Jahaja då var det bara ett år kvar =)

Nu har man ju fyllt 19 år, då längtar man bara till nästa år :D Det blev tyvärr ingen lite kissekatt, men jag är glad ändå =) Hade en mysig dag.. Var på VFU på dagen vi åkte skridskor och solen sken och jag såg ut som Bambi på hal is ;P hihhi! men oj vad roligt det var! På kvällen kom Fredrik hit och vi käkade middag med familjen, Maria fick önska maträtten mmm, mums! hehe! Tyvärr var han tvungen att åka hem tidigt för att träna men är glad för den stund du var här älskling!

Idag (29 november) så har jag hunnit med att arbeta lite med mitt skolarbete men kom inte så himla långt.. finner ingen ro att plugga, är så sugen på allt vad heögen har att erbjuda! Va droligt att lilla Sofie kommer hem från storstaden också, det var ett tag sen nu tjejen! Jag, mamma, mormor, Jenny och Josef (syrrans pojkvän) bakade lussekatter ikväll.. det var roligt det! nu märks det att det börjar närma sig jul och nyår.. Åh, NYÅR! JAG LÄÄÄÄÄNGTAR!! Hoppas det blir det vanliga gammla gänget :D

Ha det underbart, nu ska ja snart sova ;)

Börjar bli stressigt nu :S

Har varit svårt att hinna med allting som jag hade tänkt att hinna med i veckan. Har mkt i skolan nu. Först praktiken och samtidigt som vi har den så har vi ett skolarbete hängades efter oss + föreläsningar och seminarium  två dagar i veckan. Men trots allt detta så har jag hunnit med att träna 2 ggr med Sofia och även träffa min underbara pojkvän Fredrik en dag.

Idag är det släktkalas som gäller. Ska fira mig och min syrra. Jenny fyllde ju år den 15 nov å jag fyller den 27 på tisdag för er som missat det ;) hihi! Så vi tänkte att vi firar oss helgen mellan våra födelsedagar :D Så idag har det varit fullt upp med städande och tårtbakande i huset och mitt i all denna stress måste jag sätta mig och läsa en bok om pedagogiska frågeställningar, lockar inte direkt kan ja lova! Ikväll hade jag gärna sett grabbarna lira lite hcokey mot vårgårda, men som sagt ska ju ha släktkalas. Men jag håller tummarna för er!

Min absoluta önskelista:

♥ Att simma med delfiner i ett hav med turkosblått vatten

♥ En resa med min älskling Fredrik

♥ 15 miljoner så att jag slipper plugga eftersom jag slipper skaffa jobb ;)

♥ Blomsterbud, är så överraskande och kul att få

♥ Massvis med mjölkchoklad- Jag har blivit beroende! :P Mmm, marabu

♥ Klassreunion med BF3B

♥ Snorkla/dyka bland massa färgglada fiskar och med havssköldpaddor

♥ Att åka till den grekiska ön Santorini - Det sägs att de har världens finaste solnedgång där

♥ Att ha ett djur antingen en katt fast helst en hund. Men vet att hundar kräver så mkt tid :(

♥ En pool i trädgården - POOLPARTY!!! Wohoo! ;)

♥ Att alla mina underbar vänner som flyttat för att plugga eller jobba flyttar tillbaka hit, saknar er!

♥ En helg i gbg med jul på Liseberg och övernattning på hotel, billigt med studentrabatt ;) Mysfaktor på MAX!

♥ Att Roomservice staylar om mitt rum,
   helst en väggtapet med en solnedgång vid stranden med palmer och vågor

♥ Ett avslappningsrum i vår källare, skulle bli hur snyggt som helst.. haha kankse med hjälp av Roomservice ;)

♥ Att Sverige vinner fotbolls VM - haha en början kan ju iaf vara EM ;)
   Vadå? man kan väl få önska iaf ;)

♥ En ny garderob full med massa nya fina kläder - vore inte fel inte!

♥ Americas funnies homevideos samlings DVD ;)

♥ En samling av alla de bästa Amerikanska romantiska komedierna, älskar dem!

