluggar med =)alltid lika trevligt! på lunchen blev det donken (McDonald´s) och en väldigt snabb visit på stan. skulle ju prova mina skor som ja hittat :D köpte dem, känns riktigt bra.. får se om ja lär mig att gå i dem ;P haha! annars så bjuder ja på den ;P lite som piggar upp vardagen, kolla på mig när ja skagå iklackar HAHA, nä skämt å sido, de är inte så jättehög klack ;)

Solsemester?!
Mamma är riktigt ressugen nu, å det glädjer mig, känns som att det skulle bli skönt och komma iväg någonstans och rensa tankarna lite. vore j inte fel att göra det på en sandstrand ;P Kap verde, eller vad öarna nu heter låter riktigt fint.. får se hur det blir, men vi har ju iaf tid till att diskutera det imorgon:D Hoppas att det blir ngt av det

måste tillägga att idag när vi åkte till skövde så såg vi inga polisbilar, men dessvärre massa vägarbetare, om ja orkar så lägger ja upp lite bilder imorgon på det här inlägget.. men snart dags att sova, ska ju trots allt upp tídigt imorgon.


´

Tänker på dig hela tiden! du är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på innan jag somnar. trots det som hänt och alla tårar som runnit ned för min kind så kan jag inte låta bli att le när jag ser dig i mina tankar, du är så underbar! saknar dig! <3



 


För jag är inte riktigt som andra jag =)

Har inte hänt så mkt idag.. väcktes klockan halv elva av conny som ringde och frågade om ja kommer snart. åkte in till stan och studiefrämjandet för att prata om jobbet i skara. snart är det dags att börja med Gurkburken igen, ska bli riktigt kul, synd att inte ja ska jobba tilsammans med Sara. men vi får träffas ändå vännen, glöm inte av mig :D jo iaf som vanligt när man pratar med conny så tar det ett litet tag och efter en stund så kommer jag iväg till framnäs, hittar ett par snygga skor, men som vanligt så finns de inte i min storlek (alltså 36) för ja är ju inte riktigt som alla andra ja utan jag ska ju ha världens minsa fötter tydligen, aaaah jobbigt! men iaf det löste sig, ska prova ett par i skövde imorgon =) kommer hem och har inget för mig, börjar läsa i böckerna men orkar inte.. kan inte koncentrera mig, kan de inte bara använda ord som man kan förstå, så att man slipper sitta med ett uppslagsverk i handen för att kunna förstå varje mening :S blir tokig!

Dagens höjdpunkt: Satt vi msn, som vanligt eftersom ja inte har ngt bättre för mig... helt plötsligt så skriver Elina till mig. gött tänkte ja nu händer det nått ;P hehe å det gjorde det. det visade sig att vi hade mkt att prata om så vi tog oss en promenad i vinninga och pratade av oss, eller ja hon pratade ja lyssnade ;P hehe eller va säger du Elina ;P nä, men det kommer lösa sig ska du se gumman! precis som min promenad med anna så slutade den hos mig. fast nu blev det en make-over på Elina :D shit va snygg du blev bruden ;) fast du var ju fin innan också såklart!
men iaf mitt upp i allting så ska jag måla med lite nagelack på min nya ring som min syster gjort till mig, nagelacket är för att den inte ska färga av sig. detta gör jag samtidigt som jag sitter i sängen på mitt rum och pratar med Elina. helt plötsligt så känner jag att det blir blött i knät på mig, ja kollar ner och ser hur det bara rinner ner nagelack på mina byxor.. ja får panik å skrattar samtidigt.. springer ned till mamma och vi dränker ner byxorna i nagelacksborttagnings medel, haha blev nästan höga på doften där ett tag ;P hehe! jag säger bara en sak, det är så typiskt mig... klantig som jag är =) men men - som sagt: jag är inte riktigt som alla andra jag =)


En lycklig saga som plötsligt försvinner
Ett hastigt farväl och tårar som rinner
Munnen skrattar men hjärtat gråter
Han som gick kommer han någonsin åter?!



