Bilder säger mer än ord..



♥ Minnen för livet ♥


One tree hill och Power-walk

Facebook, jag är redan som besatt ;) hihi! Precis efter att jag skapat en profil började jag skriva med Elen som jag bodde hos när jag var i Frenkrike. Vi har inte pratat på mer än ett år och det var så himla kul att höra hur det var med henne. Vi har redan börjat planera för att hon ska komma och hälsa på. Jag vill ju att hon ska få träffa min familj också.

Nu kommer minnena tillbaka från Paris och Le Mans.
Jag är så tacksam för att jag fick chansen att få vara utbytesstudent.
Längtar tillbaka till Paris, det var en härlig tid.
Jag ska försöka skanna in lite bilder från den resan och lägga upp så ni får se hur vi hade det i Frankrike 2003.
Hoppas på att få fler bilder om jag och Amanda åker och hälsar på Anais och Elen, vore skitkul!!

Ikväll har jag kollat på One tre hill.. avgudar den serien! Jobbigt att det är en vecka till nästa avsnitt :(
Efter tv-tittandet och kvällsmat så var det dags att vara lite nyttig. Behövde lite frisk luft.
Mamma greppade tag i stavarna och Mia satte på vikterna så tog vi oss en power-walk i spåret.

Imorgon är det min första dag på min VFU-plats (Verksamhets Förlagda Utbildning).
Jag ska vara på Stenhammars förskola, ska bli super kul =)
Hoppas bara att mitt immunförsvar är tillräckligt bra för barnen lär ju vara snuviga vid denna årstiden :S
Men de är söta ändå, så ska nog bli kul! Börjar bli lite nervös om jag ska vara ärlig.

Jag vill vara din komet
(Ni som såg kvällens avsnitt av One tre hill förstår vad jag menar.)


Goodbye my lover <3

Har nyss varit och tagit farväl av lilla Drulle.. lite tragiskt måste jag säga, han är ju så speciell =)
Nu ligger han i en låda i knät på min kusin på tåget till gbg.
Känns konstigt men tycker det är sorligt.
Du vet man blir som mammorna på dagis när de ska lämna barnen fast nu säger man ist. Låt honom ligga och sola och skrubba honom lite på ryggen åt mig så att han får dansa lite å samla på alla sköldar han tappar.. sorgligt att man kan sakna en sköldpadda :P



Men nu måste uppdrag: skaffa en katt börja på allvar! Sandras kattungar är ju så underbart söta... vill ha, ska ha! =) Jag får väl helt enkelt ta och använda mig av giraffspråket ;) Då får man ju vad man vill ha, tur att man kan lära sig sånt på lärarutbildningen, haha! Perfekt tillfälle att sammansvetsa teori och praktik :D

Det var ett jäkla tjat ;)

Det var ett himla tjat om facebook :P Nu har flera utav min vänner bett mig att skaffa en så jag antar att det är dags att ta mig i kragen och göra någonting åt saken. Får se om jag förstår hur man gör ;) annars så har jag ju alltid dataexperten Sofia =)

Ska göra ett försök senare, får väl se hur det går ;)



Dagen för övrigt kommer bara spenderas framför datorn och tv:en. Lovade mamma att jag skulle baka en fruktpizza som idag.. men tänkte inte på att jag kanske inte skulle orka med att baka dagen efter fest. Känns lite surt när jag ändå inte har någon att bjuda =)


På med favorittröjan och mysbyxorna, nu ska det slappas!
Får nog bli en romantisk film ;)

En god morgon?

Hmm, nja.. den var väl som alla andra dagen-efter-dagar :P
Men det var det värt för kvällen igår var kanon,
men det är först idag när man märker alla blåmärken på fötterna som det kan kännas lite :P
Vi dansade konstant mellan 11 och 2, shiit vad ont i fötterna vi hade sen.
Sandra stackaren blödde så det rann längs hela foten, men det plåstrade vi om och dansade vidare
Det är bara att bita ihop, och det var precis vad vi gjorde.

Väntar på bilderna från tjejerna, hade inte min kamera med

Se upp, här kommer vi!

Ikväll är vinninga aif´s damlag taggade! Det är fest som gäller, oktoberfesten i skara för att vara exakt. Träffade tjejerna förut vid fotograferingen och stämningen var på topp vill jag lova =) Vi belv sugna när vi fick på oss matchdräkterna så vi stannade kvar en stund och latjade lite fotbollstennis innan herrarna började sin uppvärmning inför deras match.

Efter fotbollen så åkte jag med mamsen hennes bror och världens sötaste och busigaste lilla kusin, Stina =) Hade riktigt kul och hon sa helatiden: titta Mia, titta! eller ska jag Mia, ska jag? med en liten lömsk blick ifall hon skulle trycka på knappen eller inte :P hihi underbart söt!

Hann även med att spela lite spel med mormor och stina när vi var tillbaka från stan, det blev memory.. haha bra för minnet både för mig å mormor ;) och klappade sköldpaddan Drulle adjö för imorgon flyttar han till Göteborg till minkusin och hans tjej.

 Nu ska jag snart hoppa ner i ett varmt bad och sedan börjar förberedelserna inför kvällen. Shiiit åja, vad ska jag ha på mig? Äh, det får bli den svart spetsklänningen igen ;P Vi ses på dansgolvet ;)

Ha det myyyys,
ikväll ska vi bannemej roa oss!
Se upp för här kommer vi, GIRLPOWER! ;) haha!

Bollen i nät är inte lätt, men låt oss inte sörja,
en vinninga tjej hon kämpar på vill alltid vara bäst!
vi vinner, vi vinner
grönt och vitt i hjärtat brinner,
vi vinner, vi vinner
än en gång blir det poäng för vårat gäng!



Solförmörkelse

 Ett utav det häftigaste fenomen som finns. I sommras var det en och vi på jobbet ställde klockan och gick ut och kollade.. tyvärr var utan som täckte inte så stor så man såg ingenting, men man kände att solen blev svalare. Det var länge sedan det var en total solförmörkelse..

Här om dagen när mamma sa till mig att gå och handla hade jag ställt ett alarm på mobilen (vet ej till vad).. men jag begav mig iväg och handlade och när jag kommer tillbaka var mamma och jenny helt förtvivlade. De hade hört min mobil och på alarmtexten stod det: Solförmörkelse (sen i somras alltså). Men detta visste inte mamma å jenny så de hade snabbt sprungit ut och börjat kika upp mot himlen. Det var bara det att det var molnigt den dagen :P

Mamma trodde jag hade missat det bara för att jag gick och handlade... å snacka om att jag fick ett gapskratt när jag hörde vad de gjort =) Skulle gärna se det på film när mamma å jenny letar efter solen och en solförmörkelse ;)

Bara en kort liten händelse i familjen Karlssons tokiga vardag ;P

Ny design, nya tag?

Kvällen har spenderats i sällskap med Fia som kom hit när jag behövde henne.
Tyvärr blev det inte så mkt städande, men vi fick mycket annat gjort tycker jag allt =)
Vill tacka för den nya designen, supersöt!
Blommor kanske inte brukar vara min grej, men de är roliga att få ;) haha!
Sedan så är det ju faktiskt jag som tagit kortet själv hemma i trädgården :P

Nu är det nog allt dags att krypa ner under täcket,
ska ju ha fotografering med fotbollslaget imorgon.
Vill ju inte förstöra hela fotot med stora ringar under ögonen,
fast det är klart, risken är ju ganska liten.
Alla blickar kommer dras åt min j*vla finne på hakan ist ;P
Blir fint om det kommer upp på hemsidan, aja inget kan ju bli värre än det som är nu iaf =)

Nattinatti!

Fredagsstädning?

Står i valet och kvalet.. visst rummet ser ut som ett bombnedslag, men väntar inte besök iaf.. Fast vore ju lite skönt att se golvet som just nu är täckt med kläder, pärmar och skolböcker. Rummet blir alltid mycket större när det är städat :P

Vad ska jag annars sysselsätta mig med? Träning, hmm ne tränat varje dag sen i söndags så behöver vila för att bygga lite muskler :P Skolarbete finns det ju alltid att göra, fick faktiskt lite gjort i natt när jag inte kunde sova.. skrev ca 1 A4 om min barnsyn, men det finns ju fortfarande mycket som behöver göras.