♥ Massa fler säsonger av Greys anatomy och On Tree Hill och Vänner! 

♥ Snö på julafton och de andra juldagarna samt på nyårsafton!

♥ Fred på jorden! - Hehe förlåt, ja kunde inte låta bli. Såg på Miss secret agent i veckan =)

Denna lista går att göra kilometerlång, men hinner inte skriva mer. Kanske kommer lite tillägg senare så håll ögonen öppna :D haha!

Ha en underbar helg och snälla håll tummarna för mig på tisdag så att jag kan få en liten katt, SNÄLLA?! =)


Wohoo, fick vikariera idag!

Låg och drog mig en timme längre än vad jag hade tänkt men orkade inte gå upp så ja stressade det sista och struntade i att duscha håret istället. När jag står och gör mig iordning så ringer telefonen. Det var från Wennerbergskolan, det visade sig att min handledare inte kunde komma till skolan idag så de frågade om jag ville gå in och vikariera. det vill säga få betalt för att göra det jag tycker är roligt samtidigt som jag får träning att ha en helklass alldeles själv. Roligt och ger bra övning! Dagen gick bra som vanligt med denna klassen, den är underbar. Riktigt lättsam för en pedagog att ha, inte ofta man stöter på problem mellan eleverna.

Kom hem frånskolan precis lagt mig i soffan framför tven då det plötsligt rycker till i dörren. Det var min kära mormor som var ute och gick. Då kommer hon alltid vägen förbi ocg ser vad vi har för oss =) hihi! Ni som känner mig väl känner till storyn, vill inte dra den här, men men... Jo jag släppte in henne och vi slappade tillsammans vid teven. Hon skrattade åt alla reklamerna och vi hade roligt. Efter en timme började hon tröttna och hon sa att det var dags att gå vidare :P det gjorde inte mig så mkt jag kände att jag var tvungen att komma igång med studierna lite. Så jag följde henne hem och gick sedan hem för att plugga. Jag slog mig ned i min soffa för en gångs skull, det visade sig vara riktigt skönt att sitta där och läsa så kom en bra bit i boken. Måste skärpa mig med pluggandet nu, får göra allt i tid, går ite att skjuta upp saker när man går på högskola till slut så har man så mkt att läsa å skriva att man inte kan ta ikapp :S Men än så länge är det ok.

Väntat hela kvällen på att min älskling skulle ringa. Och det gjorde han också. Blev riktigt glad, och ännu gladare när han frågade om jag ville åka med och kolla på HV -matchen på torsdag =) blev rant utsagt suuuuperglad :D har inte fått kolla på hockey med honom i år än för han är så skrockslagen ;P hehe jag kian väl inte rå för att de råkar förlora de matcher jag ser på..  MEn han vågade ta chansen nu, de leder ju tabellen ;) hehe! Ska bli riktigt kul! Jag lääängtar!



Är så glad att det är Du & Jag igen. Går inte beskriva i ord hur jag känner för dig. Vet bara hur svårt det var att vara ifrån dig, vill aldrig mer få den känslan.. Jag kommer på mig själv med hur leendet växer när jag tänker på dig, du är underbar. Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit det på den här bloggen, men jag kan aldrig säga det för många gånger. Det är så jag känner och det är så sannaingen är, du är inte som alla andra du är mkt bättre ;)
Älskade dig igår, älskar dig idag, älskar dig imorgon! <3

Måndagen den 19 november

Dags för ännu en dag på VFU´n. Känns så härligt när man kommer så bra överens med de andra lärarna. Trivs riktigt bra där faktiskt. Det hände inte så mkt under dagen på Wennerbergskolan. Men fick ett sms från Sofia under dagen. Hade tyvärr inga pengar så kunde inte svara - är det nån mer än jag som känner mig helt handikappad utan pengar på mobilen? Iaf, hon frågade om jag var på att träna ett medelpass på friskis under kvällen å ja menar, det tackar man ju inte nej till :P hehe! Så trots lite ont i axlarna så begav vi oss till träningen. Efter så träffade jag Trosan! Kul att se dig grabben, var ett himla tag sedan! Vi pratade ett himla tag, medan vi väntade på att Sofia skulle göra sig iordning. Jag skulle nämligen lämna av henne vid idrottenshus, hennes syrra skulle spela innebandymatch. Sen bar det hemmåt ocg slappade framför tven och läste lite i mina skolböcker :S sen var det dags att sova, skönt! =)

Vilken helg!