Smörgåstårta med gänget

idag har vi haft en liten avslutning med laget, eller ja vad man ska kalla det. den stora avslutningen kommer ju när vi ska till Stockholm. vi åt ialla fall smörgåstårta, som klubben bjöd på ;P eftersom vi varit så duktiga :D har varit en riktigt rolig säsong iår! tack Jugge å crille för att ni stått ut med oss i väder å vind ;P hehe!
Tänkte lägga upp lite bilder här från idag :D

     

haha, nu orkar ja inte lägga ut fler, tar sån tid :P men brudar, ni som vill ha bilderna det är bara att säga till så fixar vi detta :D Anna sunshine lans har dem också ifall ni inte får tag på mig, men ja ja har juändå inget för mig längre.

måste bara tillägga att ja har städat mitt rum idag =) jag är så stolt, hehe jag dammade till och med under dvd´n dee du ;) nu fick alla som känner mig riktigt väl en himla chock =) haha! brukar ju som sagt se ut som ett bombnedslag, om inte värre :P

Nervös inför morgondagen, var så länge sen sist och så mkt har hänt.. vet inte riktigt vad jag ska säga, men det kommer välautomatiskt antar ja.. jag vet iaf vad jag känner, och det är starka känslor jag har kvar för dig, hoppas verkligen att det kan bli vi nån gång igen i framtiden. en kille som dig glömmer man inte i första taget!


Rastlös!

Dagens höjdpunkt: Tog en höstpromenad med Anna Sunshiine Lans =) haha som slutade med chokladbollar och kuddkrig! Himla fotsevtt ur de söta lila tofflorna ;) hehe! Tack så jättemkt för sällskapet, var hur kul som helst. ser fram emot morgondagen efter träningen på vår lilla avslutning :D kommer bli riktigt kul! Läängtar till Stockholmsresan med laget :D vi drar den 5 oktober och kommer hem den 7 ifall nån undrar!



Don't leave me in all this pain Don't leave me out in the rain
Come back and bring back my smile Come and take these tears away
I need your arms to hold me now The nights are so unkind
Bring back those nights when I held you beside me

Un-break my heart Say you'll love me again
Undo this hurt you caused When you walked out the door
And walked out of my life Un-cry these tears
I cried so many nights

Take back that sad word good-bye Bring back the joy to my life
Don't leave me here with these tears Come and kiss this pain away
I can't forget the day you left Time is so unkind
And life is so cruel without you here beside me

Come back and say you love me Un-break my heart
Without you I just can't go on
Can't go on....



Sista seriematchen spelad

jahaja då var säsongen slut för iår, nu väntar bara en jäkla årsfest, vilken fest det ska bli :P hehe! efter våran match mot Norra Fågelås var det bara att åka hem fort och äta, senare var det sags att åka till mitt andra hem (lindvallen) igen ;P hehe! några tjejer frånlaget var där, vi var väldigt många iofs, samlades för att se herrlaget spela mot Corner. ojojoj vilken match grabbar! ni lekte ju med dem! redan efter 3 minuter hade Vinninga gjort 3 mål. underbart! matchen slutade  8-1, gött att se!

annars idag ahr det inte hänt så mkt idag, farmor, farfar och mormor var här en stund. mamma och jag försökte oss på att göra en efterrät, pannacota.. (hur det nu stavas) hehe! såg riktigt god ut, men ja blev väl inte så värst lyckat, haha kan beror på grädden mamma ;P

Kvällen avslutades med hela familjen samlad framför tv, började med Svensson-svensson, sen var det sing- a- long på programmet, jag och jenny skrattade när Brolle Jr. sjöng "jag ger dig min moster" iställer för "jag ger dig min morgon, jag ger mig din dag"

Nu är det sanart dags att sova,orkar inte läggain några bilder från idag, men har såklart tagit massa :D men det får bli nån annan dag..

Vad hände med underbarare än en Zäta dragning
vackrare än en Foppa pass
och betydligt sötare än Mats Sundin?