Känner att jag behöver få ordning på rummet, nu har jag bestämt mig =) Skicka kläderna i tvätt och inviga min nya låda under sängen, men vad ska jag ha i den? träningskläderna eller skolsakerna? har ju ingen bokhylla, har inte behövt det tidigare, den blev bara full med skit istället för böcker :P

Kvällen ska spenderas hemma om inte några andra impulsiva initiativ tas. Syrran ska ha lite tjejer här så blir väl att umgås med dem.

Nepp, nu är det dags för världens bästa Karlsson att ta fram damvippan och skurmoppen ;) Önska mig lycka till, jag lär ha jobb för resten av helgen :P haha!



Sommar och Sol, det var en fin sommar detta. Sommarlovet innan gymnasiet tror jag.
Sofie var med min familj och campade. Många skratt och minnen från den sommaren.

Fullt ös, medvetslös!

Dagen har bara sprungit förbi. Har hunnit med mycket: sovmorgon, plugg, choklad-promenad, shopping, träning och tv-tittande :P

Som jag sa i tidigare inlägg, blev inte så mkt skolarbete gjort med tjejerna. Det slutade med att vi gick till Matmagasinet och köpte choklad och satte oss framför datorn och sökte klipp på youtube, sköj! Hittade även ett test man kan göra med mobilen, klart vi provade :P

Svaret på första frågan blev lite tokigt =) Frågan var vad jag skulle säga om min pojkvän var otrogen. Mitt svar var: Sex is good, sex is fine. Doggy stile och 69. Just for fun or getting paid, everyone loves getting laid. I´am horny, I´m from Sweden, I like to do it hela tiden ;) Haha, de andra svaren vill ni nog inte höra? ;P Roligt test!

Efter en liten stund med analyser av läroplanen och dess barnsyn och mycket tid till skratt så var det dags att lämna töserna och åka fram till stan för att träffa lilla solstrålen Sofia =) det blev lite shopping, okej mycket för sofia hihi ;P
Efter shoppingsvängen var det dags för mig att bege mig mot Friskis & svettis och danspasset, wohoo! Synd att inte sofia och Anna-Maria kunde vara med.. men jag hittade några av mina fotbollstjejer där så fick sällskap ändå. Tyvärr Sofia så var varken Hockeykillen eller Salsa-boy där, så inte lika mkt underhållning på kvällens pass :P haha!

Sist men inte minst, tack kära vän för det oväntade besöket, synd bara att jag inte var hemma. Haha ni skulle hört pappa när jag kom hem: Maria, det var en kille här å letade efter dig! Sannolikheten är ju ändå rätt stor att jag är hemma, så det får bli någon annan gång, men hoppas att glöggen smakar =)

Ha det bra allihop!

Godmorgon

Bortskämd med sovmorgon, jo tack! Men måste sova länge för annars blir dagarna så långtråkiga för att gå ensam hemma :S Idag är det inplanerat en stund för plugg med Rebecca och Anna-Maria, får se hur mkt vi får gjort :P Efter det så är det träning som gäller såklart! På schemat är det danspasset, wohoo! det har blivit mkt träning i veckan men det är ju sista veckan som fotbollen är igång så lika bra att ta tillvara på alla tillfällen. Sedan laddar vi för årsfesten i början av november, men allra först är det OKTOBERFESTEN i skara som gäller på lördag, ser fram emot en till lagfest.. bara inte dagen-efter blir lika illa så är jag nöjd :P

Nu är det dags att fixa lunch, får bli något lätt - Spagetti, kassler, ärtor, gräddfil och svartpeppar.. Mums!
Ha det bra!

Det borde inte få finnas en sjukdom som canser!

Jag trodde att detta årets vändningar och sorger var slut..
Men igår fick jag veta att ännu en underbar människa lämnat livet på jorden.
Kan inte förstå det, finns det inget slut på allt detta elände? 
Jag tänker på dig, krama farmor från mig.




♥ R.I.P

Huvudvärk,våta kinder och ett vit-målat tak, 23 septemeber

Största delen av gårdagen spenderades i min säng stirrandes upp mot taket och musiken på hög volym för att försöka stänga alla jobbiga tankar ute. Men gång, på gång, på gång misslyckades jag.. Det enda jag kunde tänka på var Honom. Hur ska jag någonsin kunna glömma? måste man glömma? För bara två månader sedan höll jag i Hans hand och promenerade längs strandpromenaden i Spanien på kvällarna. Mysfaktor var på max och jag var så lycklig att få vara där med just Honom.
Men hösten kom och med kylan svalnade även Hans känslor.. Minns så väl de orden Han sa, de gör fortfarande ont inom mig. Fick aldrig en ärlig chans att förstå..

Nu orkar jag inte mer, står inte ut med tanken att vara utan Honom.
Jag vill bara bort härifrån! Boka en flygbiljett och dra iväg..



Även bakom de mest gråa molnen är himlen alltid blå


Solnedgång - Midsommar 2008 <3

Jenny skulle iväg och handla lite och ropade att Sessan (vår grannes katt) satt och gottade sig i solen på våran trappa, katter är väldigt förtjusta i vår trapp =) Jag sprang genast ner och satte mig och gosade lite, jenny var också med.. efter ett tag kom även mamma och pappa. Jag ska allt försöka med uppdrag: Övertala pappa om att skaffa katt igen =) hihi. Han har ju till och med hittat katt-luckan :D när jag pratade med honom igår så log han bara.. vore så perfekt att ha en katt nu!

 

Mamma gjorde även ett försök med att muntra upp mig så vi begav oss mot staden och Friskis och svettis. Det var ett medelpass som väntade. hade aldrig provat förut och passet var ganska bra, men carros förra året var nog bättre ;)
På vägen hem talade jag och mamma om att resa (som vanligt) Jag sa att jag ville åka iväg till Mallorca och gå på MyTravel service academy som jag drömt om ända sedan jag skrev om det på gymnasiet, finns även en bartender utbildning =) har ju fått pengarna så det är egentligen bara att dra, men isf får det vänta till sommaren..
Mamma skämtade: Men Maria, då måste man ju nå upp till bardisken =) hihi



Vid 10-tiden på kvällen åkte jag, Jenny och Marie till Sandra för att kolla på hennes nya kattungar. Nu hade tre stycken av dem öppnat ögonen och de är bara en vecka gamla. Vi satt och myste lite med dem men sen var det dagsför fika. Efter fikat skulle jag gå tillbaka till katterna och mysa och märkte att filten där kattungarna legat var tom. Då hade alltså lilla Isa burit iväg ungarna och gömt dem när vi satt och fikade. Eftersom ungarna var så små så var vi tvungna att hitta dem innan vi kunde åka hem. Vi letade i en halvtimma och sedan hittade vi dem. Så vid 00.30 inatt bar det hemåt igen efter en trevlig avslutning på kvällen. Tack tjejer!

 



Un-break my heart..

har mycket i tankarna nu..

Jag trodde på ödet, men jag antar att jag hade fel..eller?!



Imorgon har det gått en månad och jag kan fortfarande inte förstå att det är slut.
Vill inte erkänna det, vill inte gå vidare...
Saknar dig så!

Minnena med dig är många och
bilderna av dig kommer alltid finnas kvar inom mig





Göteborg eller lilla Vinninga?

Ja tankarna är många, men jag har min åsikt klar. Drulle ska stanna i Vinninga hos mig =)
Pappa får välja, katt eller sköldpadda ;) tihii!
Tänk vad mysigt att ha lilla Drulle hemma springandes efter en
nafsar efter tårna på morgonen när han är hungrig, tur att de inte har tänder vill jag lova! HAHA!

