Träningsläger, WOHOOO!

image97

Några utav Vinninga AIF´s partypinglor som är på väg till årsfesten 2007


I helgen väntas träningsläger i Hangelösa. Ska bli superkul, eller vad säger ni tjejer? ;P
Hoppas att det inte blir för kallt å geggigt på planen bara. Tre träningar och en match är inplanerade.. men mycket mer kommer att hända, det kan jag lova. Ska försöka göra en update efter lägret.
Lääängtar!


Ha det bra, nu ska jag återgå till tv-tittandet :P





Deprimerande

Jag hatar detta väder! Det är ju mer snö nu än vad det var på min födelsedag i november. Jag vill ha sommar, en lång skön sommar med sol, bad, resande, fotboll, vännerna och såklart Fredrik <3 Längtar ju även efter pengarna som man tjänat ihop under sommaren ;P man är ju student, måste spendera varje öre ;) hihi! 

Idag har ja inte gjort så mkt. Spelade match imorses mot Skövde (gick upp i div. 3 nyss). Matchen gick bra å vi vann med 1-0. SKÖNT! Men fy f*n vad trött jag blev :P Efter det var det bara att åka hem och käka. Slumrade lite isoffan och hade enbart tråkigt :( Var rastlös och slö på samma gång, hatar den känslan! Ooops, märkte visst att det är mkt jag hatar i detta inlägg ;P

Dags att sluta... kommer ett till inlägg om ett tag.
Spana in denna bild, så kände jag mig idag...lååååångtråkigt att vara ensam hemma =(

image96

Uppladdning inför en fullspäckad vecka

Igår var jag trött på alt vad utvecklingspsykologiska teorier är... Usch får panik över min portfolio, tack älskling för att du puschar på mig, tror att det är tack vara dig som jag ändå kommit en bit idag. Vet ju att jag får träffa dig imorgon ;)

kom hem igår eftermiddags efter men fotbollsmatch som slutade med förlust, bortdömt mål och vi hade varit med i match.. skitdomare! Sen till alla LIF-spelare. Se upp vart ni har era fötter för fan, ni är väl inte 3 år, ni har ju ingen självkontroll! Tycker det är piss med alla fotbollsspelare som inte känner till fair-play, eller värre med dem som känner till det med inte har vett nog att handla utifrån det! ahhh! Hatar dem! hehe där fick jag allt ut mig mycket ilska på en å samma gång.. kände iaf att jag efter denna match behövde vila.

Jag och min syrra tog en spa-kväll som bland annat innehöll fotbad, ansikts peeling och ansiktsmask, hårinpackning och fot loution, allt detta till lugn musik och avslappnande belysning. Låter inte helt tokigt va? ;P hehe! Det roligaste var när vi väl fått på musiken, och stoppat fötterna i vattnet så vek min "brasse-stol" ihop sig. så där satt jag ihopklämd med fötterna i vatten med hal olja i och inte kunde röra mig ur fläcken. med lite krpngel å hjälp från syrran så kunde vi återgå till avslappningen :P`TACK!

Oj, vad jag skriver... jaja det är upp till er om ni vill läsa eller ej =)

Måste bara med att säga att igår sken solen och jag kände att våren var här. Idag vaknar jag vid 10 och undrar varför inte solen skiner mellan persiennerna. Jag går ut ur rummet och ser SNÖ!! Rena snökaoset! Fick en chock och kände mig hängig resten av dagen. Våren, vart tog du vägen????

Heeeejs, ikväll väntas fotbollsträning med brudarna ska bli kul!
måste bara säga grattis till Sandra som gjorde sin premiärmatch med oss igår och gjorde sitt första mål, härligt jobbat tjeen!



Hej hej

Skulle bara säga att jag fortfarande lever =)

Jag har bara lagt bloggen på hyllan för ett tag för att ta igen skolarbete som jag borde gjort för länge sedan. Det kommer bli ett häktiskt lov med mycket pluggande. Det är även dags att gå till frissan, på åonsdag klockan 11.30 gäller det. Har beslutsångest (som vanligt)! Vet inte hur jag ska klippa mig och färga håret... blir säkert som vanligt..jag vågar ingenting när jag väl sitter där i stolen framför spegeln.. vill egentligen bara klippa av allt som är slitet å bli brunett igen.. men till sommaren så vil jag ändå ha långt blont hår med lockar i :P det är inte lätt :S

Om ni har ngt förslag så kommentera gärna.. jag är öppen för allt.... nästan ;P



...

Har ju blivit så populärt att sjunga sånger till sina älskade (melodifestivalen) så jag vara bara tvungen att ta en jag med.. Fast tro mig, ni vill inte höra mig sjunga den ;) haha!

Idag, söndag har det inte hänt så värst mkt. Vaknade runt 10. Amanda kom förbi en sväng med Emmas underbart söta hundar. Kul att träffa dig igen tjejen! Tack för inbjudan också, verkar riktigt kul! Framåt eftermiddagen väntades det match mot Saleby med A-laget. Matchen slutade 2-2 och jag är nöjd med lagets insats eftersom vi tog ikapp efter 2-0 i halvlek.. Jugge (min tränare) ville testa mig på mittfältetm roligt, roligt! Jag sprang på som en galning och det kändes bra. Spelade fram till 2-1 målet. Wohooo! Sedan kommer Ida och lägger en kanon vänster i Salebys mål. Tyvärr så missade jag en målchans.. men va f*n, det är väl inte såkonstigt när man är back, och har alltid varit back.. Såklart jag blir överraskad när jag helt plötsligt får bollen vid mål ;P hehe1 Men nästa gång, då ska jag fasen sätta det =) om det nu blir nån nästa gång, det vet jag ju inte :P hehe!

