Det går väl sådär...

Nu sitter jag här vid datorn igen å väntar på att tiden ska gå.. orkar inte börja med den andra uppgiften. Är nöjd med att jag skrev färdigt den jag började på igår. Nu återstår alltså bara 4 sidor tills på fredag, det ska jag väl kunna fixa? Så värdelös och rastlös kan jag ju bara inte vara att jag inte klarar det.. men vem vet.. har ju inte börjat än :S

Träning ikväll, kommer bli jobbigt.. min kropp har inte riktigt återhämtat sig från söndagens match..låter helt absurt men sanningen är hård ibland.. har ingen ork i kroppen just nu. Fick i mig lite mat i förhoppning om att få lite energi, inget resultat än tyvärr. Imorgon är det domarmöte med fotbollen och på torsdag är det träning igen.. Kommer vara fullt upp tills på fredag..

Snart dags att byta om, ha det bra!

Ajjabajja och fyskäms!

Nä, nu är det dags att ta tag i saker och ting! Ha precis gjort en snabb PowerPoint inför nästa veckas redovisning, var ju inte så farlig förstår inte varför jag ska skuva på allting så mkt!
Nu återstår "bara" 8 sidor med smarta ord om barns lärande..låter kanske inte så krävande.. men det är bara det att jag har inga smarta ord :P Måste läsa in mig på litteraturen och få ned alla mina tankar på papper. Tänker ständigt på skolarbetet med sätter mig aldrig med det. Nu ska det bli ändring.. Om jag ska hinna med alla roligheter i helgen måste det bli skärpning!

Haha, det var ksolarbetet det ;P På Lördag väntas avslutningsdans med buggen =) Wohoo! Highlights från Dansbandskampen ska spela hela kvällen/natten. Det blir lite käk och en himla massa dansande förhoppningsvid, får inte bli för mkt av det goda bara för då hinner man inte med i svängarna, bugg är ju ändå en Swing-dans ;)

På söndag ska jag spela första träningsmatchen för i år, för min del. Damerna har på söndagarna när jag buggat spöat både Saleby och Skara. Imorgon möter vi Jung och hoppas på en ny vinst!

Ha det bra allihop, och Sofie krya på dig! =)
Hejhej! 

En stolt dansbandsnörd - Thats me! =)

Lyssnade nyss på Arvningarnas nyaste låt.. Har inte kommit ut på ngt album än men man kunde ladda hem den gratis från deras hemsida innan jul, SÅKLART att jag gjorde det ;)

Hela Världen é Du å Ja
Jag vaknar upp i min säng med en sång, jag börjar nynna på en värs med en gång.
Tar gitarren och skriver en bra melodi.
Åh, jag tänker på dig, på hur rätt allting kommer o bli.

För hela världen é Du o Ja.
Allt som jag vill är att vara med dig.
Hela världen é Du o Ja.
Som himmel o hav, e du hela världen för mig!

Å du ska veta att jag har inga krav att vi ska träffas precis varje dag.
För jag vet att vi kommer vara bra för varann.
Det känns som vi é en saga som kommer bli sann.

(Alla frågar var jag ska gå, å de vill att jag ska hänga på.
Men de kan inte alls förstå att de kan lika gärna va.
För det é dig som jag vill ha!)

Sofie, jag har lagt låten i "delade mappar" på msn ;)

Ha det toppen!

RSS 2.0