För er som inte känner till Drulle så är han en rödörad vattensköldpadda på ca 38 år,
en karl i sina bästa dar ;) haha!
Mamma fick honom när hon var liten och då var han liten som en femkrona.
Nu är han större än min fot :P
Han har en väldigt udda grej som han håller på och det är när han är i vattnet så går han baklänges,
har aldrig riktigt förstått varför, men det ser roligt ut, haha vadå lättroad?! ;P

     

Bildkommentarer:
1. Drulle på språng 
2. Han älskar att klättra på fötterna
3. Gillar även att bada ;P             

En sköldpadda kanske inte är det mest sällskapliga husdjuret man kan ha, men å andra sidan har vi ju haft fiskar och ålar innan så en sköldpadda, why not? Kul att ha någon som jagar en när man är stressad.. å för er som träffat lilla Drulle vet att han är bäst på att dansa ;) Det är nämligen så att om man skrubbar honom på skalet så börjar han röra sig från sida till sida, hips don´t lie ;)

Kommer ihåg när jag och syrran var små, vi satt med fötterna uppe på stolen eftersom vi var rädda att han skulle bita oss i tårna :P men det har bara hänt en gång att han bitit å det var i min kusins socka ;P haha!

Annars har han varit ute på stora äventyr. Min morbror när han var liten hade sitt rum på vinden. han tog med sig Drulle dit, en dag försvanna han bara. Tre månader senare kom ett ljud från vindstrappa: Dunk, dunk, dunk! Det var lilla Drulle som bara sovit under vintern, de går i ide eller vad det heter. Hihi

Kanske låter knepigt att man kan fästa sig vid en sköldpadda
Han är ju minst sagt speciell ;)
Men rolig!


Dagen kunde ju startat bättre..

Vaknade av att telefonen ringde, orkade inte svara. Jenny kommer inspringande i mitt rum: Maria, du har försovit dig!
Jag svarar: Va?! (nyvaken och morgontrött som man är)
Jenny räcker mig telefonen och säger att det är Anna-Maria
Jag svarar... inget svar
ojdå, måste visst klicka på en knapp för att få samtalet till den bärbara :P
Anna-Maria: Vad gör du eller?
Maria: sover =)

Ooops, hade visst försovit mig :S Ställde klockan en timme senare än vad som var tänkt.. 5 minuter senare hade jag hoppat i mjukiskläderna och packat lunchen och satt i anna-marias bil. Dagen kunde startat bättre, gnäll, gnäll,gnäll ;P och inte nog med det, hade sjukt ont i halsen när jag vaknade.

Väl framme i Skövde höll vi på att fara ner för en backe där vi parkerat eftersom rebecca glömt att lägga i handbromsen :S vi fick panik när bilen började rulla å handbromsen krånglade, men hon fick snart foten på bromsen.. Sedan var det dags för en springtur till skolan och föreläsningssalen där vi skulle vara, kom på minuten :P

Första föreläsningen, kanonbra! Sedan efter 10 sket allting sig, vi fick en annan lärare (som vi alla hatar, orkar inte säga varför).. men klassen blev upprörd och hela lunchrasten gick åt till att dikutera hennes dåliga beteende. efterskolan var jag tvungen att köpa mig en liten chokladbit för att ha ngt som skulle muntra upp mig på vägen hem ;P hiii!



Nog pratat om skolan, usch! Ikväll är det träning på schemat.. ska i princip bara käka lite och vila en stund innan det är dags att ge sig iväg. Ska nog försöka komma iväg på ett medel pass imorgon på friskis också, men får se hur det blir med det, hade ju ont i halsen imorses.. Man blir kall av att sitta i en ishall å kolla på hockey, men det är himla mysigt också ;P men Sofie har nog lite del i det hela också ;) haha!

Återkommer ikväll när jag har som tråkigast ;)


Biobesök för tjejerna karlsson



Bildkommentar:
Ser ni min supersöta tröja? Hihi ett utav mina fynd på Ullared.
På trycket står det: When I grow up I will become a pilot
å så är det en söt bild på en vovve med "pilotmössa" =)

Mia och mamma karlsson utanför biograflen (fotograf, Jenny) - laddade för att se Mamma-Mia filmen ;)
Tyvärr var biljetterna slutsålda och har varit det till varje freställning i två månader sa de.
Vi valde istället att se filmen Arn, kändes dumt att åka hem igen :P
Jag och Jenny hade redan sett filmen, men mamma hade inte det.
Men det var roligt att sitta och skratta åt Josef som var med i några scener på slutet, HAHA!
Favoritrepliken i filmen är från norsken Harald när de rider i öknen: Öl, öl, öl, öl, öl.. ;)
För er som inte sett den, gör det!

Min nästa film jag vill se på bio är: Vi hade iallafall tur med vädret - igen ;P
Måste bara se första filmen först, får väl ta å hyra den någon kväll då jag har tråkigt.

Imorgon är det skola 8-15 och på kvällen är det träning. Träningen annars iveckan kommer nog bli måndag- torsdag.. om jag inte åker till Alingsås i veckan vill säga :D Var länge sedan jag träffade lilla Olivia nu, det är allt på tiden =)

Annars har dagen bjudit på fotboll, både för min del och på tven. Fick på finalen i svenska cupen när jag kom hem efter min match å skulle slappa lite i sängen.. men det var ju så nervöst att jag inte kunde vila ögonen, förlängning och stolpskott, slutade med straffar, grattis IFK Göteborg, minns när de var här och spelade =)

Nu ska mamma ha datorn en stund, ha det bra allihop!
Sov så sött!

always have
always will


Det är över nu..(gyllene tider)

Denna låt spelades i omklädningsrummet efter matchen, innan också för den delen. Men den sätter punkt för denna fotbollssäsong, dock slutade sista matchen med fölust.. men än en gång, vad gör det? =) Då får vi väl helt enkelt bara träna hårdare till nästa säsong ;) tihii! Tycker faktiskt inte att 4 förluster på en säsong är så illa pinkat :P  Synd bara att det är några utav tjejerna som ska sluta, gör att man själv tappar suget lite om jag ska vara ärlig. Men jag skulle aldrig klara mig utan fotbollsträningarna, matcherna kan kvitta ;) Vad skulle jag då göra med all tid?!

Nu ser jag iaf fram emot regelbunden träning på friskis ett tag, får bli ett tre-månaderskort.. men innan det återstår 1-2 veckors träning med fotbollen.

Jag ska försöka skärpa mig med att uppdatera med bilder, har blivit lite lat på den sidan.. det är ju alltid kul att kolla på bilder. Har inga direkta planer för kvällen så blir slappa å sitta vi datorn, orkar nog inte så mkt mer än så.. Men kanske blir en sväng till stan med mamma å syrran. Isåfall blir det bio- Wohooo!! Det var länge sen sist. Det är tänkt att vi ska se Mamma-Mia isf, har hört att den ska vara bra =)

Seee ya!

snabba svängar ;)

Sitter här å väntar på de andra töserna =) Ska köra min syrra till till stan hon ska med ett tåg vid 5-tiden för att spendera helgen i gbg med hennes pojkvän m.fl. (AVUNDSJUK!!) Men jag får ju min kväll ikväll ist, får ju passa på nu när töserna är hemma, nu fattas bara lilla Emma som numera bor i Linköping. Men lilla Sofie och bbjörn är ju hemma nu iaf =)

Ska även passa på att träffa mamma på stan för att eventuellt ta en bit mat innan jag ska hem och fixa iordning det sista och låta Sofie välja kläder till henne ur min garderob ;) haha!

Ha en superfin fredag, hoppas vi ses!

Känslan kommer tillbaks  ♥



Honey, i´m home ;)

Ännu en dag i skolan avslutad. Idag var det en tre timmars föreläsning med 10 min paus, snacka om att det kryper i benen på mig efter en sån föreläsning. Men under föreläsningen var mina tankar på många andra ställen ;) Jag kom på mig själv efter föreläsningen med att ha skrivit 4 A4 sidor i kollegieblocket utan att ha förstått vad jag skrivit för att jag satt och dagdrömde, hehe men konflikthantering är väl inget som man bör kunna, eller? =) hehe! Men sak lärde jag mig iaf å det är Giraffspråket, det kan man använda om man vill ha någonting.. mer än så avslöjar jag inte ;)

Förberedelserna inför kvällen har redan börjat. Jag var en sväng i affären och tog ut kontanter och handlade lite slödryck till drinkarna å en citron..undra vad Mia ska ha den till?! ;) Sedan väntar ett bad och den roliga tiden framför spegeln med att fixa smink och hår, wohoo! Bättra på självförtroendet lite,kan ju behövas :)

Så här partysugen är jag:

22 aug - 2008
Inte den snyggaste bilden men oj vad taggad jag var ;)


På vägen till affären träffade jag Anna Sunshine Lans =) Kul att hon också hade partyhumöret uppe. Ska bli kul att träffa lite fotbllstjejer ute också. Nädå, jag har inga höga förväntningar på kvällen ;) hihi

Nepp, nu är det dags för mig att försöka komma ner på Jorden igen efter allt dagdrömmande i skolan =)

Laddad till 100%

Kom hem från danspasset för ett tag sedan. Jag kom fram itll att jag tränat ganska duktigt denna veckan söndag-torsdag å imorgon väntas det mycket dans, lördag vilodag för att orka med söndagen och säsongens sista match, WOHOOO!