Neeeej fy vad  jag svär.. måste skärpa mig på den fronten. om ni undrar varför jag skriver så mkt här alltid så är det för att det är så skönt att bara skriva precis vad man känner å tycker för stunden. är så trött på att sitta vid datorn (skolarbete) och behöva tänka på att varje mening ska låta så perfekt.. Shiiiit the same, säger jag. Så känge det går att läsa så borde det vara godkänt, meeen tyvärr så håller lärarna på Skövdes högskola inte med :( Så jag får väl kämp på med en ordbok som hjälp till alla de fina ord so mjag inte förstår :P hihi!

Imorgon väntas friluftsdag och lekar med barnen i skogen, ska bli mysigt (om det inte regnar) isf kan ni väl tänka p mig när ni sitter där inne i ert varma hus.

Hare grejhöjta som Ko-Bo säger ;P hehe (Stort fan av branprogram)

Hejshopps!


Sången till dig

Det finns inget som är större än det jag känner när du ser på mig.  
När du vaknar vid min sida. Jag märker hela himlen öppnar sig.
Om det finns en högre makt där uppe då har alla mina önskningar nått fram.
Det finns inget som är större än känslan när vi älskar med varan.




Tro mig det här är bara början. Du har mitt öde i din hand.
Tro mig det här är nått jag alltid drömt om.
Säg mig att du känner likadant.
Säg mig nu bara du ger mig svaren.
Du har mitt öde i din hand.

Det finns inget lika vackert som när jag ser att du emot mig ler.
Låt mig bara hålla om dig.
Tillsammans ser vi hur miraklet sker.
Glöm att allting snurrar runt där ute.
Bry dig inte om att tiden går och går.
Vi har funnit det vi sökte.
En värld som inga andra kan förstå.


Det finns inget som är större än det jag känner när du ser på mig




Arvingarna- tro mig


Jag älskar sig Fredrik!



Sitter här i min ensamhet

Det är lördagskväll och jag sitter här ensam hemma framför datorn.. Faaan vad tråkigt! Men jag får skylla mig själv, hade jag börjat med skolarbetet i tid hade jag kunnat ägna denna tid till ngt roligare. Som till exempel kolla på när min hockeytokiga pojkvän spelar nattabandyn. Men ja håller tummarna för PP´s måleri å hoppas att det går bättre för dem iår än vad det gjort tidigare =)

Återkommer kanske senare ikväll ifall jag tröttnar på skolarbetet eller melodifestivalen. Ha det bra så länge! Tjosan!

Blondin vs Brunett

Vad ska man ta sig till? Hur ska man hinna med allting man vill göra? Det går åt mer tankte till att försöka planera allting än till den tiden som jag ägnar åt det som egentligen bör göras. Nån som hängde med? Det gjorde knappt jag iaf. Huvudet är trött å det blir bara oftare och oftare jag finner mig själv i en dagsröm när jag egentligen borde vara fullt fokuserad på annat. Behöver vila, en stund för mig själv då jag kan koppla bort allt (speciellt skolarbetet).. Vill komma bort, bort härifrån. Jag vill till värmen, stranden och mysiga kvällspromenader. Det är vad jagvill nu, det är vad jag behöver nu.

Tittade på lite gamla "har-ingenting-att-göra-bilder" förut. Kom fram till att jag saknarmitt bruna hår lite.. Vad tycker ni? Maria som brunett, eller Maria som blondin? (Försök att inte ha med den hemska utväxt jag nu har i ert resonemnag) Haha!

      VS      


Tänk er en värld med billiga staylingprodukter och gratis hårvård ;P Slippa betala 1000:- för minsta lilla utväxt. Visst vore det Underbart!

Neeej fy vilket ytligt inlägg det blev :P
Ha´re vackert! Tjosan!

Världens BÄSTA Karlsson ;)

Har blivit lat!

Eller, har väl egentligen alltid gjort saker på det bekvämaste sättet ;P hehe om man vill uttrycka det på ett lite "finare" sätt. Ber om ursäkt över att ja inte uppdaterat så mkt på senaste tiden, och framförallt över att ja inte lagt upp några bilder. Jag säger inte att jag ska bättre mig, men jag ska iaf ge det ett försök.

Får dåligt samvete av att sätta mig vid datorn utan att skriva på mitt skolarbete som jag inte ens har en månad på mig längre att göra klart.. Åh, blir tokig! Varför har man ingen självdiciplin, är det bara jag som känner så? Jag skjuver allting framför mig å sen en dag står jag där med all skit och är superstressad. VARFÖR?!?! Vore ju så mkt skönare att bli klar i tid å få lite välförtjänt vila ist.

Aja, imorgon väntas studiedag med lärarna på Wennerbergskolan. Ska bli intressant, handlar om betyg och bedömning.. Precis vad som är aktuellt nu inom skolvärlden.

Tjat, tjat, tjat.. nu ska jag sluta.. Hoppas ni haft en trevlig helg! 

Hej svej/ Maria!

RSS 2.0