Jag saknar dig mitt lilla hockeyfreak! <3

Massproduktion av tackkort =)

Idag tog jag tag i något som länge tyngt ned mina axlar, nämnligen tackkorten från studenten. Ber om ursäkt för att de är sena, men nu är det på gång :D det visade sig till och med vara riktigt roligt, fick även hjälp av min kära syster.

Steg 1: Vik korten rätt
steg 2: blöt ned stämpeln med färg
steg 3: tryck stämpeln mot kortets framsida
steg 4: häll på embossingpulvret (glittersilver)
steg 5: ta bort överflödet av embossingpulvret
steg 6: håll trycket över en varm spisplatta så att glittret smälter samman

    
 

 

Jag och Jenny fick även besök av vår stackars pappa som blivit sjuk. han gjorde oss sällskap i köket mitt i vår pysslestund =)

 

En sak som jag vill tilläga bara från i onsdags eller när det nu var. Jag, Anna-maria och Rebecca skulle åka till Skövde. jag fick inte i mig någon frukost på morgonen så tänkte att nu tar jag med mig mynt så att jag kan köpa en god smörgås i en automat på skolan. när jag väl kommer till skolan,lite sen till mitt seminarium, vrålhungrig och trött- kommer fram till automaten, börjar stoppa i mynt efter mynt, 1, 2, 3... 13! äntligen tänkte jag! trycker på knappen och ser hur min baguette närmar sig.. vad tror ni inte händer då!? Jo då fastnade smörgås rackarn precis när den skulle ramla ut... jag kände hur hoppet bara rann ur mig, ingen mat, trött och så massa andra tankar i huvudet, hur skulle jag orka med den här dagen nu då. jäkla matautomater, eller ja de är himla bra när de fungerar :D det är bara att försöka hålla ilskan inom sig och lägga ett leende på läpparna så överlever man :D tro mig, jag har ju varit med om det :P


Jag skulle göra vad som helst för att det skulle bli Du & Jag igen. Jag saknar allt med dig, det enda jag har kvar nu är minnen. Jag ser ditt underbara leende framför mig varje dag i mina tankar. Men det jag saknar mest av allt är känslan när du håller om mig, känslan av din närhet och kärlek.
Fredrik, du är det bästa som har hänt mig! <3


Finns ingenting att göra, hopplöst!

Dagens höjdpunkt: Jag och Jennys shoppingtur till Lidköping. Jenny kom hem från skolan vid 2-tiden så åkte in till stan. jag tänkte jag skulle hitta en vinterjacka men så blev inte fallet, nejdå inte en enda snygg jacka hittade ja.. eller jo en, men det var j*vligt dyr, onödigt tycker jag man har den ju inte ens halva året. Men iaf, vi åkte till ÖB å gjorde ett ärende åt pappa. det var nämligen så att han hade köpt en borrmaskin. när han kom hem och provade den så lät den så konstigt så han ville byta den.. jag och jenny skulle ju ändå till stan så vi tänkte så händiga som vi är klarar vi la att byta en borrmaskin ;) men oj så fel vi hade,, eller jo det gick ju bra, men vi gjorde det på vårat sätt om vi säger så ;P hahah!

Vi kommer in på ÖB glada som vi var å sa att vi skulle byta den här borrmaskinen.pappa hade ring så de visste att vi skulle komma, killen i kassan log glatt åt oss och frågade om det var vi med borrmaskinen, japp sa vi. å så ringde han på en som skulle komma och hjälpa oss.. strax efter kom en tjej som skulle hjälpa oss, hon tog fram en ny förpackning med en ny borr i. hon frågade om vi hade lyssnat på den gamla borren, och det hade vi så vi skulle jämföra den nya med den gamla.. haha! hon frågade om de lät lika eller om den nya var bättre,Då säger Jenny: men den andra lät typ Brrrrrrrrrrrr, HAHA! där står vi mitt bland massa folk som står i kö till kassorna och jenny imiterar ljudet av en borrmaskin som är trasig, en väldigt dålig imitation till och med, hahah inte undra på att killen i kassan vände sig mot oss och skrattade, haha! vadå pinsamt! men men vi fick en ny borrmaskin och vi kände oss nöjda och glada så vi gick med ett leende på läpparna ut från ÖB, nu bar det iväg till centrum istället.