Vid halv 4-tiden hämtade jag sofie och björn vid vägen, efter det kom sofia och vi åkte in till systemet (inför imorgon) och efter det mötte vi anna-maria utanför Mollys där vi skulle ta en fika, riktigt mumsigt =) Träffade även Cassandra (gick åk 7-9 med henne) å jag har inte träffat henne på eveigheter vilket inte är så konstigt eftersom hon spenderat 8 månader på Nya Zeeland, spännande historia!

Imorgon kommer jag gå och ladda inför kvällens fest, var länge sen sist å jag känner att jag behöver glömma alla bekymmer och bara släppa loss.. bekymmren kan jag ju grubbla på någon annan dag ;P imorgon är det: Shake that assss som gäller =) hihi! Skolan slutar klockan 12 imorgon så har gott om tid att göra mig iordning, ska bara invänta Sofia och de andra töserna också :D Vi ses på stadts dansgolv, eller i baren!!! =)

Nu är det snart nattinatti för min del. Ska få i mig lite mat efter träningen och sedan väntar sängen. Sov så gott, jag skriver säkert något inlägg imorgon medan jag väntar på de andra töserna ;) Nattinatti


Gamla godingar

Sitter här, ganska nyvaken..lite hungrig men orkar inte fixa frukost än.. Har bläddrat igenom lite bilder som jag brukar göra å idag hittade jag en riktig goding från en kanonfest i Margretelund. Det var en lång promenad fram till stan å sedan tog vi bussen tillbaka eftersom ja inte kvar 18 ;) Haha! Men festen var hur ukl som helst, mer hemmafester!!


Hemmafest hos Fredrik 2006 - Kanonkul!!



Idag ska det fikas med sofia, Anna-Maria och Sofie. Ska bli riktigt mysigt! Efter det blir det nog danspasset för de som ä krya från förkylning, vilken jag som tur är :D veckan har varit fylld av träning å matcher, synd att det är sista veckan nu, vad ska ja nu hitta på på vällarna? ;) haha! Får ta flera vändor i veckan till friskis, får nog bli ett tre-månaderskort med gympa, styrketräning är inte så mkt min grej :P

Hur blev nu håret igår nu då? Ja, så långt kan jag säga att jag har svårt att välja mellan lockigt och rakt hår.. har inte haft lockigt än å är rädd för att det blir lite för kort om jag får fram lockarna.. men får väl testa mig fram lite =) jag är iaf nöjd, än så länge ;)

Nu är det dags att fixa lite frukost, får nog bli varm o´boy och macka =)
Sedan väntar ett långt och härligt skumbad, det var länge sen!
Ha en bra dag allihopa!

När en stjärna faller så önskar jag mig
Att du längtar efter att jag ska kyssa dig ♥



en positiv överraskning

Det har varit en dag fylld med vänner och släkt. Min solstråle till mormor fyller 77 år idag, GRATTIS!! Var iväg och firade henne en snabbis innan träningen ikväll. Och efter träningen så var det dags för en kvällspromenad med Amanda i höstrusket, tack tjejen. Det var kul att få träffa dig, det får vi göra om =)

Annars har dagen varit ganska fullspäckad. Åkte till stan lagom till klippningen vid 11-tiden och tre timmar senare var jag färdig =) Frissan var riktigt trevlig och vi kom fram till att vi hade många gemensamma kompisar, varit på samma förfest å att vi är lika gamla :P Efter klippningen tog jag en sväng förbi skoaffären för att köpa ilägg till mina klackskor så ja orkar gå i dem hela fredagskvällen ;) Träffade sedan elina gåendes på gatan, hon skulle hem så fick åka med mig, trevlig! :)

Nu sitter jag här i min säng å käkar lite "juleskum" hehe jag vet, lite väl tidigt..men mamma å pappa bjöd å det är ju så gott =) Längtar till julen, då finns det lite värme i all kyla. Har syrrans bärbara för internet krånglade på den andra, så kan tyvärr inte lägga in några bilder med det blir väl imorgon om jag orkar ;)

Klockan är snart tio, men jag tror ändå att jag ska sätta på en amerikansk romantisk komedi för att pigga upp humöret lite, kan ju sova ut imorgon ;) Skööönt! Fy vad bortskämd jag är med tid dessa veckorna inann helvetet bryter ut :P hehe får skylla mig själv då att jag inte gjort något nu.

Hepp, nattinatti på er! Ha det bra å dröm så sött!


My all - Mariah Carey

I am thinking of you. In my sleepless solitude tonight
If it's wrong to love you. Then my heart just won't let me be right
'Cause I've drowned in you. And I won't pull through
Without you by my side

I'd give my all. To have just one more night with you
I'd risk my life. To feel your body next to mine
'Cause I can't go on. Living in the memory of our song
I'd give my all. For your love tonight

Baby, can you feel me. Imagining I'm looking in your eyes
I can see you clearly. Vividly emblazoned in my mind
And yet you're so far. Like a distant star
I'm wishing on tonight



Hjärnsläpp!

Blir galen, försöker hitta en låt som vi hade på uppvärmningen till matchen idag.. men kommer inte på vad den rackarns låten heter, TYPISKT!

Matchen gick ju riktigt bra idag töser =) vinst med 4-2 låter fint i mina öron iaf :D
Nu är det bara en match kvar på säsongen, både tråkigt och skönt. Då börjar träningen på Friskis & Svettis ist, men kommer så klart sakna fotbollsträningarna, men matcherna kan kvitta ;P hihi! Ser även fram emot årsfesten i år.
Men innan dess väntas lagfest i skara hos Mia till oktoberfesten den 27 septemer, lääängtar!
Men blir även fest nu på fredag för min del, var länge sen nu.. Jag behöver dansa av mig lite :P å på torsdagens danspass övar vi upp oss inför fredagens festligheter, ska försöka att inte ha för höga förväntningar på den kvällen, men det är svårt att låta bli att hoppas att det blir en lyckad kväll ;P




I vått å torrt lirar vi tjejer i vinninga, tjejerna med det gröna <3
Det är tur att jag har er töser!



 


Blondin vs Brunett

Igår efter träningen ropade min granne på mig och berättade att de hade en kattunge och frågade om jag ville komma och kolla. De vet att jag är galen i så små kissekatter. Åh, den var så otroligt söt.. den var 7 veckor och de är som vildast i den åldern. Den sprang runt på golvet som en liten tok och lekte mad allting som kom i vägen. Så söt! Den var svart med vita tassar och en vit nos, med en liten svart prick på... VILL HA!!! Tyvärr har den redan ett hem som den ska till å så vill nog inte papsen ha en.. eller jo egentligen så vill hanju det, men nu kan han inte erkänna det ;P haha!

Idag har jag hunnit med en sväng på stan. Syrran skulle in å fixa lite grejer så jag passade på att ta tillfället i akt att åka med för att fördriva tiden lite. Det resulterade i att jag hittade en tröja (top) och bokade klippning/slingning till imorgon klockan 10.45.. Så imorgon bär det också iväg till stan, ska bli skönt att få fixa frillan lite =) Får väl se hur det slutar, har ju alltid panik innan, vill göra något drastiskt... men ja kommer väl fega ur som vanligt ;P

   vs    

hehe, ja bilderna är gamla, men kolla bara på hårfärgen =)



Åh, väntar bara på att kloclkan ska bli 16.00 så ja kan åka iväg till samlingen så att ja snart kommer hem igen :P
Återkommer säkert ikväll ;) Ha det bra så länge!!
Å snälla ni, hjälp mig med blondin vs brunett, tack på förhand! see ya!!!

tv-kväll

Igår efter träningen och en varm och skön dusch var det dags att hoppa i myskläderna och krypa ner i soffan. Pappa gjorde mig sällskap och vi satt bänkde näst intill hela kvällen :P hehe! I tredje perioden hörde jag någon snarka brevid mig, haha! Då hade pappa somnat =) Efter matchen var jag trött å bestämde mig för att gå och lägga mig, somnade ovanligt fort, skönt!!