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, har så mkt att skriva om. Men att börja på fredagen vore ju ganska så smart ;) Men innan ni ska få läsa om min helg så vill jag bara be om ursäkt för att jag varit seg med uppdateringarna. Har haft problem med internet de gånger jag provat och annars har jag haft massa annat för mig :P Men iaf, det ligger ett till nytt inlägg så att ni inte missar ngt ;P Ha det så bra och hoppas att ni har haft en lika trevlig helg som jag har haft!

Fredagen den 16 november
Denna dagen spenderades mestadels med Sofia. Jag gick upp tidigt, skulle iväg till tandläkaren klockan 07.30 för att laga ett hål, men jag får väl skylla mig själv. Det gick bra trots min tandläkarskräck sen man hade tandställningen. Det värsta var att ha bedövningen. Tog ju en evighet innan den gick ur. Runt halv tio hämtade jag upp Sofia hemma hos henne och det var dags för morgongympa på friskis ;P Det var ett medelpass, men kändes mkt värre än så vill jag lova. det kände verkligen att man inte är van vid att träna så tidigt. Efter träningen duschade vi, bastade, fixade oss iordning å en å en halv timme senare lämnar vi friskis ;P hehe vadå sega eller :P men vi hade det trevligt, snackade hur mkt som helst, härligt! Nu var det lunchdags, vi var sugn på Krikelin, så det fick det bli. Men vi blev lite förvänade när det ist hette Hos Mimmi, men det var godkänt :P hehe mkt god tacosallad! Efter en lång lunch med massa tjej-snack så begav vi oss fram mot centrum för att se vad affärerna i lilla Lidköping hade att erbjuda oss. Tiden gick fort och efter att Sofia shoppat lite så var det vid 4-tiden dags för lite fika :D mumsigt! Det blev Söderströms, varmchoklas med grädde och nån smaskig kaka :D Camilla Andersson såg oss genom fönstret och kom inte och pratade, kul att se sig bruden! Efter en lång dag på stan kände vi att vi ville hem. vi bestämde oss för att kolla på idol hemma hos mig. härligt avslut på en toppendag! Idol och popcorn =) Det här får vi göra om Sofia :D

 


Måste tyvärr sova nu, men fortsätter med detta inlägg imorgon. ha det fint å sov så gott allihop!


Lördagen den 17 november: Shopping med mamsen på Överby. Blev ett impulsbeslut på fredagskvällen. Så det var upp tidigt och köra iväg till Trollhättan. Kul att umgås lite med mamma, vi försökte lista ut ett sätt att få pappa att köpa en katt =) hihi mamma är allt riktigt lurig hon :P Som en överraskning när vi kom fram visade det sig att både Martin Stenmark och Idol-Ola var där och uppträdde live. Wohoo ;) hihi! Måste bara säga till alla tjejer som avgudar Ola. Visst han blir bra på bild, men i verkligeheten tycker jag inte att han var så speciell. men han sjunger ju iaf bra =) så efter lite shopping och musik så var det dags att bege sig hemåt. På kvällen väntades nämligen Vinninga AIF´s årsfest! Weiii! Har längtat så! Det var hem snabbt och duscha och göra sig iordning. Förfest hos Anna med tjejerna och sedan en promenad mot folketshus där herrlaget väntade ;) haha skoja bara! Mkt trevlig kväll med mycket dans och skratt! Härligt att man har ett grönt hjärta <3


image74
På väg till årsfesten från förfesten, måste erkänna att vi glömde presenterna till ledarna å tränaren så Lisa fick springa iväg å hämta dem. därför fick vi mkt tid till att ta bilder på vägen upp ;)