Vi var inne i nästan varenda äffär i hela lidköping kändes det soom. jenny fick för sig att vi skulle åka till Bettans knep och knåp. när jag sitter i bilen utanför ser jag att det är en timme tills att min fotbollsträning börjar i Vinninga och så måste ja ha hunnit äta innan, shit, ja ringde jenny som var hur länge som helst i affären, men hon stod i kassan då, vi skulle hinna med fröken envis och en skoaffär till, men det fick bli raka vägen hem.. pappa hade redan börjat med pannkakorna.. jag cyklade iväg som en galning till träningen, det känndes som att jag var hur sen som helst, men det visade sig att jag var där först av alla :)
jobbig träning, men ändå rolig, det roligaste var när Jugge ( Jörgen, min tränare) var med och spelade. han gjorde världens tåpajjare och vi tyckte det var så kul att just han gjorde det, det är ju inte var dag man ser det nuförtiden ;P hehe! vi hade en allmänt flum träning idag, men det är bra glädjen är viktig :D hoppas att det blir lika kul att spela sista seriematchen nu på lördag, då ska vi f*an ta dem!

För att slänga in en bild mitt i alltiop här så kan ja ju ta den med min nya mössa som jag är så stolt över. kolla den har ju till och med en liten rosett ;P hehe! åh, vad söt den är :D



Tänkte skriva en dikt som jag hittade på internet för länge sen som passar väldigt bra nu..

En natt när himlen var stjärnklar,
tänkte jag på dig så underbar.
Jag såg dina ögon framför mig så fina,
jag var så glad att de var för evigt mina.
Det var som om gud plockat ner alla stjärnor till dig,
så att dina ögon kunde lysa så otroligt vackert för mig.
Den natten förstod jag vad jag länge känt,
du var det bästa som mig någonsin hänt.
Och varje gång jag stjärnorna ser,
saknar jag dig bara mer och mer...


Jag tänker tillbaka på den tiden vi har haft, den underbara tiden då det var vi, Du & ja! många minnen har vi samlat på oss, väldigt många fina, dessa minnen kommer jag aldrig glömma.. 
minns vår sista kväll i Spaninen. Himlen var stjärnklar, det var så vackert. tänker på hur bra allting var, saknar dig!

Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta <3

En lååååååång dag

Idag har man gått och tänkt hela tiden att nu har det snart gått en vecka sen "den där dagen", och jag har fortfarande inte pratat med honom.. vet inte vad jag ska ta mig till. innan har det alltid varit så lätt att prata med honom, men nu känns alting så komplicerat, som att man inte har rätt till att säga hur mkt jag verkligen tycker om honom.. känns så hopplöst alting! VAd ska jag ta mig till, jag funkar inte utan honom!

Dagens höjdpunkt: Fikade med Sara ifrån Skara :P
Vi jobbade tillsammans förra året, vet inte varför men det är så himla gött att prata med henne, alltid lika go och glad =) riktigt skön tjej! Vi måste höras snart igen! De hade riktigt goda smörgåsar där på Ann och Annasssssss ;P hehe! Tiden som jag hade i lilla Skara innan jag träffades Sara gick åt till shopping, trodde knappt det fanns affärer i Skara ;P haha vilket det visade sig stämde alldeles utmärkt, var typ inne i en skoaffär och en klädaffär, men ändå så hittade jag en klänning och en lång stickad kofta, så snabbare än blixten så hade jag shoppat loss för 1200 kr haha shopping makes you happy! tills att man saknar pengarna på kortet ;) haha! tdigare idag så handlade jag en mössa på H&M och en tröja på ginatricot.

image29


Dagens antal polisbilar: på vägen till Skövde idag var det en vanlig polisbil och en sån där lite större ;P hehe! sen när jag och Anna-Maria var framme på stn så såg vi en polisbil till. När JagJenny och Marie åkte hem från Skara (efter min fika med Sara och ett besök på slöjddetaljer) så såg vi en till polisbil på vägen mellan skara och Vinninga.När jag och Amanda åkte in till stan en sväng nu senare i kväll så såg vi ingen polisbil ,men det var en typ ambulans som såg ut som en polisbil, haha vådå dålig förklaring, å jag som ska bli lärare :D haha! aja, det var ingen polisbil, men det var iaf likt en, ville bara poängtiera det.