Idag, ingen skola för min del (inte onsdag och torsdag heller). Vi har självstudier, men det är svår att veta vad man ska lägga tiden på. det blir mer skola sen när vi börjar våran praktik v. 40 (tror jag). Ska iaf bli riktigt kul.
Ja men vad ska jag hitta på idag då? Jo det får nog tyvärr bli en dag för ordning och reda. Har ju köpt både pärmar och lådor att packa alla skolpapper i nu. Å kläderna, ja de får jag göra plats för i garderoben istället för på golvet :P Får se hur bra jag lyckas med detta uppdrag tills på torsdag, måste ju samla lite på krafterna till matchen ikväll också ;) haha! men jag har ju några dagar på mig så jag tar nog en mjukstart med en Amerikansk romantisk komedi - Down to you heter den, japp precis som min blogg =) och den filmen har ju ett lyckligt slut... ;)





galet roligt!

Någon som såg programet Hål i väggen på kanal 6 nyss? Jisses, vad jag skrattade! Hehe, känns som att jag inte skrattat så mkt sen senaste avsnittet som jag såg av Americas funniest homevideos.. å det vet ju några av er hur det kan bli när jag ser på det programmet, galet roligt! =)

Har haft riktigt ont i huvudet största delan av kvällen.. känns som att huvudet ska sprängas :S så har mest legat i sängen framför teven å slappat, inget plugg än.. men måste läsa igenom ett case innan seminariet imorgon..

Nu Ska töserna i familjen Karlsson ta sig en kvällsfika med lite te, varma choklad och smörgås.. mys!





tjingeling

Nu har jag varit på kalas och firat min lilla solstråle till kusin som fyller 4 år. Grattis STINA! =) Eftersom kusinerna är 4 och 6 år gamla så blev det ju såklart lek med deras nya leksaker. Så vi lekte med play-doh deg, skitkul! Vi hann även med att leka affär å Stina spelade en trudilutt på hennes nya leksak, ett dragspel. Var härligt att få träffa dem lite och leka med dem. Jag saknar den tiden då det bara fanns lek. Då kärlek var en puss på kinden å sorg var när barbie-dockan tapade huvudet eller bilen tappade hjulen :P Visst var det en härlig tid? =) hihi!

Ikväll väntas lite plugg å en mysig kärleksfilm med pop-corn såklart ;)
Men först One tree hill på kanal 5, sjukt bra serie! Man blir som besatt, haha!
See ya!


John Blund

Har ni någonsin haft en såndär natt då ni bara inte kan somna? Då ni bara ligger och vrider och vänder och hur ni än gör så går det bara inte att koppla bort tankarna och Jag har en sån natt nu =( Har lyssnat igneom hela min mp3 snart men ändå får jag inget besök av "Johan Blund". Å då lovar jag att jag ändå har många ballader på min mp3 :P



Det känns som att jag står och stampar på samma ställe nu som jag gjore för ett år sedan.
Det sägs att "Livet levs framåt, men förstås bakåt"
Men just nu förstår jag verkligen ingenting,
kommer jag någonsin få veta?

Men en sak vet jag,
och det är starka mina känslor är för dig, Fredrik
Du betyder mycket för mig ♥



Miracle - cascada


Day and night
I'm always by your side
Cause I know for sure
My love is real my feeling's pure
So take a try
No need to ask me why
Cause I know it's true
I'm still in love with you





natti natti

Nu är det dags att sova så att jag är utvilad inför morgondagens prövningar =)
Ska bli skönt att krypa ner under det nytvättade täcket..hade nämligen en såndär Bridget-Jonesincident igårkväll igen, den resulterade i att en halv coca-colaflaska spilldes ut i min säng..oops! :S
Så inatt sov jag endast med en filt, KALLT!!



Sov så gott & dröm så sött! ;)

man hinner med mycket på en fredag ;)

Fotbollsmatchen slutade med förlust, tror det blev 4-0 någonting sånt... inte så viktigt. Det var iaf roligt att spela med F14 tjejerna, de är ju grymma! Damlagets framtid ser ljus ut :D Efter matchen när vi tackade domaren sa han "Bra Karlsson", jag log som en liten treåring på julafton, det var nämligen Gathiods talangscout ;) 

Efter fotbollen var det dags för en stund med mamsen å papsen framför tv:en, det blev Dobbidoo eller var det nu heter, roligt! =) Sedan ringde telefonen å det var lilla Elina som ville hem från stan, det är klart man ställer upp syrran! Vi hann även med att prata lite på vägen om både det ena å det andra.. å du, det vi lovade.. det löftet har jag tyvärr redan brutit, sorry, kunde inte hjälpa det.. men jag tror allt att du också gjort det ;) hehe!


HAPPY! 22 aug -08


Hepp, nu är det dags att krypa ner i myströjan å sätta mig framför tv:en igen. Nu väntas det smoothie, eller hur det nu stavas, hihi! Ha det bra allihop!




Hello sunshine

Har varit en ganska så hyfsad dag i skolan idag. Började med föreläsning mellan 9.15 - 12.00 (10 min rast) Föreläsningen handlade om trotsåldern (2år) och barnens anala och orala faser, låter intressant va? ;) hehe! På eftermiddagen hade vi seminarie om en arbetsuppgift vi ska göra och om frågor kring barns sexualitet.

Hade ju planerat att spendera kvällen med sofia och kanske ta en sväng-om på stadts dansgolv.. men det blev tyvärr ändrade planer p.g.a fotbollsmatch. Trisst! Men nu är jag bara ännu mer laddad inför oktoberfesten när den kör igång ;P
kanske bra att spara på pengarna, gick ju åt endel i onsdags på ullared och IKEA... tänkte förövrigt lägga upp lite bilder på vad jag köpte senare..kanske, om jag orkar ;)

Annars kommer väl kvällen spenderas här framför datorn efter matchen så det kommer nog fler inlägg :P
Har ju en romantisk komedi kvar att se också, den ser jag fram emot!
Ha en trevlig kväll allihop och alla ni som blivit sjuka i höstrusket, krya på er!


   
kommer ni ihåg denna gosingen? det gör jag, vill ha!!!



You are always on my mind ;)


God afton

Träningspasset är avklarat å nu sitter jag här =) det gick inte så bra med pluggandet innan.
Min kära pappa fick för sig att spela musik så att basen dunkade i mitt golv,
så jag blev ofokuserad och somnade med boken brevid mig.. oops!
Som tur var hade jag ställt klockan så jag vaknade, vet ju att jag har en viss förmåga att somna när jag läser :P

Träningen var rolig, många nya svåra steg som måste göras flera gånger för att det ska bli ännu roligare =) Övning ger färdighet ;) Annars var träningen fyllt av skratt och misstag ;) hihi

Hann även med ett samtal med vännen i Stockholm ikväll också, saknar dig gumman!
Blir jobbigt om du ska flytta ända till Norge!

     
 

Hepp, nu är det dags för pappas berömda äpplepaj
å sedan kanske jag måste läsa nått kapitel i "utvecklingspsykologiska teorier om barns utveckling"
för att ta igen det jag missade när jag sov ;)

Sov så gott!


 


Kinapuffar och Romantisk komedi

Finns det något bättre? =) hehe ja det är klart det gör, men det är inte långt från perfekt.
Dagen började med en rejäl sovmorgon, tror jag väcktes runt halv 12 av telefonen, för ovanlighetens skull ;) haha! då gick ja upp å var lite social med syrran, hennes kompis å Josef. Sen var det filmtajm! (ja jag vet jag borde plugga en dag som denna, men kunde inte hålla mig. Köpte filmen igår påUllared).