Jag laddar upp mer bilder när jag har mer tid :P

Söndagen den 18 november: ÄNTLIGEN!! Idag skulle jag äntligen få träffa Fredrik. Var länge sen nu, en vecka.. känns som en månad :P Lina (Blixten) kikade förbi en sväng och delade med sig av sina bilder från årsfesten. Mesta tiden av Söndagen spenderades i sängen framför tn: med Fredrik. Härligt med dagar då man inte behöver göra ngt speciellt, bara slappa. Efter att Fredrik hade åkt kände jag mig lite rastlös å passade på att gå på Friskis & Svettispasset i Vinningaskolan. Tyvärr visade det sig att det var ett bas-pass, vilket egentligen betyder pensionerspass enligt mig. Skittrökigt, men jag ja fick ju röra på fläsket lite iaf :D hehe! Ja har hunnit med mkt i helgen och den har varit fantastiskt bra det han innehållt allt jag tycker om att göra: Träffa vänner ( både inom fotbollen och utanför) shoppa, festa, träna och ungås med älsklingen!

Sist vill jag bara lämna några ord som är värda att tänka på:

"Dagen idag är morgondagen du drömde om igår".

15 november- Syrrans dag idag!

Idag fyller min syrra 21 år! Wohoo! Grattis tjejen!! Mamma å pappa väckte mig runt klockan 6 på morgonen för att vi skulle uppvakta Jenny. Synd bara att jag inte började skolan förrän klockan 13.15. jaja, efter lite sång å presentöppnande så var det dags för mig att krypa ner under täcket ige. Åh, vad gött det var! Ställde klockan och gick upp när den ringde. Det var bara det att jag hade ställt den en timme förtidigt. Men det märkte jag inte förrän jag ringde Rebecca och frågade vart hon var- då låg hon fortfarande och sov :P hihi! Typiskt mig att ta fel på tiden, det pinsamaste var att jag gjorde det dagen innan också :S

Min syrra fick en tjusig bil i födelsedagspresnt av mamma å pappa, en Renault, Megan -01 tror jag det var om jag inte minns fel. Så nu hoppas jag att om 12 dagar, då jag fyller 19 får en lite underbar kissekatt. jag menar det kan väl inte vara för mkt begärt när syrran fick en bil! ;) Jag får fjäska in mig hos pappa. Den 27 november kommer svaret på min blogg, så håll ett öga på bloggen :D 

image71
Kräftskiva 2007- vi lite "glada under hatten" om ni förstår ;)

Jag har haft turen att få en så underbar tjej till min storasyster. Visst ibland kan hon vara lite sur å tvär, men jag enar vem kan inte vara det ibland :P hehe! Visserligen kan hennes anledning vara att jag sagt eller gjort ngt så jag antar att jag får skylla mig själv ibland  :D Men jag kan säga så mkt som att hon har varit min bästa vän i hela mitt liv. i med och motgångar. Hon var den som omfamnade mig när jag var ledsen och den som fick mig att le andra dagar. Du är underbar systra mi hoppas du vet hur mkt du betyder för mig!


Farsdag!


Pappa på Mallorca 2005

Dagen har varit relativt lugn. Väcktes av pappa vid halv 10 och fick förfrågan om att åka med till sommarstugan en sväng. Men eftersom jag kom hem så sent igår så kände jag att jag nog behövde sova ut lite. Tyvärr så kyckades jag inte med detta idag heller så efter ett tag gav jag upp drömmen om en tupplur så jag slog på tv:en och sappade lite bland kanalerna, tråkigt! INget kul fanns det. Väntade bara på att tiden skulle gå så att vi skulle åka till farmor och farfar. De bjuder alltid på fika på farsdag. idag var det först smörgåsfika sedan kakfika och stax därefter var det tårta MMMmmm mumsigt ;P hihi! Snacka om att jag var proppmätt efter besöket hos dem :P

Ikväll blev det även lite träning. Träffade Sofia i Vinninaskolan där vi hade tänkt oss att gå på ett medelpass som sedan visade sig vara ett core-pass istället. Intressant tyckte jag. Hade aldrig provat på det tidigare. Lite för lite fås i passet för att passa mig, känner att den styrkan man fick ikväll får man på Carolinas Medelpass men då får man också kondition. men men nu har jag iaf fått prova core som jag så gärna velat göra ett tag, men insåg att det nog inte var min grej.