Som ni redan läst så tog jag och Amanda en sväng till staden (Lidköping) för er som inte förstod det :P riktigt trevligt att träffas fast anledningen till resan kanske inte var lika trevlig, men, men nog talat om det.. haha vill bara säga att ja brände tungan på varm choklad, gör ont som f*an!

Haha, vill sist bara lägga in en bild från gårdagen.. min kära mamma kom in till mig ich lånade min teve och pratade. hehe! riktigt trevligt vill jag lova. haha hon la sig till och med frivilligt på mitt så otroligt välstädade rum (som ni kanske ser så ser det ut som ett bombnedslag) men då är det precis som vanligt :P  hehe!

image30


Hepp, nu får det nog bli tack och hej för idag. nu har jag många oplanerade dagar framför mig. ska inte till skövde förrän om en vecka. så åom någon vill hitta på någonting så hör av er till mig, jag har ändå inget för mig ;P hehe!

Saknar dig! <3


Ojojoj!

Vilken dag! det har hänt mkt knepiga och roliga saker. det visade sig efter dagens föreläsningar att det var helt meningslöst att överhuvudtaget ta bilen till skövde och sitta på två föreläsningar i sammanlagt 4 timmar :S men men hände mkt annat också som var lite roligare :D




                  På vägen från bilen till skolan så händer det här:                                                                                       
Anna-Maria: Åh, vad många ekollon det ligger här.
Rebecca: JA!De kommer nog från "ekollonträdet", eh ekträdet... Nej eken menar jag =)
Kanske inte kul för er, men på plats lika kul å se hur virrig någon kan bli :D

Haha en annan sak som hände på en föreläsning idag:
Maria: kolla vad snett hon har blocket när hon skriver.
Anna-Maria: Oh, och så har hon det åt andra hållet med, jag har alltid blocket åt det hållet när jag skriver (Anna-Maria visar).
Maria: Men hon är ju vänsterhänt!

             
  MKt att läsa nu, det här ä de tre böckerna och kompendie som hör till den här veckan :S


Nästan varje gång vi åker till Skövde så möter vi mins en polisbil, därför har jag bestämt mig för att föra anteckningar hur många vi möter :) hehe! Idag mötte vi 3 st, rekordet ligger på 4 st.


Lite bilder bilder från idag =)

    




Ord kan göra ont
mer än vi tror
när vi säger dom
med dig hade jag allt
det som försvann
en gång
vi levde i en dröm
så levande och öm
när får vi den tillbaks

bara du vill
så stanna
finns inget annat
som kan betyda någonting
bara du vill
så finns jag
just nu då minns jag
varför min kärlek är din
bara du vill

du fick mig att se
så mycket mer
än nån gång
du bär det som försvann
där i din hand
så kom
vi har så mycket kvar
och varje steg jag tar
det vill jag ta med mig

finns ingenting
mer jag vill
än att få känna att du ännu är min


 

Fredrik du är underbar, saknar dig sjukt mycket!

Min söta mormor fyller 76 år idag!