Filmen var nog bland de tokigaste jag sett, rolig sorlig och oj vilket temperament kvinnan i filmen hade.
Kortfattat om filmens handling:
Kvinnan blev övergiven (mannen övergav henne för sin sekreterare som kom från sverige). De hade 4 döttrar, en blev kär i en kille som var gay och så hög att han en gång hoppade bungy-jump från ett träd i hennes trädgård och som slutade att han åkte genom en ruta och hamade på golvet i deras vardagsrum, en annan dotter blev gravid och gifte sig, en tredje dotter blev illa sjuk och var nära på att dö, den fjärde dottern dejtade (å lite till) en man som var lika gammal som mamman själv.. jisses, jag förstår hennes ilska =) haha! Visst låter det sjukt?! Men aa den var allt lite romantisk på sina ställen å såklart rolig. Filmen heter för övrig "the upside of anger" med Kevin Costner. Slutet var visserligen sorligt.. Det roligaste i filmen var repliken: "And what are you, a victim of the Stockholm-syndrom?" Ni förstår om ni ser filmen ;)

Efter filmen ringde telefonen och jag blev glad när jag hörde att det var Sofia =), även Sofie har ringt å piggat upp mitt humör idag, tack! Jo, jag och Sofia ska iväg å skak loss på dansgolvet även denna kväll =) jag måste ut å dansa!! tyvärr ingen utgång på fredag heller, match på lördag, TYPISKT! Men jag får väl vänta en vecka till, sen jäklar ;P

Nu måste jag hinna med lite plugg innan träningen också..

hörs ikväll igen, hejehej!

Inget att förlora


Inget att förlora - Mange schmidt

Vi har ingenting att förlora och jag vet att det lönar sig att kämpa
Ingenting har vi att förlora och jag vet att det lönar sig att vänta

Du svarar inte när jag ringer på din lur
brev jag skickar kommer i retur
trodde det var vi i ur och skur
har jag gjort nått som har gjort dig sur
Vi börjar om igen och tar det från ruta ett
Vi börjar om i Ven(?) vad var det som sluta snett
Det är så lätt att det blir keff om man är oförsiktig
Men jag tror på oss två och jag tror på riktigt
Att det är viktigt att vi kämpar och håller fast
Fast jag vet att det är svårt ska vi stå vårt kast
För du vet att vi två, det är våran last
och jag har haft dig på min hjärna nu i många bast
Inget svar när jag skickar mina sms
Ingen bor kvar på din gamla adress
Jag trodde det var vi genom lugn och stress,
men jag kanske hade fel -I guess

Vi har ingenting att förlora och jag vet att det lönar sig att kämpa
Ingenting har vi att förlora och jag vet att det lönar sig att vänta

Känns som om allt jag gör är bara repetition
Repeterar, upprepar ord
Vart tog den vägen våran heta passion
börjar tro att jag ska tappa tron
Om du skulle svara så skulle jag förklara
bara säga hur jag önska att det skulle kunde vara
Snälla rara du, jag vet inte hur länge jag ska klara
av att leva, känns som halsen är i en stryp snara
Varför kan vi inte ha lite flyt ibland
Flyta runt i en båt vid en skärgårdsstrand
Byta upp våran påt(?) i vårt trädgårdsland
Om vi gifter oss, vem ska byta efternamn
Jag ringer på din dörr, det är tyst som i graven
På din msn står det alltid upptagen
Försöker nå din mamma men har inte fått svar än
Måste ta mig i kragen -shit jag blir galen

Vi har ingenting att förlora och jag vet att det lönar sig att kämpa
Ingenting har vi att förlora och jag vet att det lönar sig att vänta

Ja, jag vet att jag är strulig som få,
lite knäpp och svår att förstå
Inte lätt att förstå sig på
Jag har så svårt att låta dig gå
Kan det vara sant, ska det sluta såhär för oss
Känner mig så vilsen i vårt (?) kosmos
Jag har gått loss på alla känslor min tro till trots

Men förstås jag är en fighter, slutar aldrig slåss
Kanske sant att min lott är att alltid vänta
Men en man på min post slutar aldrig kämpa
Vet inte riktigt vad jag kan förvänta
Men inne i min hjärna har jag dig inpräntad
Den här klockan slutar aldrig klämta
Om du glömtar på min dörr finns det mer att hämta
Du förstår den här mannen slutar aldrig längta
och på dej, slutar jag aldrig tänka

Vi har ingenting att förlora och jag vet att det lönar sig att kämpa
Ingenting har vi att förlora och jag vet att det lönar sig att vänta

Vi har ingenting att förlora och jag vet att det lönar sig att kämpa

(Utan dig är jag bara slut och jag kan inte sluta längta(?) )



Typiskt mig...

Hehe, nu har jag lyckats göra det igen.. Det är jag och Bridget Jones, vi lyckas å misslyckas med det mesta :P Föresten förvånad över att det inte var jag som lyckades orsaka översvärmningen i vår källare, det var söndagens allt regn som gjorde det.. Jag lcykas ju bara få översvärmning i badrummet :P
Men den här gången ja, det är ungefär som att låsa in nycklarna i bilen.. fast jag la istället ner mycket pengar i min kära spargris (ja, det är en röd gris) och nu har jag städat bort min nyckel :S ojojoj, nu tvingas jag göra sönder min kära spargris... har letat efter nyckeln i två dagar.. jisses! Jo minnet är kort men gott, som en liten guldfisk ;) tihii!

Kollade på roomservice och blev lite inspirerad inför morgondagens besök på IKEA =) ska nämligen införskaffa mig lådor att ha under sängen så jag får mer förvaring, 3 garderober räcker inte längre ;) Har även funderat på att göra om på rummet å vore ju skönt att få igenspacklat hålet i väggen (olyckshändelse) och övermålat min kära henna-tatuering från Spanien som sitter klistrad på min vägg vid sängen ;) haha! Hade hoppats på hjälp med detta, men aa får väl se hur det blir med den saken nu.. annars får jag väl helt enkelt försöka själv, haha det skulle se ut det :D



You look into my eyes
I go out of my mind
I can´t see anything
Cos this love´s got me blind
I can´t help myself
I can´t break the spell
I can´t even try

Sugababes - Too lost in you  

SPENDERA MERA?!

Kom nyss hem från Lindvallen, var å kikade på töserna i u-laget när de spelade mot Kinne-Vedum.. tyvärr slutade det med förlust, men de kämpade på bra ändå =)

SPENDERA MERA?!
Ja, det blir lätt så när man inte har så mycket för sig, köper kläder för att bli glad, men lyckan håller bara för stunden.. sen när plagget inte är nytt längre går lyckan över Å man köper ett nytt ;) hihi! det blir en ond cirkel :P Jo, tror att de flesta tjejerna känner igen sig.. Denna fas är jag inne i just nu, å det är inte bra för ekonomin.. fast det är klart lite måste man ju få spendera när man sparat till lägenhet och andra saker sen man var liten, en thailand-resa i vinter? skämma bort nära å kära med presenter kanske? Eller vad ska pengarna egentligen användas till, har tre löner från i somras å ett studiebidrag som jag knappt rört, nej nu ska det spenderas hej villt! =) Bara för mig, mig, mig mig ;) haha!

Imorgon väntas en "liten" trip till ULLARED och på vägen hem blir det såkalart IKEA!!! Wohoo! Har längtat efter att få komma dit, men det har hela tiden skjutits upp.. ska bli skönt att få en hel dag med någonting att göra.. visst har varit i skolan men då hinner man ändå tänka på så mycket jobbigt.. imorgon ska det bara vara jag, jenny å mamsen å såklart Bankkortet ;) haha! Får väl se om jag är på samma shoppinghumör imorgon klockan 05.00 när vi beger oss iväg :P





Bilder säger mer än ord
och för mig är denna bild perfekt
saknar dig <3


Kvällsfika å tv-tittande

Synd att det inte var något bra på tv =(
inget som föll mig i smaken iaf



mm, varm choklad med grädde (i lagom mängd) å några knapriga mackor till
det är finfint det :P


Några bilder från gårdagens fika med emma, sofia och anna-maria,
internet började sega så kanske fyller på med bilder till det här inlägget imorgon.


   
 


Dags att sova
imorgon är en annan dag
skolan väntar
och saknaden av dig finns kvar
Sov så gott! Pussss


ensamt..