Imorgon väntas veckans danspass med lilla Sofia, ska bli grymt kul tjejen! =) läääängtar!
Nu har paniken startat, shiiiiit! Min syrra fyller år på torsdag, VAD SKA JAG KÖPA?!!! Herregud, samma visa varje år. Att jag alltid ska vara ute i sista sekund, typiskt mig! Men nu har jag iaf lite koll på vad hon önskar sig ;P


Var så oerhört kul att se dig spela igår. Att se dig göra det du tycker om mest av allt gör mig glad. Vinst med 7-1 var inte heller dåligt! Å du var ju riktigt nära att göra mål ockås, det kommer nästa match älskling. Kan lova att du gjorde mig nervös på läktaren iallafall, spänning är alltid kul! Men du måste lova mig en sak bara: Att vi inte ska kolla på fler läskiga filmer där de hugger huvudena av varandra :P
Me lajk jo!

Kort och gott

Ska snart iväg med Sofia och kolla på hockeymatch, det är HCL J20 som spelar. Fredriks come-back idag :P hihi hoppas att det går bra! Det ska iaf bli riktigt kul att se honom spela igen, jag har saknat det.

Idag väcktes jag tidigt och kunde inte somna om, jobbigt! Men men fick kolla på tv och på världens underbaraste som låg precis intill och sov så sött ;P Vid halv elav så åkte Fredrik hem, han skulle träna grabbarna i U10. Så jag fortsatte mitt tv-tittande :P Runt 12-tiden frågade mamma om jag ville hänga med in till staden och shoppa lite, och så blev det. Vi gick runt i massa smyckesaffärer och på torget. Jag hittade inget men min kära mor hittade två par skor =) Vid 2-tiden var vi hungriga så vi begav oss hemåt. Senare under dagen har jag inte haft så mkt för mig, mest önskat att tiden ska gå.. somnade en stund i sängen framför Sverige - Tjeckien (hockey) annars bara en lugn dag.

Hepp, nu ska jag dra men ha det underbart!
Hej hopp!


Första snön faller!

Whohooo! Blir lika tokig varje år. Idag sprang jag ut med tandborsten i munnen bara för att få känna på snön, ja vet jag är lite annorlunda. Men jag var bara tvungen :P hihi! Tyvärr så kommer inte snön lägga sig men man får vara glad för det man får, jag fick ju iaf se och känna på några snöflingor =)

Ser fram emot kyliga kvällspromenader ute i snön med din hand som enda värmen. Mysiga innekvällar då snön faller ned utanför fönstret och man kan krypa ned under täcket och kolla på en film. Tända några ljus och bara ha det härligt lugnt och avslappnat. Jag har höga förväntningar på vintern iår eftersom det knappt kom någon snö förra året. Har ett härlig minne för två vintrar sedan. Då jag och Fredrik precis hade träffats. Jocke och Sofia tog med oss på massa saker för att vi skulle umgås, hihi vad söta ni är! En kväll var vi och spelade biljard och sedan gick vi till McDonalds och satt och käkade och pratade. Det var så kul! På vägen till McDonalds hade vi snöbollskrig och himlen var så stjärnklar! Vilken härlig decemberkväll!

Igår var jag och Sofia på ett medelpass på friskis. Jobbigt, men alltid lika roligt att träna med dig gumman! Direkt efter träningen bar det hemmåt för at duscha. Sedan bar det iväg till Sofia. Vi lagade varmamackor och hade det trevligt, kollade på Hockeymatchen och såg grabbarna på läktaren =) Jag fick även träffa lilla Ville, vilken söt hund! Är avundsjuk på dig Sofia! :D Fast i och för sig så slipper jag de där tidiga morgonpromenaderna :P hihi! Mycket trevlig kväll!

image69


Idag kommer jag äntligen få träffa dig igen. Jag har längtat en hel vecka på den här dagen. Det är jobbigt att vi inte hinner träffas så ofta nu för saknaden blir så stor. Men hellre att bara träffas nån gång i veckan och sakna dig dagarna i mellan än att inte ha dig vid min sida och sakna dig varje dag!