Grattis mormor! Hon är så härlig! Jag blir lika glad varje gång jag ser henne :D
Jag var över en stund hos henne tidigare ikväll, vi kollade på tv och jag hittade de fulaste glasögonen man kan tänka sig :) hehe m, man hittar alltid massa roliga saker där :D Lägger upp lite bilder, inte de snyggaste bilderna mna kan ta, men glasögonen var ju inte så snygga de heller =) HAHA!  (ber om ursäkt för att bilderna ej har kommit upp på de fula glasögonen, men håller på och fixar lite, ha tålamod ;P

                   


lägger in några bilder på Drulle också, en rödöradvattensköldpadda som är ca 37 år, mamma  fick den när hon var liten och Drulle fick plats i en liten tändsticksask, nu är han lika stor som mormors fot ;P

   


16 September - Det gröna hjärtat <3

      image14 

Här är vi trogna Vinningasupportar som följer herrarnas matcher i regn och blåst.. haha nu kanske vi inte ska överdriva här. men så här var det iaf: Jag och Amanda i brist på annat att göra fick för oss att se derbyt mellan Råda BK - Vinninga AIF. på väg dit såg vi att Lisa och Marie också var på ingång. så vi blev ett litet gäng som satt och huttrade i blåsten tillsammans på åskådarbänkarna =) men jag hade riktigt trevligt, synd bara att Vinninga åkte på en förlust, men bra kämpat ändå grabbar! för övrig, det var ett himla tjöt på rådaspelarna, spela fotboll det är det ni är där för! =)

Ps. ja jag vet jag är ingen mästerfotograf  ;P. ds

1 år, 7 månader och 16 dagar..


ojojoj, vart ska jag börja. har hänt så mkt. jag har så otroligt mycket i tankarna både dag och natt. Känner att jag måste få dem ur mig, tänkte att en blogg kunde vara ett smart sätt.

Jag önskar jag kan spola tillbaka tiden till torsdagen den 13 september, den värsta dagen i mitt liv. Kunde jag gjort någonting annorlunda så att det inte skulle sluta så här?! det finns så mkt jag vill säga honom, massa frågor som hela tiden snurrar runt i huvudet på mig. Jag blir snart tokig. vågar inte ringa honom, vet inte hur många gånger jag har kollat på telefonen och bara känt för att prata med honom.. men får hela tiden säga till mig själv att
det är ingen idé, han vill säkert inte prata med mig iaf.



          



det känns konstigt hur allting kan förändras bara genom orden " jag vill göra slut ". Från att vara uppe bland rosa moln och sväva och känna att man har allt, så blir det världens magplask ner till verkligheten.

Hämade Sofie i Mariestad i fredags, skönt att ha dig hemma gumman, synd bara att vi inte hunnit träffas mer. och tack Sofia för sällskapet i bilen =) vi hittade ju till och med fram.

Jobbigt att gråta sig till söms varje natt och vakna varje tidigt varje morgon och känna tårarna längs med kinden, kan inte förstå att det är slut, vill inte förstå det. vill ha honom här, vill att allting ska vara som förut, jag tyckte vi hade det bra, men han kan ju inte rå för hur han känner..

Har gjort mkt på få dagar, allt för att göra mig sysselsatt. åkte ändå till mariestad på fredagskvällen för att hämta Sofie, tog med Sofia så vi kunde prata en stund, kändes skönt! tack gumman! i lördags åkte jag och Amanda upp och kollade på Aris när han spelade med juniorlaget, vinst med 10-0, bra jobbat grabbar! sen var det min tur att spela. känndes riktigt jobbigt, kunde inte fokusera på ngt.. slutade med att jag fick gå av planen för att jag var yr av att jag ätit för lite de senaste dygnen, kom hem hade ingen ork till någonting, fick imig lite mat. sen kom mina älskade småkusiner Sara och Stina, tack för att ni piggade upp mig tjejer, även min söta mormor var med, jag behövde koppla bort allting och bara leka lite med dem =) Senare på lördagskvällen så gick jag iväg till Amanda för att kolla på lite film med Amanda, andreas, ellen och carro. vi kollade på filmen: I SEE YOU, inte den bästaf ilmen jag sett, men det var allt rolig på sina ställen, tack för en lyckad kväll!

   



Nepp, nu ska jag sluta tjata.. ni är underbara alla mina vänner, tack för att ni finns!
Fredrik, du betyder fortfarande allt för mig, hoppas att vi kan prata igenom det som har hänt, det skulle kännas skönt, det kom så plötsligt i torsdags..


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0