Sitter här, hemkommen efter fotbollen
ingen bok kvar att läsa tills imorgon
funderar på vad jag kan ha för tidsfördriv...
får nog bli en myskväll med mig själv framför tvn, men filt å allt
mamma å pappa kommer hem sent
syrran är hos sin pojkvän
då återstår bara lilla jag å mina tankar

saknar de tiderna då vi var två..
känns så jobbigt att göra allting själv som vi alltid gjorde tillsammans
Men det finns ingenting jag kan göra åt saken..
hoppas bara det är ngt bra på tv :P hihi

tittar väl in en sväng senare ikväll kanske,
så blir det när man inte har ngt bättre för sig ;P



Du & ja


Gör ett försök till

Här kommer lite bilder från kräftskivan i lördags

                

Bildkommentarer:
1. Kräfta, riktigt stolt över att jag vågade hålla i den ;) Är inget större fan av skaldjur så när Daniel blev placerad brevid mig vid matbordet så blev han överlycklig. det är nämligen så att jag skalar räkor åt de som vill ha eftersom ja ändå inte äter dem, men vill ha ngt att göra =)
2. Hela ungdomsgänget (+fotograf, Jenny)
3. Nubben är ett måste ;)
4. Nu börjar det bli mörkt, mysigt i vårt nyinköpta partytält som jag så redigt hämtade i Skara :D
5. Haha! Mamsen försöker sig på TWISTER... Smidigt :P
6. Nu var det systrarna karlssons tur
7. Vi ser ut som att vi surfar ;)
8. Vi blev allt fler och fler på den där mattan ;) hihi men det är alltid lika kul!

Så det var en liten resumé av lördagskvällen, mycket trevligt!

Jisses, redan vaken? :

Hehe, japp det är jag allt =) Sitter nu å väntar på att klockan ska bli 8.15 så att vi ska åka mot Skövde.. Håller tummarna för att det inte blir punka idag för det är nämligen jag som kör ;P hihi

Hade gärna legat å dratt mig lite grann men bestämde mig att gå upp i tid för att duscha håret, men när ja väl kom upp kom ja på att jag ändå har träning ikväll så packade min lunchlåda å lite frukost å satte mig här ist.

Passade även på att kolla på First Class om våra föreläsningar under dagen. ser fram emot en speciell om barn och lek.. ska bli intressant, föreläsaren var så sjukt bra förra gången.

Hepp, nu ska ja dra, morn morn!
Trevlig dag i skolan/ på jobbet! Pusssssss

dsc03090 dagdrömmer ;)

två veckor...

Jag kan inte förstå att det gått två veckor..
två veckor utan dig
två veckor av tårar och förvirring.
Än finns det många frågor kvar inom mig
frågor som söker svar som inte finns..
Men mitt i all denna kaos kan du ändå få mig att le
få mig att skina upp som en sol av bara tanken av dig.
Du gör mig lycklig,
det är Dig jag vill vara med.
Hoppet kommer alltid finnas kvar inom mig
att det en dag kan bli Du & jag igen ♥

Skit också!

Sitter å är lite småsur över att det inte går att ladda upp bilderna,
men det får väl bli nån annan dag ist.

Någon som sett filmen Hellboy (2)? hehe, den var allt lite rolig.. Den var en av alla filmerna jag såg när jag var hos Sofie :) ialla fall, det jag skulle komma fram till är att denna låten som jag skrivit texten på nedan är med i filmen å den scenen är så himla härlig att se när "gröngölingen" är kär :) ända sen jag såg den har denna melodi satt sig i huvudet å jag nynnar ständigt på den :P hihi Sorlig text, men melodin slår allt =)


And you see I can't smile without you
I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm findin' it hard to do anything

You see I feel glad when you're glad
I feel sad when you're sad
If you only knew what I'm goin' through

I just can't smile without you...

Now some people say happiness takes so very long to find
Well I'm finding it hard leavin' your love behind me..



Ändrade planer

Kom till samlingen och fick reda på att matchen är inställd på grund av allt regn.. det var en stor sjö på planen så Jugge sa att vi isåfall skulle behöva såna där simkuddar på armarna som barnen har när de lär sig att simma =) hehe!

Så ikväll blir det istället ett danspass på Friskis med Sofia.. Wohoo! Har längtat efter det, skaka loss lite.. Börjar bli riktigt danssugen nu, har itne varit ute på ett tag ;) kanske blir på fredag :D eller så får jag vänta till oktoberfesten.. får se helt enkelt.. men nu bär det av mot staden lidköping.

Mer uppdatering sker ikväll (bilder)..


Tänker på dig  <3

Seeegt att gå upp

Men var tvungen, kan ju inte ligga och dra sig hela dagen.. nepp du är det dags att börja ta lite ansvar för studierna :S (tror ni mig inte?!, jag förstår er.. ) men först väntas det fika med några töser och sedan snabbt iväg till samlingen på lindvallen. Ska nämligen spela match ikväll.. Mot Vartofta, ilskan sitter fortfarande kvar från förra mötet med dem.. KROSSA!!!!!! Hehe, vet inte riktigt vart den ilskan kom ifrån men aa lite irriterad är jag allt på dem å deras hockeyfrillor!! :P

Gårdagen hade mycket att bjuda på
och efter många skratt, nubbar och visor så var det dags för TWISTER!! Woohoo!
Haha, tänk er själva hur det blev när våra föräldrar skulle prova,
det var inte många som hade lätt för höger å vänster då inte =)
Kommer bildbevis senare :P

Tackar för mig så länge, men updaterar ikväll igen ;)
eller om ja kanske skulle ta å lägga all tid på böckerna, aja det återstår att se..


Läckert va? hihi, jag å sofie fjantade oss när jag hälsade påhenne å björn
Nu sitter snart sofie på ett tåg tillbaka, tack för denna veckan gumman, trevlig resa!


En ny dag - nya möjligheter ;)

Haha, förösker ju iaf vara positiv =)

Har försökt plugga lite, läste inte ens en timme och jag har redan ont i huvudet
så tänkte ta en kort paus
får väl städa rummet istället :S
Måste vara effektiv om jag ska hinna innan kvällen
sen var det ju nästa fråga, vad ska jag ha på mig?!
hehe, tjejer å deras bekymmer... får väl fråga syrran om råd helt enkelt
antar att jag kommer få hjälpa både henne å mamma också :P
stackars papsen när vi tjejer i familjen ska göra oss iordning



Lagfest 22 aug -08


Hoppas att även denna kväll kan bjuda på lite TWISTER
Det har blivit mitt favoritspel =)
Tyvärr brukar jag förlora, men det är lika roligt för det :P



Sitting here ...

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Ever since you left me I just can't go on
No, I can't even read the news today
'Cause everything reminds me of yesterday




Fredagsäventyret i Skövde

Bilresona fortsätter att överraska =) Hihi. I onsdags höll jag på att kissa på mig av rädsla när Anna-Maria och Rececca skriker, trodde vi höll på att krocka eller ngt, men det visar sig att det bara är en liten spindel Puh! =)

Morgonen var intressant med en föreläsning om Barns fysiska och kognitiva utveckling.. efter skolan tänkte vi ta oss en sväng på stan.. vilket resulterade i att vi skulle åka hem 3 timmar senare ;) under dessa tre timmar hann vi med mycket, mat på Donken, shopping i alla dess affärer samt upptäcka att det var punka på vår bil!! :S Mitt i Commerceparkeringshus ska Jag, Rebecca och Anna-Maria byta däck på rebeccas bil... ojojoj vad folk tittade ;P hehe en gubbe var tvungen att gå förbi två ggr :P haha! Vi började plocka fram sakerna och ni som läst min blogg vet att jag har erfarenhet av detta tidigare ;) hehe eller vad säger du Sofia? (Åhlens, Lidköping) :D Men nu visste jag ju iaf hur vi skulle göra, vi började plocka fram och märkte ganska snart att det reservdäcket inte varit framme på ett tag :p hehe, shiiit vad geggigt det var.. men vi fick fram lite verktyg och drog handbromsen (redigt, va? ) sen kom problemet (förutom punkan då förstås)..

när vi skulle få loss muttrarna så satt de hårt som attan.. rebecca kunde ställa sig och hoppa på fälgkorset (förutom att det inte var ett kors ;) hihi).. vi insåg ganska snabbt att vi behövde hjälp... rebecca sprang iväg å hittade några goda själar.. Två killar i 25-årsåldern ryckte in till vår räddning, hehe stackarn med sina märkeskläder och all olja, men det gick bra .. men oj så pinsamt det var =) efter många om och men så var det dags att rulla hem :D Måste erkänna att det var lite för mkt action för mig en fredagseftermiddag som denna :D Men det är alltid roligt när någonting livat upp vardagen lite.