Jag älskar dig! <3


Förvirrad :S

Jag förstår inte hur jag ska hinna med allting?! Mer än 10 böcker har vi i litteraturen och 4 stora uppgifter ska vara klara innan 19 december :S shiiit! Just nu hatar jag högskolan! Börjar imorgon kl 8.15 , måste åka härifrån vid 7-tiden.. jobbigt!

Kom ganska nyss hem från en tuff dag med kursintroduktion och en 2 timmar och 45 min lång föreläsning om Mål och Utvärdering. Det tar på krafterna att sitta stilla hela dagen. Just nu känner jag bara för att inte göra någonting, bara vara. Kanske sova en stund. Men nej då, nu måste jag planera inför jobbet ikväll och så måste jag beställa ny kurslitteratur och läsa böcker :S Vill träna fotboll ikväll okcså men man kan ju inte hinna allt på en och samma dag, hoppas ni får kul töser! :D

Ja det var väl i princip allt jag orkade skriva just nu. Nu börjar Simpsons igen ;)
Ha det så bra allihop!



 

En dag som lärare

Haha låter trisst va? ;P kan lova er att det var det inte. idag fick jag och en tjej ha hand omklassen hela dagen. det var jättekul. tur att de är en så snäll klass. En tjej gav mig ett lycko-armband, gulligt va =) men dessvärre tror jag de gav henne otur, det slutade iaf med att hon klämde fingrarna mellan ett innebandymål. Deber mig varje dag om att jag sa bli deras fröken, hihi känns riktigt bra :D de är så härliga de barnen :D Nog tjatat o det :P hihi!

Igår var jag, Sofia och min syrra (Jenny) på danspasset. ALLTID lika kul! idag blev det inte så mycket träning, mest avslappning. Jag och Sofia bestämde oss för att ta det omtalade varmbadet. vi simmade några längder och sen var det dags att hoppa i det underbart varma vattnet, 34.5 grader.. Åhhhh vad skönt! När vi simmade så var det riktigt mysigt, det var dämpad belysning och lugn musik. Härligt och avslappnande. Kvällen avslutades på McDonalds. på vägen in dit gick Sofia in i den där rackarns stolpen ;) hihi den var inte lätt att se =) Hoppas det går bra med knät. 

Imorgon börjar ja en ny kurs på högskolan. Värdegrund och Ideologi heter den :S kommer bli en virrig dag känner jag, så är det alltid vid kursstart, men det lägger sig efter några dagar hoppas jag. Kanske blir en fika med Anna..Maria och Kastriot efter, får se vad vi hinner med. ska ju jobba i Skara imorgon också. Tyvärr så missar jag vår första klubbträning med fotbollslaget imorgon, jobbar ju som sagt ist :S men aa pengar behöver man när man studerar. en bok kostar ju hur mkt som helst!

Idag har vi bara sprungit om varandra Du & Ja, läste ditt sms när jag kom hem. Hoppas att du ringer efter din träning. Saknar dig, hoppas vi kan träffas snart!  <3

image68
Längtar tillbaka till solen tillsammans med Dig! <3

Massa tårta i helgen =)

Mumsigt! Mamma fyller 45 år idag, grattis tanten ;) hihi nää skoja bara! Hurra, hurra för min kära mamma! I fredags så var det som sagt shot-kväll med brudarna! Hade hur kul som helst, det får vi göra om =) hihi! Måste tacka Björn och för att vi fick röjja i din lägenhet =)