     

Bildkommentarer:
1. Punka! :S
2. Shopping- en söt kjol ÄNTLIGEN!! samt strumpbyxor och ett nytt underklädes-set, menv alde att inte lägga ut bild på det ;P haha
3. Carlings - Halleluja, nu har det kommit till Skövde, sjukt mkt snygga kläder.. det värsta är att de har snyggare killkläder än tjejkläder :P men nu slipper manju iaf åka till gbg för att shoppa där :P Wohoo!

Annat blir det ikväll.. blir nog lugnt och kanske får städa lite på rumm å plugga lite eller något.. men jag kommer nog med fler inlägg ska ni se ;) see ya!



Bilderna av dig lever kvar ♥

<3



Always have
always will..



Några få ord..

Nyvaken och mätt efter lunchen sitter jag här och slöar igen..
men snart är det slut på det (för dagen) hihi.
Ska nämligen in till stan och fika med någa kära vänner och sedan iväg på andra äventyr (nervös, jo tack!).
Ska bli en intressant dag med många olika känslor.



När en stjärna faller så önskar jag mig,
att du längtar efter att jag ska kyssa dig.. ♥









deppigt värre..

Just när man inte trodde att det kunde bli värre så blir de det..
Vad har jag gjort för att förtjäna allt detta?!
Snart finns det ingenting kvar att förlora..

faaan också, varför kan inte allting bara vara som förut!!!!

Kärlek...


Jag trodde kärleken var något sött,
en romantisk dimma av rosa och rött.
Blommor, choklad och att hålla i hand,
kramar och kanske en kyss ibland.
Så blev jag förälskad och drömmarna svek,
det gjorde så ont att själen skrek!
Allt handlade bara om tårar och smärta,
och kvar finns bara ett krossat hjärta...







Mysiga höstkvällar..

Nää, det blir det nog inga iår, känns lite deppigt. Men som tur är har jag mina vänner som är helt UNDERBARA!! Imorgon väntas det fika med några utav dem, ska bli kul att träffa allihopas samtidigt.

Nu är jag som ni redan märkt hemkommen efter fotbollsträningen, det var skitkul! Idag fick vi förstärkning av F14 så vi var riktigt många och jag fick agera extra tränare å förklara några övningar för de nya töserna. Under passet kom det en riktig skur med regn och hagel så det var skönt att värma sig i duschen.

Nu har jag myst ner mig i min favorittröja och mjukisar..och, ja till alla som känner mig, det är den tröjan ni tänker på ;) Igår var jag sjukt sugen på Guacomole eller hur det nu stavas, men syrran hade tagit den sista avokadon, skit också å i affären fanns det bara omogna å ja Fredrik ,det vet vi ju hur det går att göra Guacomole på dem ;P haha! Men jag lärde mig att lägga dem brevid äpple så mognar de snabbare, tänk på det :D hehe! Så ikväll ska ja även njuta av lite mumsig Guacomole.. eheh nu har jag skrivit det massa gånger å ja tror inte ja har stavat rätt en enda gång ;) men ni vet vad jag menar =) hehe!



saknar att dela sådana här gråa och trista kvällar med Dig, ♥
mysa ner sig med en filt i soffan framför en bra film, då är livet toppen!
Du gör allting så mycket lättare.


Spanien Aug - 08

Vad hände? allting gick så snabbt...
Saknar dig!





Hallå där =)

Sitter här å lyssnar på musik
försöker få tiden att gå.
ska snart iväg och träna fotboll med de glada töserna
får ju inte glömma Jugge å Crille :P (tränare + lagledare)

Dagen i skolan var riktigt jobbig på morgonen/förmiddagen,men oj så roligt det var på eftermiddagen. satt på en föreläsning om barns språkutveckling och föreläsaren var så otroligt bra, 2 timmar gick så fort. men vad vi skrattade :) hehe! Ser fram emot hennes föreläsning på fredag, visst låter det sjukt ;) hihi men nu känns det bra med skolan igen när man vet att man kommer ha en så bra lärare i en kurs senare i höst.
annars måste jag kämpa vidare med mina böcker tills på tisdag :s har inte varit så duktig.. men har lite svårt att koncentrera mig, tänker bara på annat (..imorgon).
 
Titta gärna förbi ikväll igen ifall det kommer ett inlägg till ;) haha!
man vet ju aldrig har ju blivit många sena kvällsinlägg
+ att jag är schemafri imorgon så kan sova ut :D

Tänker på dig och alla minnen vi har <3


Dagen i all ära

Knepig dag, att man aldrig kan få vakna i lugn och ro.. nu var det de där med fjärrvärmen igen :P men denna gången var jag tvungen att släppa in dem i källaren. Idag har ja suttit mkt vid datorn, som alla andra dagar i en veckas tid.. men jag tog tummen ur och drog i väg till sofie ör att träffas, vi målade lite brädor till deras utbygge och tjötade om sånt som tjejer gör ;) haha! Vi hälsade även på kossorna, åh gud vad söta de är =)



Men sen måste jag ju även plugga och dessa två böcker är mina vänner ( eller ja iaf de som ja måste ägna min tid åt tills på tisdag)

lägger även in några bilder på kossorna, bara för att de är sååå söta :D
  



Kärlek är en konstig lek
känslor byts från lust till svek



finns det någonting jag kan göra
finns det någonting jag kan säga
vill bara att allting ska bli bra igen
tycker om dig så mycket!
always have, always will! ♥




BildUpdate - Stockholm 27-30 aug

                                          

Bild kommentarer:
1. Tidsfördriv på den 3,5 timmar långa tågresan :P
2. Ännu mer tidsfördriv, passade på när det inte var mkt folk :P hihi
3. Centralen = Vilsen, en i mängden, men ändå inte :S
4. Torsdagen - Marias tidsfördriv när Sofie och Björn jobbade och erik inte hade kommit än. Film: Bee movie, hihi vd söta de var =)
5. Bagarmossens alldeles egna princesstårta :P Akta rutschbanan, aoutch!
6. Sofie utanför hennes jobb i "gangsterhålan" Bagarmossen ;P haha!  
7. Flum bild med Sofie =)
8. Glass med tillbehör, en ledsen flickas bästa vän.. tröstäta, jovisst! ;)
9. Maria & Sofie slappar medan Erik spelar dator och tar kort :P Å, nej jag är inte naken! ;P ser nästan ut så..
10. Erik första parkett till filmen
11. Maria Militärpolis i Eriks lumpen-uniform, skojsigt ;P
12. Sofie måste ju också få leka =)
13. Bild på Sofies söta kjol, vill ha!! Men mästerfotografen sofie lyckades inte så bra med bilden :P
14. Väskan är packad för hemfärd...


15. Får ju inte glömma min turistbild på Globen, haha den som jag kämpade så med :P

                                

16. Sofie skuttar run på perrongen ;)
17. Ja, jag vet mina fötter är inte så speciellt stora, men de gör mig speciell ;) den du! haha!
18. J*vla Dogge! det äcklet förföljer mig :P Han är ju överallt, har ju glömt vad han blev känd för.. hata!
19. Tokar mig på tunnelbanan, tog visserligen ca bara 15 min till centralen men man hinner med många grimaser, haha!
20. Erik, han kan han med :P
21. Vi hade iaf tur med vädret ;) På tal om det, 2:an kommer på bio om ett tag, måste hinna se 1:an först =)
22. Tidsfördriv på tunnelbanan.. igen ;)
23. Erik inne på NK, haha tro det eller ej, men jag handlade inte ens ngt :P (nu ljög ja, leggins.. men inte på NK).
24. Sofie hugger in på desserten på PizzaHut, mmm, mums, en flickas bästa vän, eller hur var det nu? ;) 
25. Sofie vinkar av mig på perrongen
26. Även lilla Erik var snäll att vinka av mig.

Ojojoj, nu har ni verkigen fått några bilder att kolla på.. har många som ja inte laggt upp också

Seee ya!

RSS 2.0