I lördags så kom mammas bästa kompis. De kommer varje år vid mammas födelsedag. Alltid lika trevligt! Den här gången var Jocke med också, kul att se honom var två år sedan!
På lördagskvällen kom min älskling och hämtade mig, vi åkte till Allvideo och hyrde film och hade en slapp och härlig lördagskväll, UNDERBART! Har saknat de stunderna så mkt.

image67
Maria, Jenny och Jocke

Idag (söndag) har vi haft släktkalas med massa tårtor och mat. så det har intevarit någon nyttig helg, men oj så gott det har varit :D Ja måste bara berätta en pinsam grej som jag och min syrra lyckades med idag. Eftersom mammm fyller år i dag och både jag ochmin syster inte sov hemma i natt så skulle vi sjunga för henne när vi kom hem från stan. då visade det sig att mamma och pappa inte var hemma. men efter ett tag ryckte det till i dörren. Jenny rycker tag i paketet och vi börjar sjunga.. "ja må hon leva, ja må hon leva..." Oooops! det var visst bara pappa som kom hem. hehe han sa att vi såg ut som stora frågetecken båda två. hihi då visade det sig att mamma hade stannat för att hämta mormor, men ja vi fick väl sjunga lite för pappsen också ;P hihi! Men efter ett tag kom även mamma hem och då kunde vi knapp sjung för vi började skratta ist. Men hon blev glad och nöjd med paketet :D

Så här såg systrarna Karlsson ut idag, lika som bär.. eller inte ;) Om ni undrar varför vi ser lite tokiga ut så är det för att min köra pappa inte säger till innan han tar kort så man är inte riktigt beredd med leendet ;)


image66
Syskonkärlek <3

Shot-kväll med tjejerna!

Det kommer bli en intressant kväll, det kan jag lova. Det är nämligen så att Jag, Amanda, Ellen Carro och Lindha startade för länge sedan en tradition. (Amanda kom på den brillianta idén). Den traditionen är att varje gång någon utav oss tjejer åker utomlands ska vi köpa ett shot-glas till varje person. efter något år nu så har vi sammanlagt 7 glas var. Så ikväll gäller det! Nu ska vi inviga dem =) Drycken är färdig, maten är förberedd och tjejerna är laddade! kommer bli en kanonkväll, eller den vätrsta kvällen i sitt liv, det återstår att se :P Nä, ja ska försöka att sköta mig. imorgon kommer nämligen vårt årliga besök från Göteborg. Ska bli kul, synd bara att Anna deras dotter i min ålder är i England och pluggar. men ska bli kul att träffa de andra i famlijen också :D

Veckans träning har varit helt ok. Det började med att jag och Sofia gick på danspasset i måndags och i tisdags var det medel med Carolina. medelpasset var jobbigt, varken jag elelr Sofia var laddade, trötta och hungriga, men det gick bra ändå :P På torsdagen blev det träning med Jenny då var det ett medelpass med Jennifer, ojojoj vad jobbigt, men roligt :P Idag hoppas jag på att det blir lite simning med Sofia, tänkte ringa henne snart så får vi se :D

Jag måste bara säga en sak som irriterar mig:
Varför tar man hissarna upp till gymmet när det baa är 4 våninga upp och man är ändå där i syftet att träna?!?! Jag fattar inte. Som igår, det var två tjejer som kom samtidigt som mig å min syrra. de vadle att ta hissen. vi kom upp typ samtidigt iaf. och sen när passer väl börjar så sitter de bara och pratar iaf och inte gör övningarna. Åååh jag blir tokig! Och inte nog med det, jo de går tidigare ifrån passet. Vilken träning de tjejerna hade :P

Vill även passa på att be om ursäkt (igen) för att inte vara så snabb med uppdateringarna här på bloggen. ja ska bättra mig :D fast ibland så räcker tiden helt enkelt bara inte till. Blir tyvärr ingen bild på inlägget idag, sorry ;)

Det känns så skönt att varje natt somna med ett leende på läpparna igen, du gör mig så glad!
Det var länge sen vi träffades nu och jag saknar dig.. Men imorgon kommer du till mig och jag längtar såååå mycket! Ska bli riktigt mysigt att få träffa dig igen! <3

RSS 2.0